Ik ga zoals in de mail met ophaalnummer aangegeven mijn boodschappen ophalen tussen 12.00 en 14.00 uur maar volgens de dame kon dat niet, wordt nooit gedaan op dinsdag. Excuses maar wil je zelf aan de hand van je bestelling in je telefoon boodschappen doen. Helft uitverkocht dus slechte ervaring voor een eerste keer bestellen.
Was onduidelijk omdat er stond in de winkel en bleek bij ophaalpunt te zijn. Onduidelijke instructies had ik mee gekregen dat ik op een bel kon drukken en dat iemand zou komen bleek anders te zijn. Ze hebben veel spullen niet in de winkel en voegen zomaar andere producten toe als ze die niet hebben maar komt wel kleine overleg als je er bent dus je weet ook niet van te voren wat ze wel en niet hebben. Zou fijner zijn als ze dat van te voren aan geven zodat je niet daar achter komt als je daar bent.
Netjes optijd vriendelijke mensen
geweldig
Al konden ze weer niet alles leveren
Nette levering
ik zat maar te wachten op mijn boodschappen , maar kreeg toen een belletje dat er heel veel niet op voorraad was dus ik had geen boodschappen :(
Ruime keuze bij Plus, goede service en denken graag met je mee!
Jammer is dat ik opnieuw naar de winkel moet, merendeels van groentes zijn niet geleverd inclusief een verjaardagstaart. Dit had ik graag bij het bestellen geweten
Bestellen is heel eenvoudig Jammer dat 10 van 32 artikelen niet geleverd zijn dit kwam door de 1 euro actie
Goede service en vriendelijk personeel
In plaats van vier losse flessen coca cola van 1 euro per stuk kreeg ik een 4-pack van € 11,80. Er werd mij dus zomaar € 7,80 door de neus geboord. En de winkel is, logischerwijs, telefonisch niet bereikbaar. Dit is de zoveelste keer dat er iets niet klopt. Ik bestel voortaan maar gewoon bij de Jumbo.
Ik ben tevreden over mijn plus. Als ik bestel en er is iets niet op voorraad bellen ze me altijd op of ik een alternatief wil.
Om bestelling op te geven geen probleem Bestelling halen kon alleen maar goed gaan met zulk vriendelijk personeel Plus eefde onze winkel!!
Every single time we order an item on action it's not available or partially available so my order is incomplete. I have always marked "substitute" but do they? No and not even a phone call. The Vegetables or fruit always has a date of expiration the next day. I'm beyond frustrated so it will be Jumbo from now on.
Helemaal goed.
Zoals alle plus winkels kunnen ze de hamsteraars niet aan die op zondag alles al massaal gaan hamsteren zodat er vanaf maandag al geen voorraad meer is ( denk aan deze €1,- weken. De winkels weten natuurlijk wel hoe mensen zijn dus verdubbel of zelfs 3 voudig jullie voorraden aub. Zo maakt een (normaal denkend mens) ook nog kans de bezorger was wel een topper!
Actie artikelen van de €1,- weken worden niet geleverd, er staat bij jullie service, als het niet voorradig krijgt u een vervanger aangeboden (alleen daar betaal je dan wel de volle prijs voor) ZEER schandalige service. Uit m'n hoofd had ik op de 23 artikelen 9 vervangers (op dinsdag) de 2e dag van de week... echt belachelijk. De Page €1,- actie is gewoon verwijderd uit het boodschappenlijstje, ook geen vervanger voor. (Dus eigenljk 12 missende producten)
Geen geschouw met zware boodschappen
Het huis niet ut hoeven en toch mijn dagelijkse benodigdheden ontvangen. Geen gesjouw, maar fijn alles bezorgd op de aanrecht. gemakkelijker kan het niet.
Kreeg een mail nadat ik al thuis was zonder boodschappen in huis te hebben, dat mijn boodschappen die ik smorgens volgende ochtend wilde ophalen geannuleerd zijn wegens te weinig bevoorraading. Zeer slecht, hierdoor bestel ik dus niet meer online bij de PLUS.
Ik ben zeer tevreden alles ging goed maar ik heb 1 minpuntje er waren veel producten niet bij omdat ze niet op voorraad zijn en dat vind ik heel jammer en zeker als je er iets meteen van nodig hebt
Vriendelijke en heel goed geholpen
bezorgkosten liggen erg hoog, er is geen variabel in zoals de AH service zou ik aanbevelen door bezorgkosten niet verse producten vaak maar dag houdbaar oeps