prima service

1ste keer besteld en geleverd. ging perfect dus gaan we vaker doen.

goed service

tevreden

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

geweldig

Word gebeld of je n ander product wilt als ze iets niet hebben. Erg vriendelijk en als ze zien dat er niet zoveel in kratten zit halen ze r leeg voor je . Echt ik ben meer dan tevreden.

Teleurgesteld

Tijdig een bestelling geplaatst. Echter werd de bestellen op de opleverdatum geannuleerd zonder een alternatief aan te bieden. Daarnaast werd contact gezocht via de telefoon, die bij mij om precies te zijn z’n 2 seconde over ging en geen voicemail werd achter gelaten. Door een anoniem nummer kon ik ook niet terug bellen dus was ik niet op de hoogte dat jullie contact met me zochten..

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Mooi op tijd

Goed verzorgd Aardige bezorgster

Boodschappen thuis

Ik ben blij met de mogelijkheid dat de boodschappen thuisbezorgd kunnen worden. De service is goed. Ook de alternatieven. Ze komen altijd op tijd. Helaas komt het nog wel eens voor dat de aanbiedingen niet voorradig zijn. Over het geheel ben ik zeer tevreden.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alles altyd in orde en op tyd , bezorger zeer vriendelijk. In een woord top

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Is prima uitgevoerd end de bezorging is ook prima verlopen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Het is erg fijn dat je bij plus kunt bestellen en 2 dagen later je bestelling al bezorgd kan worden. Het is alleen jammer dat ze niet bellen als er producten niet zijn, en de bezorgtijd erg ruim is waardoor je 2 uur lang thuis moet zijn.

Verkeerde vlaai ontvangen

Ik heb een andere vlaai ontvangen dan ik besteld had. Maar als ik het met de bezorger terug mee gaf zat ik zonder vlaai voor mijn visite. Jammer dat het niet vooraf goed gecontroleerd was.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede produkten,levering op de afgesproken tijd, behulpzaam personeel

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

correcte bezorging, goede kwaliteit producten. Wel een aantal producten niet leverbaar en een aantal alternatieven die ik niet wilde ontvangen.

Keurig bezorgd

Op tijd goede producten

Snel

Alles helder geleverd.

Bezorging gaat prima

Echter het aantal artikelen wat steeds onvoorradig en daardoor niet leverbaar blijken te zijn begint de spuigaten uit te lopen, vooral actieproducten!

Veel producten verwisseld

Veel producten zijn verwisseld voor een alternatief. Niet duidelijk dat eerste bestelling gratis bezorgen was waardoor producten toegevoegd zijn voor gratis bezorgen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Indien alternatieven meegeven bij afleveren

Ik heb via mijn app aangevinkt geen alternatieven meebrengen. Doch al 2 keer levering gehad met alternatieven zonder dat de leverancier het meedeelde!

Prettig

GOED !!!

In het begin van mijn bestellingen ging er nog wel eens iets fout, Ik laat n.l. de bestellingen bezorgen, omdat ik niet in de gelegenheid ben om zelf boodschappen te doen helaas. Maar nu ik langer klant ben, gaat het uitstekend. We begrijpen elkaar nu beter en daar gaat het om, niet waar ? m.vr.gr. Elja

Nvt

Nvt

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Jammer dat er geen naam op de online bon staat. Ik vind jullie bezorgers altijd super klantvriendelijk! Maar deze jongen verdient een dikke pluim!! Ik heb longontsteking en was buiten adem. Hij heeft de kratten binnen gezet en vroeg ook of hij nog verder kon helpen! Toen hij wegging wenste hij me beterschap. Echt een topper en hoop dat deze pluim ook bij hem terecht komt! Ik heb voor mijn werk diverse klanttevredenheids cursussen gehad. Maar dat heeft hij niet nodig! :) Zou fijn zijn als ik nog een terugkoppeling krijg dat deze pluim echt bij hem terecht komt. Zou erg fijn zijn. Vriendelijke groet Judith Maas

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Sinds jaren worden de boodschappen aan de deur gebracht ook in de Corona periode, altijd op tijd de bezorger vriendelijk en correct zo blijf ik maar bij PLUS, tot een volgende keer. Merci en groeten.

Super snelle service

Dinsdag avond besteld, Woensdag avond al geleverd op Terschelling! Bedankt voor deze fijne samenwerking tussen Plus Harlingen en nieuwe Plus Terschelling.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht