Netjes bezorgd binnen het aangegeven tijdsslot

Plus is prima

Boodschappen worden tot in de keuken geleverd, door vriendelijke Mensen en ze hebben ook nog een eigen bakkerij met verrukkelijke koekjes koken en taart. Wat wil ik nog meer

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vanaf Corona vaste klant die zeer tevreden is

Bovenstaande zin zegt alles

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Gemakkelijk en keurig afgeleverd.

Als je geen auto hebt en niet met zware boodschappen lopend of of de fiets wilt sjouwen is de bezorgservice erg handig. Gewoon in één keer alles in huis. Verrassing was wel dat bij niet voorradig een medewerker belt, bij mijn ochtend bestelling tussen 8.00 en 10.00 uur was dat om 7.28 uur. Ik had die 'wekdienst' niet verwacht. Tuurlijk is het te begrijpen dat er gecommuniceerd zou worden maar ik dacht dat er automatisch een alternatief produkt toegevoegd zou worden. Prettig is dat de medewerker meedenkt met de houdbaarheidsdatum. Ben erg blij met de service en zal vaker bestellen. Dank u wel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De bestelauto can Plus is niet op orde

Ik ben al lang klant. Naar u verwelkomt mij als een nieuwe klant. Biedt 4 keer gratis bezorging aan, maar laat me gewoon €6.00 betalen en geeft geen code aan waarmee ik de gratis actie kan activeren. Bij mijn bestelling kan ik geen extra toevoegen. Ik hoop dat u de moeite neemt te antwoorden. In het verleden hoorde ik niets op mijn reactie terwijl u degene was die erom vroeg . Vriendelijke groet, Ernie Bergervoet

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik kom al jaren bij jullie in de winkel. Voor t eerst nu besteld. Netjes ingepakt en bezorgd door een aardige knappe man :-))

Niet alles geleverd

Nu weer een bestelling moeten doen voor het (niet bestelde product) zelfde producten. Geef dan een tegoedbon voor de volgende week als het product er wel is bij de bestelling of de producten naleveren.

Klopt nooit!!

Iedere week wel wat fout waardeloos!!

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Praktisch en goed

Wel jammer dat niet alle producten uit de winkel online te bestellen zijn (bijv. de koude schotel van Lochtman)...

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima voor elkaar heel goed

Ik heb het goed ontvangen het ziet er goed uit bedankt niesje

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goed maar ook wel beetje jammer

Ten eerste mijn complimenten voor Michelle, spontaan, vriendelijk en met een grote glimlach komt ze de bestelling brengen! Ik bestel niet vaak maar helaas is het die keren nooit voor gekomen dat ik alles ontving wat ik besteld had. Er ontbreekt altijd iets…dat is wel echt balen! (ik kies bewust voor de artikelen dus een alternatief is niet mijn ding)

Altijd weer keurig bezorgd

Ik bestel wekelijks mijn boodschappen via de plusapp. Super handig. Maar ook als je het hebt over de verzorging en bezorging, in één zin; een dikke plus voor plus Nunspeet. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij zijn er zeer tevreden over. Ga zo door!

Wonderful and relaxed

Was really great! I will order sometime again! Thank you!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd klantvriendelijk en bereid te helpen. Niets anders als lof

erg goed

snel vriendelijk en netjes verzorgde boodschappen.vriendelijke bezorgers ,goede kwaliteit laat graag bezorgen door plus

Geweldig!

Zware artikelen worden thuisbezorgd, alweer ruim 2 jaar. Vriendelijk personeel zowel de bezorgers als in de winkel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bezorger maar veel ontbrak

Voor de eerste keer besteld via de plus. Super vriendelijke bezorger die de boodschappen tot in de keuken bezorgd heeft. Leuk vind ik dat de lokale supermarkt de boodschappen verzorgd. Helaas bij het uitpakken ontbraken er 3-4 producten, hier was ik niet van op de hoogte gebracht en kon alsnog naar de winkel voor deze producten. Jammer. Ik geef ze een herkansing, hoop volgende keer beter.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

The delivery guy was very nice.

Plus is the best when it comes to grocery delivery

Kwaliteit

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Ze zetten alles altijd binnen voor mij op tafel. Dat waardeer ik zeer. Goeie service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Over het algemeen goed maar soms laten ze een steek vallen.

Over het algemeen goed maar soms laten ze een steek vallen.

Goede levering ben zeer tevreden

Goede levering ben zeer tevreden

Vriendelijk en op tijd

Zeer vriendelijke bezorger bracht de boodschappen tot in de keuken, ik kon dat niet want ik loop nu met een rollator.

Goede service!

Archimedeslaan 21