zeer goed
Gemakkelijk bestellen en altijd prima bezorgd, diepvries keurig in een aparte tas.
Het enige minpunt: week voor de 1e bestelling een account aangemaakt, bij opnieuw inloggen klopte het wachtwoord niet, ok ww vergeten gedaan en verder, later bij een inlog hetzelfde verhaal (noteer ww altijd gelijk)Geen probleem verder, beetje omslachtig, alles verder positief verlopen.
Ben zo blij met de thuisbezorging
keurig op tijd. alles compleet. nette aflevering.
sinds aan de app gewerkt is,is hij veel trager bijvoegen van artikelen gaat bijna niet, gekochte artikelen worden niet bewaard zorg dat de app weer goed werkt anders blijf ik geen klant meer van plus.
Dit was de 1e keer. Nog wennen aan het vele scrollen door het menu.
prima altijd keurig geleverd.
Sinds de update v.d. online bestelomgeving kan ik de lijst met vaker bestelde producten niet meer inzien en vandaaruit bestellen. Dit kost verschrikkelijk veel tijd omdat ik dan alle producten doormoet en eerder producten vergeet. Aangezien ik voor anderen (oudere mensen) bestel en dit naast mijn eigen werkzaamheden doe kost mij dit teveel tijd. Ik hoop dat dit snel weer hersteld word. Anders voel ik mij genoodzaakt bij andere online winkels te proberen of het daar wel werkt.
ik jad actie artikelen besteld waarbij de bezorgkosten gratis waren dat zei de app ook toen ik de bestelling deed op de bon zie ik nu dat er toch 6 euro bezorgkosten zijn door berekend aan mij dat is wel jammer
Aanbieding was niet leverbaar en bezorgtijden zijn minimaal. Sinds een aantal maanden levert de PLUS in Lith niet meer in de avond, erg jammer. Dwingt ons om elders de boodschappen te bestellen. Bij niet leveren aanbiedingen, ook geen tegoedbon of nalevering.
makkelijk bestelling te plaatsen, bezorger belde of het goed was dat ze eerder kwam, dit kwam mij ook goed uit
Alle artikelen die ik heb besteld klopten, datum ervan prima. Assortiment is ruim. Fijne winkel!
Service, even contact als er iets niet leverbaar is, is voor mij een succes.
zie boven
We zijn iedere week blij met de bezorging van onze boodschappen. Bezorgster altijd zeer behulpzaam en vriendelijk. We zijn blij met Plus, we zijn blij met de bezorgers. Dank je wel Plus....
Mooi bij de deur geleverd!
prettig en goed gevoel
Elke vrijdagavond dezelfde leuke bezorger. Altijd vriendelijk en netjes
Snelle bezorging, zelfs de dag zelf nog! Goed assortiment, bijna altijd alles op voorraad!
Heb als bezorg tijd tussen 8 en 10 uur zaterdag ‘s morgens ingevuld dat de auto kapot gaat dat is overmacht maar als je dan de klant belt kan het tegen 1300 uur bezorgen moet je er ook op tijd zijn en als ik wat bestel via de site moet ik steeds weer de postcode invullen van de winkel dat was eerst nooit is zeer vervelend of ik heb iets niet goed gedaan kan ook zijn
vriendelijk en kwalitatief goed.
Soms kijken naar houdbaarheid zuivel
Boodschappen werden op tijd bezorgd,door aardige bezorger,die vaker komt. Alles was in orde,niets ontbrak
Fijne bezorgservice. Alles compleet, mooi op tijd..vriendelijke bezorgers