Topservice
Ondanks mijn late bestelling, werden de boodschappen de zelfde dag nog thuis bezorgd. Vriendelijk en snel geholpen via de telefoon.
boodschappen op tijd en altijd vriendelijke bezorgers top
Klantvriendelijk en goede producten
Afhankelijk van wie het verzameld is het meestal prima, als artikelen niet voorradig zijn dan verwacht je een alternatief. Als artikelen helemaal niet geleverd worden dan ga je deze bij een andere winkel ophalen. Als er aanpassingen gedaan worden wil je dit graag horen, 9 van de 10 keer is dit ook het geval.
Op zondag een bestelling geplaatst voor de vrijdag erna. Had 24 trails Leffe blond 0,0 besteld en er werd na 5 dagen nog niet 1 flesje geleverd. Niet op voorraad was het excuus. Hoe kan het na 5 dagen niet op voorraad zijn terwijl het in de reclame was. Daarnaast 4 bakjes champignons besteld. 1 bakje helemaal vers en 3 bakjes bijna verlopen. Was er ook duidelijk aan te zien. Dus helemaal niet tevreden.
Goede bezorging, vriendelijke personeel. 99%altijd de boodschappen die je besteld hebt. Denken met je mee. Zeer tevreden.
De boodschappen werden op de afgesproken tijd door een vriendelijke bezorger gebracht! Het enige minpuntje van ik de houdbaarheidsdatum van het vlees. Die was nog maar 1 dag en ik heb ivm een operatie momenteel niet de mogelijkheid om zelf naar de winkel te gaan om dit in huis te halen. Verder wel tevreden.
Jammer vind ik dat ik kantklare boerenkool besteld dat je dat maar tot houdbaarheid 2-3 was dus dat bestel ik niet weer hun
Helft van de boodschappen die belangrijk waren niet geleverd
Ik heb toch gewoon 6 euro bezorg kosten betaald dat is niet goed toch Het was voir mijn zoon dus 1 keer op dit adres
Diepvriesproducten weer niet bij de levering, waardoor ik alsnog naar de winkel moet. En bezorgkosten gerekend terwijl volgens de reclame de produkten deze week gratis bezorgd zouden worden.
Goeie service Vriendelijke bezorgers
Altijd aardig en als er iets mis gaat zieken ze naar oplossingen
Plus Elim is een fijne winkel. Groot assortiment en prijs kwaliteit is goed. Service hebben ze in hun DNA
tevreden, er was iets vergeten en meteen nagebracht ...goede service
Zeer vriendelijke bezorger, alles keurig geleverd. Vind het echt een luxe boodschappen thuis laten bezorgen door de plus
Ik bestelde 2x plus roodmerk koffie en kreeg Douwe egberts geleverd. deze is mee dan 2x zo duur. Ik ben hier niet blij mee, bovendien vindt mijn man Douwe Egberts koffie niet lekker.. Ook was de postgrond die ik online kon bestellen niet op voorraad. Zorg er dan voor dat je dit niet kunt bestellen als het niet vooradig is, nu denk je dat alles op voorraad is en geleverd wordt, terwijl dit niet het het geval is. .
bijna nooit complete bestelling geleverd ondanks dat de bestelling ruim van te voren bekend is
Om 12.15 besteld en om 14.30 stond de bezorger voor de deur. Heel fijn dat het zo snel geleverd kan worden! Ook een lieve, vriendelijke bezorger
Alles volgens bestelling geleverd. Vriendelijke bezorgers!
Sukadelappen besteld niet geleverd ook geen alternatief
Door dat ik in het gips zit is het lastig om boodschappen te doen in de winkel. Dat doe ik wel liever want het personeel van de Plus in Oostvoorne zijn altijd super aardig en gezellig. Maar nu online besteld, en ook toen een aardige behulpzame bezorger aan de deur. Hoe fijn is het dat je dan toch de vertrouwde producten in huis heb. Prima oplossing.