je kan niet alles online bestellen wat in de winkel wel is
I ordered when then new week was known for delivery the following Saturday...not all the products were available...I order for the other people as well so I had unhappy friends...I asked why and the delivery person said I needed to order earlier...I ordered on the first day...he had no answer to that...
Over het algemeen heel tevreden maar deze bestelling is niet goed verwerkt door de medewerker heeft niet nauwkeurig gewerkt. Twee artikelen waren wel aangeslagen en dus betaald door mij maar waren in geleverd.. Dus kon ik nog een keer naar de winkel. Terwijl ik juist kies voor tijdbesparing door online mijn boodschappen te bestellen Medewerkers moeten zich bewust zijn van het feit dat werken bij de plus naast sociale skills ontwikkelen ook een betaalde functie is met verantwoordelijkheid
Nieuwe app is minder mis de mogelijkheid van eerder besteld
Het is elke keer super voor elkaar.
Tevreden maar online bestellen af en toe onduidelijk
Altijd goede service en medewerkers die prettig in de omgang zijn
Ik heb voor de eerste keer besteld, gisteren is deze bezorgd en mijn bestelling was niet compleet. De chauffeur was net 5 min. weg en ik heb meteen gebeld. De chauffeur zou mij gisteren avond nog bellen. Ik heb niks meer vernomen en ben vandaag mijn ontbrekende boodschappen alsnog gaan halen en weer betaald. Echt jammer voor mij geen tweede keer. Een fout kan altijd gebeuren maar jammer dat het niet netjes opgelost is.
Op afgesproken tijd geleverd . Diepvries in koeltas geleverd , prima.
Ik laat mijn boodschappen wekelijks bezorgen door Plus Erwin Kenter. Een super fijne service met hele vriendelijke, enthousiaste mensen! Er wordt altijd netjes vermeld als er iets niet geleverd kan worden, wat gelukkig zelden voorkomt. Ooit 1 keer gehad dat er zware boodschappen op de mandarijnen waren gezet waardoor deze helemaal geplet waren. Dit heb ik gemeld en nog dezelfde dag werden er nieuwe mandarijnen gebracht. Kortom: heel erg blij met de service en de mensen bij Plus Erwin Kenter.
De aanbiedingen zijn in de meeste gevallen niet aanwezig. Het online bestellen gaat slecht. Waarom is de rubriek van eerder gekochte bootschappen niet meer op de app.
Mijn boodschappen zijn altijd op de tijd is aangegeven dat vind ik prettig ook zijn de producten altijd compleet mocht er iets niet zijn dan doen zij er een alternatief voor in de plaats en dat heb ik ook aangegeven en dat vind ik heel prettig.
Artikelen vaak niet voorradig
Het afleveren van de boodschappen betreft altijd binnen de afgesproken tijd. Goede service van de bezorgers. Wat is er nog meer te zeggen dat het gewoon goed is. Complimenten.
Ik had veertig zakken tuingrond besteld ruim op tijd, ze zijn alleen vergeten ze te bestellen, ze hebben toen de winkelvoorraad van twintig zakken geleverd. Was dus een tegenvaller, de bezorger heeft mij echter de verzekering gegeven dat ik dinsdag de 27e februari alsnog de resterende zakken plus nog eens tien die ik toen gelijk heb opgegeven thuis krijg bezorgd. We gaan het zien.
het is allemaal goed geregeld en zeer goed
Ik laat mijn boodschappen altijd op vrijdag bezorgen Vaak zijn de aanbiedingen dan al op vooral als het om producten gaat 2 halen en 1 betalen kan ik hef vaak vergeten En met vlaaien is het zo als ze al eens de appel citroen vlaai hebben is het op Ik vul mijn bestelling meestal op dinsdag in Maar ze kijken pas op vrijdag op mijn bestelling en dan is op is op.
Op de afgesproken tijd en fijn personeel
De service en bezorging is goed. Jammer dat sinds de app vernieuwd is het bestellen een stuks minder is geworden. De pagina verspringt steeds weer naar het begin als je een aanbieding gekozen hebt..heel irritant.
Gewoon erg goed
Voor de vijfde keer besteld via de app. Als er een artikel niet is, word je van tevoren gebeld , of er wordt een Perfect alternatief geregeld
Goede service, vriendelijk personeel, en fijn dat je op de app kunt zien wanneer het bezorgd wordt.