Vriendelijke bezorging Goede service
Ik bestel mijn boodschappen iedere week. En iedere keer weer als ik op vrijdag de boodschappen thuis krijgt is bijv de versproduchten tot zondag houdbaar,sorry hoor maar dit snap je toch ook wel als je boodschappen voor een week inpakt dat er ook eind van die week nog vers gegeten moet worden. Ook zoveel producten van de aanbiedingen niet leverbaar. Ook 2 producten voor bijv €8,00,en dan is 1 product er weer niet dus betaal je gewoon de volle mep.
In het algemeen prima maar wel jammer dat als ik verspaketten bestel er altijd 1 van de twee er niet is .
Prima en snel
Brocolli en wortels helaas weg kunnen gooien. Brocolli was echt rot van binnen en wortels heel zacht. Verder oke.
Makkelijk en snel
Jammer dat van de 4 kiwi’s gold 2 veel te zacht waren en niet fijn waren om nog te eten. Dit fruit is te duur om zomaar weg te gooien. Hoop dat dit niet meer gebeurd
Vriendelijke bezorger die de boodschappen in de keuken brengt. Bestelling klopt gelukkig elke keer en de app werkt prima! Mooi gebaar dat je de eerste 4 bestellingen geen bezorgkosten betaalt. Blije klant!
PLUS Hooijschuur is echt de beste supermarkt van het eiland.
Even bestellen andere dag in huis
prettige winkel en alles klopt
Keurig thuisbezorgd. Het vinden van artikelen op de app kan volgens mij wel wat verbetering krijgen. Verder oké
Wij vonden de bezorger niet echt vriendelijk,bestelling was wel okee
Het is prettig shoppen in de app. Alles is duidelijk en overzichtelijk. Boodschappen worden netjes thuisbezorgd. Ook heel fijn dat je zo statiegeldflesjes/blikjes kan inleveren aan de deur.
Aanbiedingen zijn vaak niet bij de bestelling
Meestal goed , maar soms zijn sommige aanbiedingen niet voorradig en dan stren ze een alternatief, waar ik dan niet blij mee ben !
Zoals het er staat!
Erg vriendelijk producten waren goed
Het is een fijne manier als je de deur niet uit kunt. Enige nadeel is, dat sommige producten niet geleverd worden. Dat scheelt wel een punt.
Kan niet tillen dit is goed zo
ja wel goed oor
Het is allemaal soepele gegaan. Mijn vragen kon ik stellen bij de klantenservice. Dat ging snel en vriendelijk. Het bestellen vind ik (76) nog wat lastig. Maar dat leer ik wel.