Verse groenten ontbraken

Bestelling met eten voor twee dagen gedaan en bij levering ontbraken alle verse groenten.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Diverse producten met korte of aan houdbaarheidsdatum en late levering.

Helaas zaten er 3 producten bij waarvan er 2 maar een korte houdbaarheidsdatum hebben en eentje (verpakt gesneden fruit) zelfs de houdbaarheidsdatum van vandaag. Terwijl ik de producten voor de komende week nodig heb. Ook werden de boodschappen pas om 18.30u bezorgd. Ik had tijdsvak: 16.00-18.00u. Daardoor moest ik ineens improviseren met andere groente voor avondeten.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Alles naar wens. Ze luisteren heel goed. Reageren adequaat. Leveren volgens afspraak. Op ons verzoek bezorgd in bananen dozen. Geen gezeul met retour kratten. Zeer vriendelijk personeel

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Uitstekende bezorger, helaas niet alles aanwezig, anders een 10.

Positief

is goed

vershoud datum

Bij de aflevering was van een zak bami groente de uiterste houdbaarheid datum de dag van bezorging. Dat komt hoogst ongelegen want mijn bestelling is gebaseerd op de maaltijden voor de komende week.

Verkeerde producten

Helaas moet ik boodschappen laten bezorgen I.v.m zieke partner en drukke baan. Dit was de eerste keer bij de plus in Amby omdat Berg en Terblijt niet meer bezorgt. Echter er waren 3 alternatieve producten waar ik zeker niet om gevraagd heb. I.p.v. Calvé mayo, die van de plus die niemand eet hier. En I.p.v. fles barefoot rode wijn een ander merk. De eieren waren ook anders (nou maakt dit voor mij geen verschil)

Ronduit slecht

Aanbiedingen worden bij Plus Amersfoort als lokkertjes gebruikt. Bij het Bestellen online komt de bestelde levering zonder de aanbiedings artikelen. Hierdoor moet er dus Bezorgkosten kosten worden betaald omdat het totaalbedrag onder de 25 euro komt. Bij telefonisch contact met het filiaal beloven ze terug te bellen wat niet gebeurd. Bij een volgend telefoongesprek zegt een medewerker dat de levering aanbiedingen niet is gekomen maar bij een flits bezoek direct daarna staat de winkel ermee vol? Hieruit trek ik de conclusie dat de Plus Amersfoort Arnhemseweg 4 aanbiedingen als klantenlokker gebruikt. Dit is hier zo sinds de verbouwing het kan zo zijn dat er toen een nieuwe franchisenemer/bedrijfsleider in is gekomen die zijn eigen beleid heeft met betrekking tot aanbiedingenbeleid. Zeer ontevreden over hoe ik te woord word gestaan.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Vriendelijk personeel en heel hulpvaardig

Alles zoals verwacht was

Alles geleverd conform afspraak door vriendelijke Plus medewerkster

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Prima ervaring. Vooral dat je kunt laten bezorgen vanaf €25. Ik ben 75+ en heb moeite met bijvoorbeeld een six pack 1.5ltr water. Ik heb geen auto en ik fiets niet meer. Dus zware boodschappen is lastig vervoeren. De boodschappen kwamen eerder dan aangegeven maar gelukkig was ik thuis.

Zeer cooperatief en klantvriendelijk

Zij hebben alles aan voedsel en drinken voor onze reünie geleverd engebracht en gehaald.

wederom niet genoeg op voorraad Grolsch radler 0,0

op het moment van leveren hoor je dit pas

Helemaal super

De boodschappen werden mooi op tijd bezorgd. Vriendelijk personeel en alle bestelde boodschappen zijn geleverd. Helemaal super dus

Goede producten en bezorging

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Heb mijn schouderblad gebroken en ze moeten een paar trappen op en zetten het zo voor mijn koelkast beter kan niet .

Prima geregeld

Was even puzzelen hoe we de bestelling moesten plaatsen. Maar daarna ging het goed. Bestelling op tijd bezorgd en zelfs netjes op de aanrecht gezet zodat ik er goed bij kon. Goede service

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Personeel regelt alles goed, maar de bestelsite is niet geweldig

Plus Leusink heeft mijn grote bestelling echt prima opgepakt, ondanks een storing in het voorraadsysteem eerder die week. Dus hulde aan de lokale winkel die de levering verzorgd heeft!! Grote ergernis is vooral de website, die heel traag verandering in aantallen van producten verwerkt. Met als gevolg dat je steeds moet checken na insturen of de bestelling er ook echt goed instaat. Da’s niet Plus maar Min(der)

Prima service!

We deden een on-line bestelling voor ons familieweekend op camping Schoneveld in Ruurlo. Handig om op je gemak achter de pc alle boodschappen uit te kunnen zoeken. De website plus.nl werkt goed en alle artikelen zijn gemakkelijk te vinden. De bestelling stond klaar in kratten toen we die kwamen ophalen. Prima service!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Snel geleverd, niet erg goedkoop. Website werkt soms niet erg makkelijk. Veel advertenties ertussen

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Levering heeft niet plaats gevonden.

Ik krijg een mail waar in staat dat mijn boodschappen geleverd zijn......terwijl de bestelwagen gewoon voorbij is gereden , er is niet aangebeld en er stak ook geen papier in de bus waar dan op staat dat ik er niet zou zijn geweest. Dus jullie chauffeur heeft Dan wat gedaan? Mijn adres niet gevonden ? Dan terug naar de winkel met mijn boodschappen en terug in de winkel gelegd zonder dat iemand daar van af weet? Leuk dat gehandicapte mensen al niet meer kunnen rekenen op een eerlijke levering. Dit is al 2 keer op rij Ik bestel wel ergens anders.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Heel erg goed

Waardeloos

Afhalen duurde 20 minuten na 3x bellen

Teleurgesteld

De winkel verwerkte de bestelling niet op tijd zoals de app-overeenkomst aangaf, aangezien de winkel aangaf dat er niet genoeg tijd was om de bestellingen voor te bereiden en dat er geen voorraad meer was om op te halen. Het was tijdverspilling om naar de supermarkt te rijden en niet in staat te zijn om ten minste een deel van de som op te halen. .Maar het personeel is tenminste vriendelijk. Echter, Teleurgesteld

Prima voor elkaar

Alles prima geregeld.