Netje op afgesproken tijd
Jammer dat niet alle gevraagde artikelen geleverd konden worden. Wel blij met de gratis producten.
Vlot, vriendelijk en behulpzaam
Goed netjes verpakt.
Als ik cafeïnevrije koffie én koffie mét cafeïne bestel betekent dat dat er in ieder geval iemand hier in huis niet tegen cafeïne kan. Dus dan niet twee x koffie mét cafeïne leveren , maar óf bellen, óf een ander merk geven. Als ik 1 pond prei bestel heb ik aan 1 preitje van 1 ons natuurlijk niet voldoende. Op 12 januari had ik een aantal artikelen niet. Drop is niet zo erg, maar als ik van plan was kabeljauwhaasjes te eten en het is er niet dan graag even overleg of ik misschien een ander soort vis wil.(Desnoods zonder overleg, maar lever in ieder geval iets) De laatste tijd komen zulk soort fouten regelmatig voor. Ook al een keer geen boodschappenzegels. Niet digitaal, maar ook niet te scannen op het bonnetje.
Wij zijn allereerst wel bij dat boodschappen thuis bezorgd worden! En dat boodschappen bewaard blijven in het winkelmandje. Fijn hierdoor hoeven we niet steeds opnieuw te zoeken. site lastig spullen te zoeken. Elke week verdwijnen er plaatjes bij de producten en komt ook de productnaam niet te voorschijn. Ook al hebben we het de week ervoor gewoon besteld. -veel boodschappen zijn week in week uit NIET leverbaar!!! Zeker het geval met aanbiedingen. -Alternatieve producten leveren is geen succes, dit hebben we inmiddels ook afgezegd. Wat een ramp, je moet alles controleren wat er is gewijzigd. -Er is veel gedoe geweest over de bezorgtijd, dat is inmiddels opgelost. Al met al kost het online bestellen erg veel gedoe op deze manier.
De bezorging was keurig en binnen de tijd. Ook is de bezorger heel vriendelijk - daar is niets mis mee. Maar we hebben producten niet ontvangen en daar toch voor moeten betalen. Ook kregen we de vorige keren producten die dezelfde dag op gegeten moesten worden (dat lukte ons niet). Jammer - anders zouden we zeker vaker bestellen. De producten van Plus zijn ontzettend goed, en daarom zouden we Plus alsnog aanbevelen.
bestelling vlot en compleet geleverd wat er niet was is netjes vervangen voor n alternatief product
Op tijd en super aardige bezorging
Actie product kreeg ik niet, krijg ook geen nalevering. Tomaten waren wit/geel. Oude mandarijnen. Bezorger was netjes.
Sinds het einde van de zomer ‘23 is de bezorging vanuit winkel Voerendaal overgegaan naar bezorging vanuit winkel Heerlerbaan (zelfde eigenaar) en sindsdien is het een grote puinhoop. Heel veel producten steeds niet op voorraad en veel alternatieven die vaak niet op het bestelde product lijken. Ook veel producten met een korte houdsbaarheidsdatum (vaak zelfde dag of nog 1 dag houdbaar) of zelfs al over datum. Laatst bij een bestelling een product dat al sinds mei 2023 over datum was, dus ruim 7 maanden al niet meer goed.
Ik had aangegeven geen alternatieve artikelen te willen ontvangen, echter zaten die wel in de bestelling, dat vind ik niet juist. Ik was niet thuis toen de levering gebracht werd, dus heb ik er op dat moment niets van kunnen zeggen. Ik had bv 2 pakken dolce gusto caramel cappuccino en 2 pakken dg Capp. Besteld, blijkbaar was caramel niet leverbaar en heeft men er gewoon Capp. Ingedaan, nu zit ik met 4 pakken gewone Capp. Terwijl ik 2 nog niet op kan krijgen, hoe kan dat worden opgelost? Gr. Annemieke
Goede producten .Jammer dat alles wat je besteld niet leverbaar is .
Ik heb al een paar keer besteld, altijd top service en op tijd! Bedankt Plus Winschoten (Giethoorn) Gr Jesse
Ik geef heel duidelijk bij opmerkingen aan dat ik geen alternatieve artikelen wil maar deze krijg ik wel elke keer!!
Super netjes geleverd! Vriendelijke bezorger Verse producten
Altijd vriendelijk personeel
Netjes en snel geleverd. Niets op aan te merken.
Ik had voor 2 producten een 2e krat en krat 1 zat niet vol. Ik moest 8,50 bezorging betalen maar met actie producten zou het gratis zijn. Dat was niet het geval omdat express levering had moest ik wel betalen. Staat niet duidelijk op de site vermeld. Eerste keer besteld wel een beetje teleurgesteld.
Van de 4 dezelfde producten was er slechts 1 aanwezig.
De bezorgster was altijd supervriendelijk en behulpzaam. Het is erg jammer dat ze niet meer bezorgd.
Ontzettende lieve en klantgerichte medewerker fleur, van plus uit Tiel. Ik bestel zeker snel weer.