Veel producten niet leverbaar en ongewenste alternatieven Voorbeeld; Ik bestel 3 verspakketten flamkuche en ik krijg uiteindelijk 3 verschillende verspakketten. Nu moet ik 3 gerechten koken op 1 dag... en ik moet nog langs de winkel omdat er producten 'zelf moeten worden toegevoegd' Geen coke zero op voorraad... nu zit ik met flessen regular. Het is voor de kids die we liever niet te veel suiker geven.
Online besteld en vriendelijk opgehaald
Vriendelijke personeel en goede service.
Is makkelijk om de boodschappen thuis bezorgd te krijgen.
Fijn optijd , goeie service , en alles in orde
Ik vond de bezorging heel fijn. Ik had 2 kleine min punten en dat was dat er iets wat ik op de lijst had gezet compleet verdwenen was namelijk afbak pistolets en wc papier. Die waren ook niet meer zichtbaar in de app, jammer dat ze dan gewoon zonder vervangend product van je lijst af gaan alsof ze niet besteld zijn. En als je iets dagen van te voren besteld van de bakkerij afdeling is het heel jammer dat er op het moment van verzamelen niet geregeld wordt dat dat voor je op voorraad is. Terwijl als je het in de winkel besteld onder je naam dat ze het dan wel apart leggen.
De eerste keer dat ik liet bezorgen door de Plus. Vriendelijk personeel, maar vervolgens bleek dat er veel producten waren vervangen voor iets anders.. waarmee ik dus alsnog terug kon naar de winkel. Daarnaast was er veel niet geleverd. De biefstuk was houdbaar tot 19/1 terwijl de bezorging op 20/1 was. Ik bestel niet meer zo gauw online...
erg goed en klantvriendelijk
Lekker rustig mijn boodschappen online bestellen , ik vind alleen de bezorg kosten erg veel , misschien als ze meer ritten hebben dat het dan goedkoper kan , AH doet dat ook .
Ik wordt op de dag van afhalen van de bestelling gebeld dat niet alles Leverbaar is. De bestelling is bijna een week eerder geplaatst!
Veel dingen waren niet op voorraad. Al het groente wat ik had besteld, alle aardappels waren niet op voorraad. Nog veel meer producten. Of ik kreeg iets vervangends wat totaal niet de waarde was van het oorspronkelijke product. Dus al met al had ik beter ergens anders mijn boodschappen kunnen doen omdat ik alsnog naar een andere winkel kon om (best veel) het restant te halen wat er niet op voorraad was.
Altijd behulpzaam, altijd vriendelijk, altijd op tijd
Er is niet gecommuniceerd over de producten die niet op voorraad waren. Dan had ik voor alternatieve producten kunnen kiezen. Dus miste ik gewoon al 6 producten bij levering. Koken ging daardoor niet ik moest alsnog naar de winkel. Gewoon een vieze tegenvaller. Erg jammer en teleurstellend ook kan je het niet maken om dan te zeggen door drukte..ik snap als het druk is maar kwaliteit zorgt voor herhaling! Helaas ..
Als je toch 40 stuks besteld en maar 25 naar keuze ontvangt er word geen melding gedaan wat er niet komt. Bezorging pas vanaf 10 uur geen abonement mogelijk is voor mij een rede er niet snel weer voor te kiezen terwijl ik elke week al mijn boodschappen laat bezorgen gemiste kans bezorging staat duidelijk nog in de kinderschoenen.
Punctuele bezorging, goede site en fijne bezorgers! Heel tevreden
als invalide kon ik nergens veilig uitstappen en lopen in de sneeuw en ijs omdat de invalide parkeerplaatsen niet sneeuw vrij waren. daarom was ik genoodzaakt online te bestellen. nu was niet alles op voorraad en moet ik komende week nog een keer terug. Ik hoop dat het er dan wel is en dat de sneeuw weg is. Want ik blijf niet terug komen
Voor ons met onze handicaps een uitkomst. Echter de app zelf zou simpeler en klantvriendelijker kunnen zijn.
Teveel producten ontvangen die ik niet had gehoeven. Staat ook aangegeven in mijn voorkeuren. Geen vervangend product. Daarnaast minder gekregen dan aanvankelijk besteld, voor uiteindelijk een hoger bedrag. Voor de winkel omzet heel fijn, voor mij persoonlijk iets minder. 1 item van de bakkerij was keihard en smaakte aangebrand (en dat voor €1,19..) en vleeswaren ontvangen die ik niet eet.. heb ik dus niks aan. Beetje jammer dit keer.
Bestelling klopt niet nog gebeld wat dingen door gegeven maar niet erbij gedaan dus toch weer naar de winkel van de week, gebeurd regelmatig jammer, ik dingen net op datum Het is wegens gezondheid dat we online bestellen maar gaat vaak fout
Veel producten niet leverbaar. Alternatief was niet goed. 1 fles Fanta teveel op de bon zag ik later maar toen was de bezorger al weg. Wel netjes op tijd.
Globaal: heel goed. Enige opmerking is dat er gekeken moet worden naar de houdbaarheidsdatum van de bestelde artikelen. Heb nl. artikelen ontvangen welke op het randje zaten of al over de houdbaarheids datum zaten.
Grote keuze.
Was goed verzorgt
Goede Levering en aardige bezorgers en klant vriendelijk
Ik ben blij er mee