De bezorger Ruben was vriendelijk en klantgericht niks op aan te merken. De 2 almhof yoghurt aardbei daar heb ik nog een klacht over . De datum van houdbaarheid is 8 februari terwijl het vandaag de 10e is ,ik heb ze geopend en het lijkt mij nog goed,maar het verplicht mij ze vandaag nog op te eten ,terwijl het bij mij gepland stond morgen en maandagochtend Zo bij zo yoghurt verkopen over datum dat kan natuurlijk niet de inpakker zou daar beter naar moeten kijken !!! Verder ben ik tevreden.

Oke

Te weinig zegels voor boodschappenpakket gekregen

zeer tevreden

mooie ligging van de PLUS SAVELKOUL, prime personeel met een glimlach op het gezicht.

fijne bezorging

Plus doet goed zijn best bij bezorging. Ze zijn erg behulpzaam. Enige dingetje is dat de vers ooit kort van datum is ( zeker ook ten opzichte van collega supermarkten)

Tijd

Aardige bezorger, maar hij kwam wel te laat.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Merendeel van bestelling niet geleverd

Als ik gebeld word net voor levering met de mededeling dat belangrijkste producten van mijn bestelling er niet gaan zijn, omdat er niet vooraf was gekeken naar de bestemming, dan ben ik er "minder blij" mee.

Makkelijk

Fijn dat er online besteld kan worden en dat alles thuisbezorgd wordt dat is voor mij een uitkomst

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

snelle bezorging en goede producten

super goede service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Gewoon goed en netjes afgehandeld

Is mij goed bevallen en zal dit waarschijnlijk vaker gaan doen

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Keurig op tijd geleverd

Artikelen netjes verpakt en door een vriendelijke jongen naar binnen gedragen.

GEEN bezorging van de plus in Beek Ubbergen, heel jammer

zo jammer, men kan allee bestellen en afhalen, maar met m'n 82 jaar , zonder vervoer is dat lastig., en voor zoveel meer ouderen. men is bijna verplicht een andere super te kiezen die wel thuis bezorgd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Knappe organisatie en stipte levering

Getipt door een vriendin en tevreden over het gebruik van de app en correcte levering. Degelijke producten. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Voor herhaling vatbaar

Oke

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Nog nooit zo on-tevreden geweest...!!!

Ik bestel op donderdag, zodat ik vóór het weekend alles in huis heb. De helft.., zoals brood en eieren en Bami-maaltijd en 2 soorten Nescafé, zitten er niet bij..!!! WAAR IS HET ALTERNATIEF.., waar jullie zo mee prijken en waar ik goedkeuring voor heb gegeven..??? Nu moet ik de VOLLEDIGE bezorgkosten betalen.., voor de HELFT van mijn boodschappen...!!! Valt me zwaar tegen..!!!! Nóóit eerder gebeurd..!! Prettig weekend..!!!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Vriendelijk personeel en goede producten

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede producten

Snelle correcte bezorging

Snelle levering op de dag zelf van bestellen en vriendelijke behulpzame bezorgers. Top

Redelijk tevreden

altijd even nakijken of het klopt. Over het algemeen gaat het redelijk goed.

Tevreden

Blij met de levertijd en de boodschappen,enige minpunt is dat er soms artikelen op en soms over de datum geleverd worden.Ik moet er ook bijzeggen dat er nadat ik hier melding van heb gemaakt de spullen de andere week gratis geleverd werden.Uiteindelijk ben ik tevreden

Tegenvaller

Bezorger vriendelijk en behulpzaam. Veel boodschappen niet op voorraad. Waarom bieden jullie deze dan aan??????? Moet je nog zelf naar een "ANDERE" supermarkt!

Op tijd bezorgd

Bezorger vriendelijk. Jammer dat je bij bestellen nog steeds niet kan zien of iets voorradig. Ik kan ook niks vinden over bijbestellen als je iets vergeten bent. De plus loopt wat dat betreft achter. Dit is de reden waarom ik niet zo vaak bestel bij de Plus.

Prima verzorgd

Vriendelijke bezorger en snel geleverd

Prima bedrijf

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goed overleg over producten en vlotte bezorging

Top service van Simone

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mooie winkel, uitstekend assortiment.

Kom vaak in de winkel en laat wel eens bezorgen. Alles klopt altijd, of een goed alternatief. Zeer tevreden over het assortiment en extra tevreden over het groeiend aantal bio producten. Bio zuivel is onze favoriet.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht