Steeds prima verzorgd
Nu met deze nieuwe bezorger van plus Michael Vijgen is de leverantie aan huis een goed begin van de dag. Wat een voorbeeld voor andere jonge mensen van zijn leeftijd, beleefd, vrolijk en voorkomend. Zonder dat is Plus Michael Vijgen gewoon een goede supermarkt.
Zo makkelijk, geen gesjouw of zoeken naar een parkeerplaats, en lekker vers geleverd, vlees, kaas,fruit en groente.
Zo blij met de bezorging van de Plus. En de bezorger Timo is een topper. Hij is heel beleefd, netjes en behulpzaam
Prima,snelle levering.
wegens ziekte heb ik weer eens besteld.Omdat bepaalde artikelen voor 1 euro waren was natuurlijk uitverkocht,geen alternatiev terwijl ik margarine en toiletpapier nodig had,
Geweldig goede supermarkt en prima personeel. Vriendelijk en altijd bereid tot helpen Dank jullie wel!
Netjes, compleet en volgens afspraak.
Beleefd netjes en correct. Alleen miste ik wel de piccalilly dat is minder.
Mijn eerste ervaring met de plusmarkt bezorg service is slecht. Ik had een hele leuke bezorger die alles netjes heeft uitgelegd. Zo ook dat er een enveloppe in de krat zat met de pakbon. Deze zat er niet bij. Hiernaast 5 producten die niet op voorraad waren. 1a2 snap ik maar 5 vind ik erg veel. Toen ik de bon op de mail nakeek zag ik dat de kaas ook niet geleverd was. Ik belde des betreffende plusmarkt en die jongen zei zie hier je pakbon het is een foutje over twee dagen werd de kaas bezorgd! Twee dagen later nog geen kaas. wederom gebeld en zou het weer bezorgd worden. Dit vandaag, ik ben benieuwd of het nu wel komt.
Helft van de bestelling is niet bezorgt, en dat terwijl ik 5 dagen geleden mijn bestelling al had geplaatst. Hoe kun je dan profiteren van aanbiedingen als je ze niet krijgt? Je kan beter naar de winkel gaan
Veel aanbiedingen waren niet voorradig. Blijven wel op de site staan. Verse kruiden in pot/ en verse broodjes zaten onder in de krat dus afgeknakt/plat. Bezorging wel goed!
Goede service in Dalen
Alles ok volgens afspraak
Op tijd, 1 artikel niet voorradig en 2 met een alternatief. Goed bezorgd op Tijd en nette medewerker met goede uitleg!
Vriendelijke bezorger en alles netjes verpakt.
Ik miste jullie vlees....
Nou is nu 2 de x dat Oberlanderbrood laatst over de datum was. En vandaag ook nog 2 ingedeukte kiwi :-(
Ontzettend fijne communicatie en goeie verzorgde levering en optijd
Vlotte bestelling en levering. Werd de volgende ochtend gelijk al bezorgd. Super fijn voor de zwaardere boodschappen en de eerste 4x worden de boodschappen gratis geleverd. Top service!
Heel snel geholpen en de zijn ook erg vriendelijk.
Goede service, vriendelijk personeel en ze houden zich aan de afspraak. Als alleen staande win ik hierdoor veel vrije tijd. Dank je wel
Mijn eerste ervaring was erg teleurstellend. Vijf producten waren niet op voorraad. Ik kreeg 2 kratten à €5 het stuk terwijl mijn boodschappen makkelijk in 1 krat hadden gepast. Ik kreeg een alternatief voor de appelmoes, ik had suikervrije appelmoes besteld maar kreeg appelmoes mét suiker.