Alles netjes ingepakt, alles op voorraad en ook binnen de aangegeven tijd geleverd.
Bezorger was vriendelijk en tijd werd goed aangegeven
Prima bezorging en op tijd
een hele goede service ,en niets is de veel.
Bestelling komt niet compleet aan. Mis heel veel bestelde artikelen, zodat ik alsnog op het laatste moment naar een winkel toe moet om de ontbrekende ingrediënten te kopen om mijn avondeten te kunnen bereiden. Beetje jammer, is al bij twee bestellingen gebeurd. Zo is gemak van het online bestellen meer ongemak. Maakt niet uit of het actieproduct is of niet.
Van de dertig producten die ik besteld waren er 7 niet op voorraad!!!
Na 3-4 dagen de mozerella en de Boursin al verlopen qua datum.
Erg vervelend als er een mail gestuurd wordt met de tijd. Dat hierna weer een bericht wordt gestuurd met een nieuwe tijd. We weten dat het tussen 10 en 12 komt. Hou dan dit tijdsbestek aan. Mijn vriend wist niet dat je de alternatieve producten mocht weigeren. Hij ging ervan uit, dat de alternatieven producten rond dezelfde prijs zouden zijn. Maar dat is dus niet het geval. Ik vind dat de alternatieve producten op zijn minst bij de deur qua prijsverschil gemeld moeten worden.
De laatste tijd weinig op voorraad Maar John de bezorger is altijd top
helaas zijn 12 producten die ik besteld heb niet geleverd !!!
Als je bestelt en er volgt geen communicatie dat het niet leverbaar is, dan ga je er vanuit dat je het ontvangt. Ongeveer 2/3 van de originele bestelling was er niet bij of helemaal niets voor geleverd. Geleverde alternatieven zijn dat niet (groentesoep voor erwtensoep) en daar betaal je dan de normale prijs voor. Plus zelf zegt dat ze niet hadden verwacht dat het zo zou verlopen. Lijkt mij erg vreemd als je in deze branche zit en je biedt bijvoorbeeld wc papier aan voor 20 procent van de normale prijs. Nog veel werk te doen voor Plus m.b.t. voorraadbeheer en online verkoop, maar voor nu een dikke onvoldoende. Deze eerste ervaring is dit voor mij ook gelijk de laatste.
Bezorger was vriendelijk, maar 1/3 van het assortiment was er niet bij
netjes binnen gezet vrirndelijk
De bezorger was vriendelijk en netjes, niet gehaast en nam de tijd voor mij als klant, super!
Alles keurig in de krat, zag er prima uit!
Helaas drie kratten gerekend en maar twee geleverd Vind het ook vervelend dat het vlees maar 1 dag goed is Jammer
Bij elke bestelling zijn er artikelen niet op voorraad en worden dan ook niet geleverd. Bezorging is prima
Dit was de eerste keer dat ik boodschappen liet bezorgen. (Wegens operatie kan ik het even niet zelf). Alles wat is heb besteld, was aanwezig, zelfs de euro aanbiedingen! De bezorger zette voor mij zelfs de krat op het aanrecht neer. Top! Één minpuntje: de sla was al 3 dagen over de datum... Verder heel goed geregeld!
Prima service door vriendelijke medewerker en superhandig door het pickup punt. Echter jammer dat er een behoorlijk aantal artikelen niet op voorraad waren. Zeker omdat dit aanbiedingen betreft en daar gaat het juist om. Financieel levert het geen voordeel op, wel scheelt het veel ‘boodschappen doen stress’.
Zeer goed en vriendelijk.
De Lia Belvita ontbijtbiscuit Meergranen miste helaas. Stond wel op de bon, dus ook wel betaald maar zat er niet bij. 64 producten besteld en 39 ontvangen, maar dat is te begrijpen door de euroknallers.
Altijd vriendelijke en behulpzame bezorgers. Altijd een goed alternatief voor als er iets niet voorradig is. Ik ben heel tevreden.
Alles is verlopen zoals je zou willen
Goede levering, mooi (haalbaar) minimaal bestelbedrag. Bezorger vriendelijk en binnen tijdsblok.
Het begon dat ik maar 1 kratje kreeg ipv de twee. De dame achter de balie wilde al afrekenen. Maar 50 euro voor 6 kleine 1 euro aanbiedingen producten moet zij toch ook snappen. Vervolgens werd tweede kratje gehaald. Bleek vervolgens niet alles leverbaar te zijn. Even de winkel in en daar lagen de producten nog wel. Eenmaal thuis kwam ik erachter dat de diepvries producten niet erbij zaten. Wat extra aandacht voor de afhaalservice is in dit filiaal nog wel een verbeterpunt.