Jammer dat er geen gesneden prei was. Ter vervanging had naar mijn idee ongesneden prei geleverd kunnen worden. Nu moesten we alsnog de deur uit. Overigens een heel lieve bezorger die de krat netjes in de keuken zette en hem ook nog leegmaken. Super!
Bezorger had geen goede apparatuur waardoor ik niet met mijn pinpas kon betalen. Nu,3 dagen verder heb ik nog steeds niet betaald en dat vind ik niet prettig. Buiten mijn weten is mijn pin omgezet naar machtiging waar ik het niet mee eens ben. Ik zou graag, eventueel in de winkel, met mijn pinpas het openstaande bedrag alsnog betalen.
Ik vond het helemaal super en de producten die niet op voorraad waren, werden perfect vervangen voor vergelijkbare alternatief. Helemaal blij dus!
altijd op tijd
Bestelling is eenvoudig te plaatsen en correcte levering in juiste tijdvak. Ontzettend vriendelijke bezorger.
koop maar bij de plusmarkt altijd voordelig !
De bezorger was mooi op tijd en vond het geen moeite om het krat naar de achterdeur te sjouwen. Top service!
De app is alleen waardeloos... die zit zovaak vast.. als die nou nog verbeterd wordt, dan zijn wij blij!
super snel en super vriendelijk
Nvt
Ik ben heel tevreden
Netjes op de afgesproken tijd. Vriendelijke bezorger. Boodschappen netjes verpakt.
Vaak de gezellige vaste bezorger.
Een fijne winkel en de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam
nvt
Goede service. Vooral heel fijn dat ik zelf niet hoefde te sjouwen met die zware boodschappen hihi.
Alles klopt
Mooi op tijd aan huis geleverd,vriendelijke medewerkers
Viot en snel beseld en de volgende dag bezorgd
Bedankt Plus Made voor de snelle levering! Zeer tevreden over jullie altijd vriendelijke medewerkers!
Ik bestel elke week boodschappen bij de plus en ben heel tevreden over hun service. Goed vers eten en meestal kloppen de producten en anders krijg je een goed alternatief. Bedankt Plus tot volgende week :)
tevreden
Vriendelijke aardige behulpzame bezorger rn keurig op tijd
Super vriendelijk altijd!
Alles was prima !!