Alles netjes en vers geleverd in het aangegeven tijdvak en dit door een zeer vriendelijke medewerker
Lieve en spontane bezorger! Mijn bestelling klopte,voor het kattengrint een super goed alternatief meegenomen! Ik was blij!
Altijd op tijd en correct bezorgd.
Appelflappen besteld voor mijn verjaardag, bestelling stond niet klaar en was incompleet. Toch maar de appelflappen meegenomen die beschikbaar waren. Onderweg naar huis werd ik gebeld dat ze de bestelling toch gevonden hadden. Moest ik weer helemaal terug rijden om de appelflappen weer om te ruilen
Bestelling was te groot waardoor het niet mogelijk was om te bezorgen. Verder niet meegedacht of alternatief geboden
Alles wordt uitstekend verzorg geleverd en de bezorging is puik!!
Slechts één product was niet geleverd. Op afgesproken tijd.
Altijd een vrolijke bezorger en het wordt top bezorgd en gekoeld
Weer een service van de chauffeur. Altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Zet de flessen wijn op de vaste plek. Hoef ik niet te dragen
Uitstekende service, goede kwaliteit.
Wat leuk! Ik kon eindelijk bestellen bij PLUS. Veel boodschappen die ik besteld had, waren die week in de aanbieding ( 1 + 1 gratis of 50% korting. Ben verleid om een bestelling te plaatsen. Maar wat werd er bezorgd??? Bijna alleen maar de spullen die niet in de aanbieding waren. Mijn voordeel van de aanbieding was te niet gedaan omdat alle aanbieding waren niet beschikbaar (zogenaamd uitverkocht) Nooit meer PLUS
Normaal goede levering. Deze keer echter 1 fles Cola zero niet geleverd wel afgerekend.
Altijd vriendelijk personeel en altijd op tijd bezorgd.
geen klachten over de artikelen en bezorging is prima.
Op tijd en netjes bezorgd. Vriendelijke bezorgster. De boodschappen “verzamelaars” beter op houdbaarheids datum letten. Ik bestel boodschappen voor een week dus de verse producten niet nog maar een dag houdbaar.
Netjes artikel dat niet voorradig was ter plekke gecrediteerd.
Ik heb zojuist verrotte paprika’s ontvangen
ik ben heel blij met deze bestelmogelijkheid, Het maakt het zelfstandig kunnen wonen, als 87 jarige, nog mogelijk! De bezorging loopt steeds prima, heel prettig contact, alle lof, ook als er eens iets anders uitvalt is er altijd een goede oplossing. Ik ben dus een zeer tevreden klant!
Snelle en goede service, persoonlijke benadering en goede aanbiedingen. Top!
Helemaal naar mijn zin