Heel fijn dat het wordt thuisbezorgd

Ik heb al een aantal keer besteld, erg fijn dat ik niet de duer uit hoef. Helemaal fijn dat ik 's avonds kan bestellen en dat t volgende dag wordt geleverd bij onze dagbesteding.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Geen gedoe met zware boodschappen.

goede service

Ik ben heel blij met de Super en het thuisbrengen is een uik9mst. Ik vind alleen de bezorgkosten een beetje aan de hoge kant. In sommige gevallen is de kwaliteit die te wensen overlaat. Sommige artikelen niet op voorraad of slechte kwaliteit artikelen. Online bestellen moet goed zijn.

Uitstekende bezorgservice!!!!

Top supermarkt, zeer vriendelijke bezorger, uitgebreid assortiment!

alles uitstekend

sommige artikelen niet geleverd, maar dat is logisch met al die goede aanbiedingen!!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Aanbiedingen gaan mijn neus voorbij

Afgelopen week waren de euro knallers, maar niet voor mij. Ik heb 1/3 deel van mijn bestelling niet ontvangen, terwijl ik die al op zondag had door gegeven. Ik vind het heel slecht dat mensen die om wat voor reden dan ook, hun boodschappen laten bezorgen, en daarvoor betalen, altijd mis pakken bij goede aanbiedingen. Dit moet en kan anders

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Leuke aanbiedingen maar niet verkrijgbaar.

De plus euro aanbiedingen zijn geweldig, alleen om ze te bemachtigen lukt bijna niet. Zowel online als in de winkel. Op tijd een bestelling gedaan en een bezorg datum gepland. Een uur voor bezorging wordt er gebeld dat er 21 artikelen niet zijn. Wel een super aardige bezorger.

Verzorgd, duidelijk.

De eerste keer. Bijzonder goed verzorgd en begeleid. Wij zijn een echtpaar van 87 jaar. En deze formule gaat belangrijk voor ons worden. Dus : blij !

Niks aan toe te voegen

Was snel geleverd, vriendelijk en blij dat ondanks sneeuw ze toch zijn gekomen

Blij

Door dat wij allebei de griep hebben vanmorgen boodschappen besteld , snel geleverd en een vriendelijke medewerkster kwam het brengen . Wij bestellen zeker vaker bij Plus Eefde , bedankt!

Levering plus Rijsenhout

Tijdens de levering kwam ik er achter dat er een aantal dingen niet op voorraad waren en dus niet geleverd zijn. Ook kwam ik er achter dat er een aantal eieren stuk waren. Gebeld met plus ik zou worden terug gebeld maar dat is nog steeds niet gebeurd

Keurige levering

Tevreden

geweldig

fijn dat ze boodschappen thuis brengen

Goede bezorging

Bijna alles was goed op 1 ding na maar dat lossen ze snel en goed op zou makkelijker zijn als je een klacht via de app zou kunnen indienen nu twee keer moeten bellen maar zijn wel vriendelijk aan de telefoon en willen het snel oplossen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Slecht, niet zo verwacht.

Allereerst was de bezorger niet optimaal vriendelijk en wist niks van de bestelling. Ik miste ik meteen spullen; al mijn diepvriesspullen niet leverbaar was de reden. Aangegeven geen vervangende artikelen, toch dunne grand italia vermicelli gehad, had honig middel besteld. Fruit is zeer rijp, moet vandaag op. De kiwi's en appels waren al gedeukt. Koek en zachte spullen lagen onder de flessen cola, dus veel doosjes ook gedeukt en verklaard ook de staat van het fruit. Daarbij ook nog zegels te weinig gehad. Dit was de eerste keer dat ik besteld heb, maar ook de laatste.

Slechte levering

Als wij als vaste client ( zo mag ik dat toch wel noemen)meer dan de helft van de artikelen niet geleverd krijgen weet ik niet hoe het dan werkt bij de plus organisatie, te meer daar er diezelfde avond nog breed uit op TV in een spot nog reclame gemaakt wordt voor euro aanbiedingen. 13 artikelen waren niet leverbaar! U heeft ons er niet mee, we hebben de ontbrekende artikelen dan maar bij een andere supermarkt gekocht. We moesten er dus zelf voor op uit. Waarom moeten we de boodschappen laten bezorgen als we er zelf nog uit moeten? We zijn 82 jaar en ik voel me goed maar reclame voor plus is dus 3 keer niets!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Toch teleurstellend

Na veel zelf gerekend te hebben ( het kassabonnetje kwam later en dat wisten we niet) klopte het zo ongeveer. Echter de 47 pluszegels en de bbqzegel nooit ontvangen. Vorige keer zat alles keurig in een envelop. Die ontbrak nu en zat ook niet in de nieuwe folder. Beetje teleurstellend dus. Heel eenvoudig wordt dan gezegd: dan belt u toch even....maar met mijn spraakproblemen is dat onbegonnen werk.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Voor de eerste keer is het goed bevallen

Voor het eerst heb ik online boodschappen besteld. Er waren een paar artikelen niet op voorraad, ik ben netjes gebeld of ik een vervangend product wilde hebben. Alles was netjes verpakt.

Fijne bezorging, alleen 'volg de bezorger ' werkte niet

Alle producten geleverd, goed contact. Alleen de link om de bezorger te volgen klopte niet met de tijd dat ze voor de deur stonden.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De helft is er niet en wat er is klopt niet

Online 1 x en nooit weer. Kan nu alsnog naar de winkel.

Niet bezorgd

Helaas werd ik gisteren gebeld dat ze niet deden bezorgen ivm het vele sneeuw wat er nog lag...alle begrip voor natuurlijk... Maar helaas ook geen te goed bon gekregen voor de producten die ik besteld had ivm de euro weken...dat was fijn geweest

Slechte voorraad

Een kwart van de producten was niet leverbaar. Tevens staan de aardappelschijfjes wel op de bon, dus wel hetaald maar deze zaten er niet bij. Wel een vriendelijke bezorger. Ik ga het nog 1x proberen om te kijken of het beter gaat.

zoals gewoonlijk bij plus: TOP

Bestelling maken gaat prima aanpassen ook. Service van bezorger top. Dus wat wil je nog meer.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht