Het is leuk online winkelen bij Plus.
Het is fijn om mijn boodschappen bezorgd te krijgen en niet zelf op pad te hoeven.
Ik bestel mijn boodschappen al jaren bij PLUS Scharendijke en ik ben nog nooit teleurgesteld. De bezorgers denken met mij mee en houden rekening met mijn wensen. De producten zijn altijd vers en goed gekozen. Als iets niet op voorraad is wordt er een alternatief product meegebracht (dat ik evt. ook kan weigeren) Ik ben superblij met de boodschappen-bezorging van PLUS Scharendijke
snelle levering, alles netjes in kratje, vriendelijke bezorger....
Ipv bezorgen moest ik de spullen halen. Het zal ongetwijfeld ergens gestaan hebben maar het werd mij pas duidelijk nadat ik op nu bestellen had gedrukt. Goederen stonden nog niet klaar op de afgesproken tijd en een aantal artikelen waren er niet. Verder valt me op dat de goedkopere merken niet vaak via de app worden aangeboden en je alleen de A merken kunt kiezen. Ik heb toch de servicekosten moeten betalen maar die zouden gratis zijn de 1e 4 keer. Personeel in winkel is heel aardig en behulpzaam.
Ik had een 4 dozen wijn besteld in de aanbieding. ‘s Morgens vroeg al gebeld dat niet alle wijn op voorraad was. Uiteindelijk maar één doos geleverd. Straciatella ijs besteld. Kreeg alternatief slagroom ijs. Diepvriespatat besteld, de zak was open en de patat lag los in de koeltas. Deze laten retourneren. Al met al niet voor herhaling vatbaar.
We hadden een hele grote bestelling voor KERSTPAKKETTEN en dat ging goed, dus niets op aan te merken.
alleen stond er op de bon dat de diepvries spullen apart in een tas zaten. maar dat was niet zo
Als je 10 x een product besteld en je krijgt 7 x een ander die je niet besteld heb vind ik triest
Plus van Holten neemt zijn klanten heel serieus. Na een kleine klacht wordt je netjes gebeld en wordt het probleem super opgelost
Friendly and correct
Mooi assortiment Goede Goede prijs/kwaliteit verhouding Prima bezorging
Slechte service. 3 dagen van te voren een bestelling online geplaatst, keurig een bevestiging in de email. Echter 25 min voor ophalen en annuleert met de smoes dat de bestelling te groot zou zijn.
Super erg fijn dat thuis gebracht kan worden er Vriendelijk personeel
Online bestel ik mijn producten, vervolgens kom ik in de winkel en mijn bestelling is niet compleet. Zo heb ik ook niet van de actie gebruik kunnen maken. Dat is vervelend!
De producten die wij bestellen zijn op tijd beschikbaar. Na betaling worden de boodschappen in mijn auto geladen. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.
. Klasse!
Heel tevreden
Goedgeregeld en op tijd geleverd complimenten
Op de afgesproken tijd heb ik de bestelling heel eenvoudig kunnen ophalen en betalen. Ruimte genoeg om auto dicht bij het ophaalpunt te parkeren. Een medewerker kwam snel met de bestelling naar buiten en hielp netjes de boodschappen in te laden.
Alles ging prima! En ook nog een leuke bezorger!
Meestal heel tevreden. Deze keer klopte de Tht datum van het roggebrood niet, ipv 8 dagen zoals gevraagd 5 dagen En de prei was net bosui, zo dun
Ik heb 3 keer wijn besteld.de eerste 2 keer waren het een paar flessen en niet de hoeveelheid die ik had besteld. De laatste keer ben ik op het moment van bezorgen opgebeld dat de wijn er niet meer was. Kortom, een heel slechte ervaring en klantenservice van de Plus.
Op de site van de plus kan je online bestellingen doen en akkoord geven. Het is mogelijk om binnen de op de website gestelde termijn de boodschappen te wijzigen. Dat had ik gedaan. Toch werd de eerste boodschappenlijst geleverd en waren de wijzigingen niet doorgevoerd. De puckers pakken de eerste lijst, en kijken niet of er wijzigingen zijn geweest. Bij levering groot deel van de boodschappen mee terug gegeven en moest ik alsnog boodschappen doen bij de plus. Tevens was van de boodschappen die ik terug gegeven had het grootste deel niet in mindering gebracht van de factuur, waardoor ik meer betaalde. Het geld moest ik bij de winkel terugvragen. Zorg dat de medewerkers de meest recente en gewijzigde boodschappenlijst aanhouden, en ga niet gelijk aan de slag, op de website staat duidelijk dat je voor een bepaalde tijd nog wijzigingen mag doorvoeren.
Er zou gratis bezorgd worden bij bestelling van Heineken bier had ik begrepen. Dat was onduidelijk in de aanbiedingenlijst. Ik bestelde een grote voorraad levensmiddelen omdat ik moeite heb met tillen en het nu gratis bezorgd kon worden. Ik schreef erbij: gratis bezorgen. Ik moest toch 6 euro betalen bij de bezorger. Ik vind dat ze mij hadden kunnen bellen om te vertellen dat dit een vergissing was. Het was nl. een andere soort Heineken bier.