Vriendelijk en behulpzaam.
Dit was mijn 3e keer bestellen. Bevalt me goed nu ikzelf niet in staat ben om zelf boodschappen te doen. Fijner is om zelf je boodschappen te kunnen dien. Maar dit is een goede oplosding
Zeer prettig om bij Plus te bestellen. Meestal veel mogelijkheden op korte termijn om te laten bezorgen. Zeer vriendelijk en fijne service!
Goeie service, en altijd mooi op tijd
Geen op of aanmerkingen
Netjes op tijd bezorgt
Super geregeld
Gaat steeds beter
Altijd goed te volgen vriendelijk contact als je met ze belt.
Bananen zijn veel te rijp, bruin en avocados ook helaas. Wil graag mn geld terug of nieuwe
Ik ben tevreden ze komen optijd en alles is bezorgt
Geweldig ook verzorging
Geweldig Was nog wat vergeten Telefonisch contact gehad en kon er nog bij
Bezorging is oke. Er zijn verschillende producten die niet meer in het assortiment zitten en ik koop graag merk producten dus moet nog vaak naar een andere winkel , dit kan niet de bedoeling zijn
Hele fijne winkel, vriendelijk personeel, bezorging is heel nke
Er wordt niet gelezen, niet verrekend en niet bijgeleverd. Bezorger lost alles op en brengt wat mist zelf nog weer langs…das dan wel service In het online assortiment mist na de verandering van website ook producten . De vernieuwing van de site is er niet beter op geworden
Altijd correct en vriendelijke bezorgers
De bestelling was weer precies op tijd
Altijd tevreden.
zonder problemen en moeilijkheden
Altijd prettig geholpen.
Altijd net personeel bij bezorging.
het is alijd goed bij deze plus
Zoals hierboven beleeft en correct