Altijd verse langhoudbare producten en prima levering

Ik bestel al jaren bij Plus en ben zeer tevreden over de geleverde producten. Ze zijn aldijd vers en lang houdbaar. Ik kan tot de dag voor levering mijn bestelling wijzigen. Al jaren zeer tevreden.

Hele fijne medewerkers!

Meer dan tevreden ☺️ goed personeel vriendelijk en behulpzaam!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

dubbel gevoel

Het personeel geef ik een dikke 10. Maar wat het lastig maakt is dat als ik bestel en ik bestel bijna wekelijks er bijna altijd gebeld wordt dat er iets niet is. Niet vervelend dat ik gebeld word maar vervelend dat er altijd wel iets niet is.

Te vroege bezorging.

Je vraagt je boodschappen tussen 18:00 en 20:00 te bezorgen. Ze worden dan ineens om 14:08 bezorgd. Gelukkig was ik thuis. Waarom hebben ze tijdvakken, als ze zich er niet aan houden.

Niet helemaal tevreden

Bezorgen aan huis is altijd netjes en op tijd. Bijna altijd mist er iets of krijg ik een vergangend product als ik dat niet wil. Ook heb ik wel eens producten gehad die al over datum waren. Het wordt altijd opgelost, maar het is vervelend.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De bezorger is altijd zo aardig en zet de boodschappen in de keuken op het aanrecht neer. Fijn toch.

Geweldige ervaring.

jammer

Ik ben tevreden, alleen komt de laatste weken regelmatig een andere bezorger en dat vind ik jammer met de vorige bezorgers hadden we best een goede relatie opgebouwd. Hopelijk hebben jullie binnenkort weer een vaste bezorger.

Keurige bezorging

Was weer prima bedankt kanjers

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Super blij met de boodschappen!

Netjes thuis bezorgd!!

Tevreden

Zou nooit ergens anders gaan

gewoon goed

makkelijk via de app en de rest gaat vanzelf

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Het was goed en netjes verwerkt

Alles was netjes verpakt en keurig op tijd en ook een goede houdvaarheidsdatum

Fijn online bestellen

Prettig in de app bestellen en sparen, en in de winkel opgehaald. Goeie service, complete bestelling en mooie aanbiedingen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Het is gewoon een hele mooie uitkomst dat het zo kan

Het was een uitkomst voor mij omdat ik een nieuwe heup heb gekregen dan kom ik toch zelf boodschappen doen via internet . En nu ben ok weer goed ter been maar blijf het gewoon doen het is makkelijk . En wat ik dan nog tekort kom ga ik wel even halen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Af en toe niet alles op voorraad, Perfecte bezorger, Heel vriendelijk en correct.

Af en toe mis ik wat artikelen dat deze niet op voorraad zijn. Belangrijk vind ik dat de inpakker van de boodschappen ook de vervaldatum in de gaten houd. Iets leveren en het is maar nog 2 dagen houdbaar, dit kan niet. Verder de bezorger is perfect, alle bezorgers zijn vriendelijk en netjes. De bestel app. vind ik verschrikkelijk, met pijn en moeite kan ik artikelen bijvoegen. voorheen werkte de bestel app. perfect.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel vriendelijk en prima geregeld.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima als er problemen zijn worden deze netjes opgelost. Soms zijn de aanbiedingen niet meer leverbaar dat is jammer als je 3 dagen tevoren je online bestelling hebt gedaan.

Hele prettige bezorger

Prettige en goeie bezorging ben tevreden

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Jammer om levering te krijgen.

Jammer dat je online moet bestellen om een bepaald artikel uit de advertentie geleverd te krijgen. Hiermee omzeil je het bestelproces van de supermarkt zelf. Anders krijg je constant te horen: is bestemd maar wordt door de fabrikant niet geleverd.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Snelle en vriendelijke bezorging.

Nooit p roblemen.

Netjes bezorgd

Als je een bestelling heb gedaan, en wijzigd deze door wat weg te halen en andere in winkelwagen. Krijg jetjes wat je bij besteld heb, maar ook wat je uit winkelwagen gehaald heb. Maar verder alles netjes en verpakking heel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

super bezorging door de jongens van de Plus

altijd mooi op tijd en zeer vriendelijke jongens.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bezorger mooi op tijd,

Altijd goed

Goede service en klant vriendelijk in Schildwolde

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht