Het gaat steeds beter En vriendelijke bezorger

Op tijd bezorgd

Vriendelijke bezorger

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bezorger was zeer behulpzaam en vriendelijk

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Niet goed omdat aantal artikelen niet geleverd konden worden

Als je online bestelt geeft deze niet aan dat bepaalde producten er niet zijn. Je krijgt je bestelling netjes bezorgd maar met een groot aantal artikelen die er niet zijn zou dan aangegeven moeten worden. Je bestelt artikelen en daarbij behorende ingrediënten en dan is er de helft niet

Prima, alles netjes geleverd

Mooi binnen de aangegeven tijd Misschien de diepvriesartikelen apart in een tas zou wel handig zijn

Ruime keuze, prima thuisbezorging

De website biedt een ruime keuze aan producten. Een van de voordelen is dat zelfs de in de winkel gemaakte, verse maaltijden zijn te bestellen voor bezorging. Wanneer een product niet voorradig is, wordt een alternatief aangeboden. Bij bezorging kun je kiezen voor wel/niet het alternatief kopen. Heel prettig!

Altijd perfect

Het bestellen gaat altijd perfect. Makkelijke website, duidelijke aanbiedingen, makkelijk bezorgmoment uit te zoeken, altijd is de bezorger op tijd. Zeer vriendelijke bezorger. enige minpunt: de bezorgkosten zijn erg hoog!

Groot gemak.

Lekker makkelijk. Super vriendelijke bezorgers.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service je krijgt netjes je boodschappen vers fruit en groenten

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bezorger, veel producten niet leverbaar

Ik heb voor de eerste keer besteld bij Plus vanwege de gratis bezorging en goede aanbiedingen. Echter waren meer dan de helft van de door mij bestelde aanbiedingen niet leverbaar. De bezorger had heel lief steeds een vervangend product bij zich, maar ik had liever het bestelde product gehad.

Goede eerste bestelling/ervaring

Eerste keer dat ik online heb besteld en alles was naar volle tevredenheid.

Van de 51 artikelen waten er 21 niet

Bijna de helft van mijn bestelling zat er niet bij

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Zeer teleurgesteld

Ik ben zeer teleurgesteld over de bestelling. Geplaatst op maandagochtend, alles was op voorraad op dat moment. Echter bij de bezorging op zaterdag ontbrak meer dan de helft.

Goede kwaliteit

De boodschappen zijn nooit over datum.

Tevreden

We hadden de bestelling geannuleerd en zelf de boodschappen wezen halen omdat dat toch beter uitkwam. Maar de gebruiksvriendelijkheid van de site was goed.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alles gebracht wat ik besteld had.

Actieartikelen geen bezorgkosten

Ik had 20/1 een bestelling geplaatst voor een levering 22/1 Daarbij had ik actie artikelen geen bezorgkosten gekozen. Die artikelen waren bij bezorging niet leverbaar/en waren vervangen door andere artikelen. Daardoor moest ik bezorgkosten betalen. Hier ben ik het niet mee eens! Daarbij zat er vlees bij dat naar goed is tot 24/1, dat zijn twee dagen. Dat is niet goed! Ik wil graag mijn geld terug voor de tartaar 2x en de bezorgkosten

Heel fijn

Een klein verbeter puntje . Soms is er veel niet bij. En als ik dan dezelfde dag bij de plus kom is het er vaak wel.

Aardige bezorger

Mijn bestelling is op tijd gekomen

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.

Bevalt prima

is prettig boodschappen doen alleen moet je wel op tijd zijn om een tijdslot te kiezen dat is erg beperkt

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zoals ik het aangeef perfect

super tevreden

het personeel , dat de bestellingen verwerkt doet het uitstekend! Toen ik vorige week belde, omdat ik wat artikelen vergeten had te bestellen, was het: "geen probleem mevr.. Zegt u het maar." Alles werd keurig op mijn gevraagde tijd bezorgd. Ben heel blij met deze service! Ook omdat ze lege flessen mee terug nemen. Ik ben 88j. jammer dat ik geen glazen flessen mee kan geven.........W.vG.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Niet alles ontvangen wat ik besteld heb.

Er misten producten van mijn bestelling.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Netjes op tijd en een goede service

Vandaag teleurstelling

5 voor 12 nog juist op tijd geleverd . Zak met kattebakkorrels kapot gescheurd en vochtig , punt van spitskool was rot, ipv 250 gram gehakt werd er 600gram geleverd met vervaldatum de dag nadien Nee echt niet fijn maar het kan dus inderdaad gebeuren …

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht