Was erg tevreden de boodschappen zijn netjes oprijd bezorgd
Heel gemakkelijk om het aan huis te laten leveren.
Helaas niet alle bestelde boodschappen ontvangen.
Aangezien de acties in de winkel helemaal uitverkocht waren, hebben we maar online besteld. Helaas was een groot deel evengoed niet leverbaar. Erg jammer als er een actie is en dat je in 2 winkels en online nog evengoed de producten niet kan krijgen. En erg jammer dat ze dan een alternatief aanbieden bij sommige producten, maar dat ze dit melden aan deur.
normaal altijd prima, vind het jammer dat er niet gemeld word als een product word vervangen door een goedkopie product. Nu heb ik van die pruttel in de kast staan die nooit gebruikt gaat worden.
Het is een uitkomst als je even niet kan ik was heel blij verrast....Fantastisch
Blegggggg
Veel boodschappen niet op voorraad. Alternatieven die veel duurder zijn. En items toevoegen uit een actie 2 voor een bepaalde prijs maar maar 1 items op voorraad. Waardoor je de aanbieding misloopt maar wel volop betaald
De boodschappen zijn keurig door een vriendelijke medewerkster bezorgd. Ook fijn dat het dezelfde dag mogelijk was, vanwege het slechte weer.
Ik kom er graag, oogt altijd netjes en schoon.
Door de 1 euro aktie had ik niet al mijn bestelde artikelen maar was opgelost met een alternatief, netjes
Niet alle artikelen waren geleverd kwam denk ik door de 1,- actie Gebruikers handigheid kan beter in de app Voor de rest alles netjes en een vriendelijke bezorger
Op het moment dat de bezorgtijd inging werd ik gebeld dat veel artikelen niet voorradig waren en dat ze mijn bestelling niet kwamen leveren. Natuurlijk valt dit ernorm tegen
Aanbiedingen alweer niet aanwezig andere boodschappen ook weinig aanwezig of duurde alternatief wat ik niet om vraag
Bij PLUS kun je erop rekenen dat de bestelling op tijd geleverd wordt door een vriendelijke bezorger. Daarom blijf ik steeds terugkomen.
Helemaal tevreden
Echt een heel groot deel van mijn bestelling was niet voorradig. Toilet papier daar rekent iemand op. Nu moet ik toch nog naar de winkel toe terwijl ik miet voor niks thuis blijf en laat bezorgen. Dit is ook niet de eerste keer maar dit keer echt heel veel producten niet geleverd. Ik weet dus niet of ik dat risico nog een keer neem.
Gewoon goed
Goede levering volgens afspraak
Niet meer tevreden Als er producten niet leverbaar waren/zijn werden wij voorheen netjes op de hoogte gebracht en werd gevraagd of we wel of geen vervangend product wilden Dit is nu niet meer Ook waren er niet altijd de producten v de bestelling en aanbiedingen Afgelopen woensdag waren er veel producten v oa aanbiedingen die niet geleverd konden worden Een enkel vervangend product werd niet gevraagd of we die wouden maar "gewoon " Geleverd Aan de bezorger ligt het niet .,de desbetreffende meneer is altijd correct en vriendelijk Ivm bovenstaande hebben we dan ook besloten nu geen bestelling bij Plus meer te doen
Goeie service, ik word gebeld als een artikel niet voorradig is en gevraagd of ik het wil vervangen voor iets anders. Je wordt via mail prima op de hoogte gehouden over de tijd dat de bezorger komt.
Keurig op afgesproken tijd en alles correct afgeleverd. Aardige en vriendelijke bezorger.
Super goede aanbiedingen! Maar ook zeker zeer klantvriendelijk bij het ophalen! Wanneer er een product niet was kwamen ze met een goed alternatief. Kortom ik ga vaker boodschappen bestellen bij de plus
Terwijl ik als voorkeur had aangegeven dat ik geen alternatieve producten wil, heb nu 4x bestelling gedaan en elke keer klopt er iets niet. Mijn geduld is op ga niet meer online kopen