Makkelijk te bestellen en vlotte levering.
Top !!
Even een belletje naar de winkel zijn altijd behulpzaam En ook de bezorger hans ook altijd een praatje erg vriendelijk Ben zeer tevreden met de plus Blijf zeker klant bij plus
Prima supermarket.
Vanaf het begin van Corona heeft de Plus tot onze volle tevredenheid onze wekelijkse boodschappen thuisbezorgd. Heel jammer dat dat nu ophoudt.
De vriendelijkheid en service voor de klant
Die Bezorger is super goede person aardig en profesionel Bedankt plus Julli zijn altijd nummer een winkel in Nederland
De bezorger zet de bootschappen in de keuken. Geweldig
Zeer nette vriendelijke bezorging.
Alles top alleen was ik de eieren vergeten meteen gebeld zouden ze erbij doen maar is helaas niet gebeurd voor de rest top
Ik vind het ideaal om op deze manier boodschappen te doen. De standaard producten voor mij heb ik in mijn boodschappenlijstje staan. Dus snel te vinden. Bezorgers zijn altijd klantvriendelijk en behulpzaam.
Handig dat je boodschappen thuis bezorgd worden. Alleen de houdbaarheidsdatum wordt niet altijd op gelet.
Altijd netjes bezorgd ,leuke acties sympathieke bezorger bezorgprijs is te hoog, artikelen voor gratis bezorgen zijn de artikelen vaak te hoog en veel,denk aan de ouderen dit is een grote doelgroep !!
Jammer dat het te vaak gebeurt dat er artikelen niet voorradig zijn.
Er zijn duurdere produkten, waardoor je wel gratis bezorging krijgt. Er zijn wel redelijk veel aanbiedingen. De produkten worden tot binnen afgeleverd in kratten, 5 euro statiegeld voor de kratten. Produkten zien er goed uit en alternatief voor produkten die er niet zijn. Bedankt Brit.
Jammer dat ik niet in aanmerking kom/kwam voor het baby pakket omdat we blijkbaar niet in de straal van een plus supermarkt zou wonen… heel gek… inmiddels heb ik er ook geen recht meer op omdat de kleine alweer 11 weken is Regelmatig artikelen niet op voorraad als er een actie/folderaanbieding is, vind ik jammer
boven 50, euro gratis bezorging graag
makkel heel duidelijk de procedure van bestelling
Soms zijn de verse producten te kort houdbaar.
Goede levering en snel bezorgd
Ik heb nog nooit het aantal kiwigold geleverd gekregen dat ik bestelde en moet dus wel uitwijken naar de Jumbo die het altijd WEL kunnen leveren!
Vriendelijke bezorger en de boodschappen zijn goed. Blij mee
Alle producten die ik besteld had , zijn geleverd. Fijne bezorger en mooi op tijd. Wel jammer dat het basilicum plantje de volgende morgen half dood was :(
Goede producten
Alles werd netjes en op tijd geleverd.