Prima levering. Aangegeven tijd klopt en als het uitloopt krijg je bericht. Fijn dat statiegeld meegenomen wordt. Heel tevreden
Bezorgkosten zijn prijzig, maar met een goeie actie (producten die horen bij "gratis thuisbezorgen") zeker te doen. I heb nog nooit gehad dat er iets niet klopte. Fijne winkel, goeie service!
Ze bezorgen altijd binnen de tijdzone die ze aangeven. Zijn altijd correct en vriendelijk,
Altijd het juiste assortiment attente medewerkers en geweldige service .
leveringen altijd op afgesproken tijden, leveringen van groente of fruit nogal eens minder mooi.
Alles geleverd wat was besteld. En op de tijd die was afgesproken
Fijne bezorgers die meedenken en goede service. Houden zo
Bij de Plus Quaedvlieg in Brunssum is het veel beter dan in Heerlerheide. Altijd behulpzaam en vriendelijk. Ik had waarschijnlijk iets fout gedaan met mijn bestelling maar de chauffeur was zo vriendelijk om wat ik verkeerd had weer mee te nemen. Top Alles kunnen volgen met de bezorging via een app dat is ook super. Bedankt voor de goede service.Ik bestel liever bij hun als in Heerlerheide want daar is vaak niet alles voorradig en dat is geen goede zaak.
Altijd alles perfect. Vriendelijke bezorger
Helaas geen 5 sterren omdat er altijd dingen ontbreken.... Anders was het een dikke 9
Fijne manier om tijd en geld te besparen! De boodschappen worden gedaan. Keurig bezorgd en indien mogelijk wordt er gebeld voor alternatieven.
Ik heb mijn bestelde boodschappen opgehaald.Het was alleen jammer dat toen ik thuis kwam het vriespunt er niet bij zat.Ik heb meteen telefonisch contact gezocht,en ze hebben het goed opgelost.S,middags hebben ze het vriesspul bezorgd.
Heel vriendelijk een dikke tien
Zeer wisselend, de laatste 3 bestellingen veel fouten. Verkeerde producten enz.
Wekelijks bestel ik de boodschappen via de app werkt heel goed en ben er blij mee!
de bezorger is vriendelijk en behulpzaam
Bediening zeer goed vriendelijke mensen
Online bestellen en afhalen is supersimpel. Als er iets niet is, wordt netjes naar een vervangend product gezorgd. Zeer klantvriendelijk!
heel tevreden
Deze Plus is zeer zeker aan te raden. Ik haal daar iedere week mn boodschappen. Ook het online bestellen en ophalen verloopt fantastisch. Super vriendelijk en behulpzaam personeel.
door de talloze wijzigingen van de site word het telkens moeilijker om mijn bestellingen te doen. houd er rekening mee dat er ook mensen met mindere computer vaardigheden bestellen via de site deze telkens voor veranderingen plaatsen is geen goede zaak
Fijne ervaringen met de plus.
Op tijd geleverd eb netjes bezorgt
Je hoeft de deur niet uit
Het is fijn dat boodschappen worden gebracht, maar er gaat vaak wat fout. Er mist wat of de zware spullen liggen bovenop de lichte spullen. Soms is er ern aanbieding van 2 galen 1 betalen dan is 1 van beide artikelen op dan wordt er geen alternatief toegevoegd terwijl dit wel staat aangegeven. Dit is wat ik in calculeer bij de bezorging.