Bestelling gedaan online, alle producten leverbaar. De volgende dag was er een toiletrollen rel dus dit was niet meer leverbaar. Uiteindelijk kwam de bezorger en ik moest €9,00 betalen, dat vond ik vreemd. Ik had voor €30 besteld Echter waren nu de andere producten ook niet leverbaar. Nee voor mij is dit niet meer voor herhaling vatbaar helaas.
Goed alleen bij acties
Overzichtelijke site , en bezorging was goed binnen het tijdvak.
De inkoop is vreselijk! Steeds is er van alles niet of te weinig. Wat fijn is is dat ik niet meer dan 25 euro hoef te besteden om te laten bezorgen. Ik heb 1 x 5 stukken kaas moeten afrekenen terwijl ik er 2 had, heb een keer nasi gehad die over de datum was en een keer een beschimmeld stokbrood. Daar tegenover staat dat ik Pascal echt de beste bezorger van Leiden vindt.
Veel producten niet geleverd, zonder dat de chauffeur dit meldt. Ook geen alternatief product aangeboden gekregen. 1 alternatief product gekregen die 250% duurder was dan het oorspronkelijke, met ook nog minder inhoud en een niet noodzakelijk product. Gevolg ik moest alsnog naar een andere winkel heen om datgene wat miste en ik echt nodig had, te kopen. Daarnaast chauffeur half uur later dan het tijdklok van 2 uur. Chauffeur heeft hier verder niets over gezegd.
Is op tijd bezorgd. Wegens ziekte kon ik niet zelf boodschappen doen, dus dan is dit een prima oplossing . Ik doe liever zelf boodschappen. Dan kan ik op mijn gemak uitzoeken en beslissen. Ik heb er geen hekel aan, houdt ervan om iets bijzonders of iets nieuws uit te proberen.
Makkelijk. goede service, netjes op tijd. Goede producten.
Boodschappen worden met zorg ingepakt en kwaliteit is goed Alleen jammer dat veel van de reclames er niet is Bezorger is een topper
Ik had een aantal dingen besteld, maar die waren blijkbaar al op, ik vind dat als je aanbiedingen hebt van 1 euro, dan hoort de winkel ervoor te zorgen dat deze aanbiedingen er dan ook de hele week zijn en niet na 1 of 2 dagen volledig uitverkocht
Ik gebruik al geruime tijd de bestel en bezorgservice van PLUS, leveren binnen 1 dag of soms op dezelfde dag. Alles netjes met bon, winkelwagen bestellijstje en een pin-bon bij betaling aan de deur. Nu ik 4 gratis bezorgingen heb gehad is het tarief €6. Dit moet je verdisconteren met je bestelling. Geen slechte deal.
Volledig tevreden over de bezorgers en de gevraagde producten!
- Ik had 2 kilo mosselen besteld en ik kreeg 2 pakken van 800 gram dus kwam te kort en kon later op de dag terug naar de winkel om meer te halen (daar had ik eigenlijk geen tijd voor want ik deed niet voor niets online boodschappen) want ik kwam te kort. Was fijn geweest als er even was gebeld hierover! - de bosui was slap - ik had een pak verse jus d orange besteld en in de opmerking gezet dat ik graag vers geperst sap wilde en ik kreeg 2 flessen jus d orange .
De helft van de boodschappen zat er niet bij. Dus ik moest alsnog zelf naar de winkel. Als er spullen niet op voorraad zijn, moet dat gelijk gezegd worden. Op deze manier is het een soort gok wat je krijgt.
En helemaal gratis bezorgd.
Goed!!
Als artikelen in de aanbieding zijn en vervolgens niet geleverd kunnen worden zou het fijn zijn als je dit van te voren weet of er door Plus een tegoedbon word gegeven voor die producten die niet leverbaar zijn zodat je in de week erna je alsnog van de aanbieding kunt genieten nu ben ik deze week 4 keer in de winkel geweest en 1 geprobeerd om artikelen bezorgd te krijgen en het enige wat er gemeld kan worden artikelen zijn niet geleverd zeer slecht van de Plus
lekker snel, en de kwaliteit is oké.
De meeste artikelen die ik bestel zijn aanwezig!
Bestellen op maandag voor de vrijdag en dan ineens heel veel spullen niet leverbaar, dus kan alsnog op pad voor de rest vd boodschappen Dan blijf ik liever bij de andere supermarkt,
Er is onvoldoende rekening qua voorraad gehouden met online bestellers waardoor je er gewoon naast grijpt.
Ik heb een fijne en nette bezorger
Bij het ophalen bleek veel van mijn bestelling niet aanwezig te zijn. Er waren alternatieven toegevoegd, maar dit waren niet de producten waar ik om vroeg. Mevrouw bij ophaalpunt erg vriendelijk en ik ben goed geholpen.
Top hoe alles wordt geleverd, erg vriendelijk personeel en bezorgers.
Ik bestel online want er is in dit dorp geen Plus-markt, ik doe dit 5 tot 6 dagen voor de leverings datum... gedwongen; omdat de bestelservice vol zit!!! VOL VOL VOL VOL niet smorgens en aah... vrijdag En om mij op vrijdag te vertellen dat de 'tonijn in blik' er niet was/ op was... gaat mij te ver. Het slaat nergens op en getuigt van NUL (0) service: Heeft u een vertaling nodig? Werkelijk niks gewoon echt *** Heeft de Plus geen betere medewerkers? Medewerkers welke vooruitdenken en dingen overzien? Maandag: dag 1 na mijn bestelling de vrachtwagen wordt gelost en verkocht woensdag de vrachtwagen wordt gelost en verkocht.... en vrijdag is het op Ik ben echt Pislink 1 ster is nog te veel! Ik had in de bestelling van € 200+ werkelijk ongeveer '5' datum afhankelijke dingen zitten de rest was snoep en chips of tonijn in blik ik vloek bij zoveel onzin; vertel me dat je geen brood had en ik ben stil maar dit slaat nergens op De 'eetrijpe' Mango's waren op = ook oké maar mij twee groene Mango's leveren en U bent mijn commentaar niet waard