ik ga gewoon door met bestelen bij de plus tot ziens
Service top, vriendelijk personeel.
Goede levering je wordt precies op de hoogte gehouden, van de tijd waneer ze komen.
Woon in een grote stad en er kan niet eens bezorgd worden of opgehaald worden! Slechte service!!
Iedere twee weken worden de boodschappen keurig bezorgd!
Ik heb boodschappen besteld, de helft was er niet. Daar voor heb ik vervangende boodschappen gekregen, wat ik niet wou. Ik had een sixpack sinas besteld, was ook op, kreeg daar voor 6 losse flesjes wat weer duurder was.
Hallo Ik bestelde online er was een actie Gratis bezorging vanaf een bepaald bedrag. Ik wilde het thuis laten bezorgen was niet mogelijk bij vestigingen in Groningen en Bedum vind ik wel slechte service geef het dan niet aan vind ik. Moest de boodschappen zelf ophalen stond wel netjes klaar. Maar had het liever bezorgd gehad.
Ruim assortiment. Redelijke prijzen. Snelle correcte verwerking
perfecte levering
Bezorger vriendelijk, levering goed. Jammer dat er altijd producten die niet op moment van levering niet voorraadig zijn. Als je het ecbt nodig hebt heb je toch vaak een merk product plakken. Minste is toch vaak de datum, veel producten (waaronder vlees) slechts 1 dag houdbaar.
Prima service en bezorging, maar jammer dat ze 2 producten niet konden leveren (kon ze wel bestellen) en dat zo veel producten die ik een tijd lang kon bestellen, verdwenen zijn.
Vandaag zouden ze leveren ik hoor maar niets pfffff
Mijn ervaring met PLUS is geweldig alles word netjes bezorgd en vriendelijk bezorger!
Goede ervaring met Plus de Vergt in Waardenburg. De klantvriendelijkheid en service zijn heel goed. Fijne manier om zo mijn boodschappen thuis te jrijgen.
Ja inderdaad fantastisch, geen gesjouw en makkelijk om alles te bestellen. Prima op tijd thuis bezorgd.
Jammer dat er geen gesneden prei was. Ter vervanging had naar mijn idee ongesneden prei geleverd kunnen worden. Nu moesten we alsnog de deur uit. Overigens een heel lieve bezorger die de krat netjes in de keuken zette en hem ook nog leegmaken. Super!
Bezorger had geen goede apparatuur waardoor ik niet met mijn pinpas kon betalen. Nu,3 dagen verder heb ik nog steeds niet betaald en dat vind ik niet prettig. Buiten mijn weten is mijn pin omgezet naar machtiging waar ik het niet mee eens ben. Ik zou graag, eventueel in de winkel, met mijn pinpas het openstaande bedrag alsnog betalen.
Ik vond het helemaal super en de producten die niet op voorraad waren, werden perfect vervangen voor vergelijkbare alternatief. Helemaal blij dus!
altijd op tijd
Bestelling is eenvoudig te plaatsen en correcte levering in juiste tijdvak. Ontzettend vriendelijke bezorger.
koop maar bij de plusmarkt altijd voordelig !
De bezorger was mooi op tijd en vond het geen moeite om het krat naar de achterdeur te sjouwen. Top service!
De app is alleen waardeloos... die zit zovaak vast.. als die nou nog verbeterd wordt, dan zijn wij blij!
super snel en super vriendelijk
Nvt