Helemaal top
Ik moest de code GRATIS invullen om geen bezorgkosten te betalen maar deze zijn helaas gewoon gerekend en ik krijg ineens geen kooppunten meer
Goede, sneel
niks op aan te merken verder
Bestelling snel geleverd
De site is aangepast om de boodschappen te bestellen. Dit is geen vooruitgang gezien de vorige keer. Diverse handelingen moet ik uitvoeren om iets te bestellen voor mijn moeder, laat staan als een senior van 90 dit zelf moet doen!
Op tijd. Aan de deur. Top
De nieuwe website is er niet beter of overzichtelijker op geworden en dat is jammer. Had het maar gelaten zoals het was !
Zeker een aanrader.
Voor de 2e keer op rij dat alle producten leverbaar waren. Erg fijn!
Goede service, bijna altijd de producten die ik nodig heb
Goede service, met vriendelijke bezorger. Belde zelfs op toen hij mijn adres niet kon vinden. Een product niet op voorraad.
erg handig
Mijn eerste keer kopen bij Plus. Moest paar kilometer rijden, maar bij een mooie aanbieding geen probleem. En met zo'n perfecte organisatie was het een hele positieve ervaring. Ik zie uit naar meer.
Gemakkelijk een bestelling samen gesteld. En tof op tijd aan de deur.
Ik ben deze keer minder te spreken over de bezorgservice, de bezorgtijd was ruim overschreden en de bezorgster was erg chagerijnig niet wat we gewent zijn van de plus
Houden zich aan tijdbestek bezorging,vriendelijk en behulpzaam.
Ik ben blij dat ik zo'n hoge kwaliteit ser mag ontvangenbankschroef bij mij thuis bezorgd,
Goed!
Heerlijk als (bijna) alles wat ik heb besteld tot op het aanrecht thuis wordt gebracht. Uitpakken voelt haast als een cadeautje. Jammer dat toch altijd wel iets niet op voorraad blijkt te zijn. Jammer, maar geen ramp natuurlijk. Gebruiksgemak weegt zwaarder.
Makkelijk om te bestellen. Bijna altijd is alles op vorrraad. En Koen is een aardig iemand, die altijd binnen de afgesproken tijd de boodschappen in de keuken zet! Kortom allemaal top, Enne…..bedankt Koen en ook degene die de boodschappen bij elkaar zoekt.
Super de gratis bezorging!! kwam goed uit wegens ziekte!! Zo doorgaan
De boodschappen zijn keurig op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Ik krijg een melding dat ik nog 3 maal gratis de boodschappen bezorgd krijg. Dit geldt voor nieuwe online-klanten. Maar ik ben geen nieuwe online-klant. Ik heb al vele malen online de boodschappen besteld en bezorgd gekregen.
ik vind alleen, dat jullie website er niet op vooruit is gegaan!
Fijn dat de bezorger te volgen is als deze onderweg is. Netjes binnen het ingeplande tijdsvak gearriveerd. Boodschappen onbeschadigd, mooi fruit zonder plekken, nog lange houdbaarheidsdata. Tevens compleet en daar waar een artikel niet voorradig was een goed alternatief geleverd. Vriendelijke bezorger ook.