Bezorger plaatste de kratten niet in de hal nog nooit meegemaakt!! Dat terwijl ik 73 jaar ben en al vele keren onlineboodschappen bij plus heb besteld.altijd héél behulpzaam alléén deze keer echt niet. Spijtig.
Vriendelijk en behulpzaam
Vifit en wijn waren er niet een tegenvaller
Aanbieding in winkel niet voorradig , geholpen met online bestellen, volgende dag geleverd
5x reclame is de max, u benadeelt hier oudere en zieken en gehandicapte mensen mee. Een gezond mens kan bv. Iedere dag of soms meermaals per dag naar de winkel en krijgt iedere keer de reclame voor de reclame prijs mee. Zij die een groepsbestelling doen dus de oudere etc wordt benadeelt dan is 5 toch echt de max!? Ook mensen met schulden zullen zich niet prettig voelen als zij bij levering geconfronteerd worden met een hoger bedrag.
Vriendelijk en doortastend
Zeer goed mijn bestelling klaargezet
Prettige website, goede service met alternatieve artikelen. Enige nadeel is dat je verse groenten alleen per kilokunt bestellen.
...
Fijn dat de bezorgservice er is! Vriendelijke bezorger en alles wat besteld is zat keurig in kratten. De tijdsindicatie klopte ook precies.
Vriendelijke bezorger die mijn bestelling keurig binnen neerzette.
vriendelijk en behulpzame bezorgster
Soms ontbreekt er wat dingen via de app. En wordt er niet altijd naar een alternatief gekeken. Verder vriendelijke mensen!
Makkelijk en snel
super snel en mooi op tijd toppy
Erg klantonvriendelijk
De bezorgers kwamen de boodschappen binnen brengen en hielp mij met drie dozen water. Vond ik zeer fijn. Hij vertelde ook meteen bij binnenkomst dat de hoeveelheid van een aantal artikelen niet op voorraad waren
goede service en altijd mooi op tijd geleverd.
alles ok alleen de speciale aanbiedingen zijn nooit in voorraad als ik dat bij mijn bestelling bestel dit is vaak vervelend want ook ik vind het fijn om daar ook van te kunnen profiteren .
Het was net zo prettig als in de winkel zelf boodschappen doen, alleen met een gebroken been vanaf de bank wat makkelijker …
Vriendelijke bezorging en niet te beroerd om het krat even neer te zetten voor je
Mijn bestelling doe ik normaal in treebeek waar ik woon.Maar die hadden geen bezorgers.Daarom heb ik in Hoensbroek besteld.Geweldig geholpen door vriendelijke mensen .Die mevr wat de boodschappen kwam brengen heeft alles mooi naar binnen gebracht.Ik kan moeilijk lopen.Was ook heel vriendelijk.
Mooie prijzen Goede service Heel tevreden
Netjes geholpen bij afhalen
Makkelijk besteld, snel geleverd, goede service.