Vriendelijke bezorger maar groot deel boodschappen niet leverbaar

Jammer dat drie artikelen (waarvan ik er meerdere had besteld) niet voorradig waren. Nu heb ik zes euro betaald voor bezorging voor een hoeveelheid boodschappen die ik ook zelf met de fiets had kunnen halen.

Niet de moeite waard.

Veel niet op voorraad, wat je pas ziet/ te eten komt als je je bestelling komt halen.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Langzaam en niet behulpzaam personeel

Wist niet waar het afhaalpunt was, na 5.minuten wachten bij de service balie werd verteld dat het alhaalpunt achter zat bij een deur met een bel. Het hele pand rond gelopen en bij 3 deuren aangebeld, tot ik eindelijk bij de goede deur kwam. Hier aangebeld weer erg lang moeten wachten voor er werd opengedaan, daarna nog een x 10 minuten wachten tot de boodschappen er waren

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Super goede service

Van het online bestellen tot de bestelling ophalen is gewoon top goede klantvriendelijkheid en de service is goed.

Super service

Betreft Plus Phicoop in Kessel. Gewoon zoals afgesproken geleverd. Tevens bevestiging op welke tijd geleverd wordt. (Incl live tracking) Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Niet blij zelf boos

Heel veel boodschappen Waren niet bij mij bestelling 6 dagen van tevoren heb ik het besteld heb geen berichtje gekregen tot het niet meer leven was dus uiteindelijk kon ik weer boodschappen gaan doen omdat het helft van de producten er niet bij was en dat is niet even een mailtje hebben Daarom zal ik nooit meer bestellen bij de PLUS

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alles was prima,de boodschappen goede bananen niet te rijp rookvlees mooi en brood lekker vers .

Zeer en zeer slecht

Zeer slecht, nooit zal ik wat kopen bij jullie. Jullie zijn de slechte supermarkt wat betreft bezorgen. Op de bezorg dag mij bellen en zeggen dat alles wat in aanbieding was op is. Dit is toch belachelijk. God zij dank dat jumbo, picnic en albert heijn niet is net als jullie. Zij leveren de aanbiedingen gewoon en houden de datum aanvast op het moment dat je de bestelling plaatst. Oh vorige week waren er aanbiedingen van plus dan heeft de andere pluswinkel dat product niet eens. Dat is ook belachelijk. Ik vind dan moet je op tv als je reclame laat uitzenden dat dan ook moet aangeven waar je die aanbieding kan kopen en in welke plus winkel

Jammer

Donderdag een bestelling gedaan inclusief brood en taart/vlaai Zaterdags einde middag de bezorging geen brood en taart was niet leverbaar. Dus verplicht op zondagochtend op zoek naar taart. Heb wel nog ff nagevraagd bij de plus maar werd verteld dat er pas zaterdag middag de boodschappen word verzameld. Ik dacht dat er eerder werd bekeken wat mensen bestellen zodat jullie er ook rekening mee kunnen houden met bestellen maar dat is dus niet zo. Goede les voor een volgende keer

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mijn ervaring is dat ik nu 3 keer besteld heb en iedere keer niet alle boodschappen op voorraad zij

Al 3 keer niet alle boodschappen gekregen

Ontevreden

Bestelling was niet op voorraad en heb ook niet mogelijkheid om het op een andere dag, bij voldoende voorraad om alsnog de bestelling op te halen voor de actie prijs.

Goede bezorging

Betrouwbaar.

Heel vriendelijk altijd.

Soms wel soms niet

Als je bestelling doet ontbreekt er meestal wel iets . De bedrijfsleider weet toch wat hij verkoopt en daar ken je op bestellen . Deze zaterdag flink bingo div. Producten niet aanwezig. Bestellen bij hoogvliet en jumbo heb je dit niet zo vaak

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Slechte ervaring helft van de bestelling niet opvoor raad

Bestelling gewijzigd.komt niet door,dus de eerste bestelling bezorgd.50 producten besteld 38 wel aan wezig.rest niet op voorraad.bezorging ging overigens goed.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede nette bezorging, leuke aanbiedingen

Door ziekte was het niet mogelijk om in de winkel boodschappen te halen, dus nu als alternatief besteld. Leuke aanbiedingen en nette bezorging

Niet alles vooraadig.

Super aardig jonge man die de boodschappen met de fiets wagen heeft gebracht.

topservice

Fijne producten, mooi op tijd geleverd en prima kwaliteit! Helemaal blij met Plus Postma en Stefano.

Rommelig

Slecht geregeld, veel onduidelijk over mijn bestelling van maar liefst 3 artikelen, waarvan er 1 niet meer voorradig was. Ik zou voortaan eerder bij een webshop bestellen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik ben heel vriendelijk te woord gestaan en de boodschappen zijn van topkwaliteit.

Keurig volgens lijst

Voor het eerst online boodschappen besteld. Zeer goed gegaan bij Plus. Keurig op tijd en bijna alles.

Niet alle producten ontvangen

Ondanks dat alles in mijn winkelmandje was en alles besteld had wat ik wou heb ik niet alles ontvangen. Vond het wel jammer aangezien ik daar echt op had gewacht. Maar qua bestellen enz. Ging het prima.

Teleurgesteld

Van mijn bestelling waren er van de 171 producten 57 niet leverbaar zwaar teleurgesteld en ook nog eens voor leugenaar uit gemaakt telefonisch hier ga ik heel slecht op plus of min oordeel zelf.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Aardige bezorgers, op tijd en beleefd.

Fijn

Vriendelijk leuk en zeer prettig

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht