Goede service en altijd vriendelijk en behulpzaam wat ik erg waardeer.
Helft van het aantal flessen wijn en het vlees is niet geleverd.
Aantal jaar geleden begonnen met online bestellen en laten bezorgen. En ik wil niet anders meer. De bezorgsters van Plus Gommans zijn heel vriendelijk, snel en de producten zijn altijd goed.
bedankt allemaal
Heleboel producten niet geleverd en dat wist ik niet Alle gember die ik had ontvangen was niet bruikbaar allemaal kleine uitgedroogde stukjes
Verse producten en vandaag zelfs gebeld voor alternatief producten
Fijne en snelle bezorging. Tevens een hele aardige bezorger. Kan het bezorgen door Plus aanraden.
Ideaal als je werkt samen.
Als je een druk leven heb zoals ik, is het heel fijn als je gebruik kunt maken van deze boodschappenservice. Scheelt zoveel tijd!
Ga zo door!
Bestel iedere week super service
Levering was op tijd, alles was aanwezig. Had alleen gevraagd om niet te rijp fruit, maar mango's erg rijp
Keurige service!
zoals eerder aangegeven is het heerlijk dat ikzelf niet meer met de boodschappen hoef te schouwen maar vooral nu er vooraf een mail wordt verzonden zodat je het tijdpad krijgt wanneer de boodschappen bezorgd worden. dat is een uitkomt voor mij als klant
Alles fijn bezorgd, altijd een vervangend artikel en er word goed gekeken naar de opmerkingen. Super service!
Het bestellen is fijn bij de plus, ook het eventueel wijzigen/ bij bestellen, is makkelijk. Aanrader!
Ik heb een hekel aan boodschappen doen dus ben ik heel gelukkig dat we het zo op kunnen halen bij de service balie. Met dank aan het superfijne personeel van Plus Vierlingsbeek !!
Makkelijk te bestellen goede kwaliteit en service.
Vanmiddag mijn bestelling ontvangen. 2 producten (soep in zak) waren niet op voorraad, dus niet geleverd. Het gebeurt jammer genoeg vaker dat producten in de aanbieding niet leverbaar zijn. Er wordt ook geen alternatief aangeboden terwijl ik dit wel duidelijk heb aangegeven. De focaccia heb ik 1 besteld in de veronderstelling dat deze groot was. Foto’s misleidend? 2 pakken melk ontvangen (geen volle houdbare) terwijl ik deze wel altijd bestel. Wellicht is dit mijn eigen vergissing? Jammer. Verder prima levering en service.
Het thuis bezorgen door Plus gaat prima. Wel jammer, dat het regelmatig voor komt, dat produkten niet leverbaar zijn op dat moment.
Alles OK, netjes geleverd , vriendelijke bezorger.
Ik ben heel tevreden.Heel correcte en fijne bezorgers.Alleen zou ik het fijn vinden als jullie iets meer op de datums van de verpakking zouden letten zodat ik er iets langer mee zou kunnen doen.Ik bestel altijd een maal in de week.
Als goed.
Op tijd, juiste bestelling, aardige bezorgers.
Als 90 + er is het winkelen niet meer te doen en zijn wij blij met de bezorging