Meer dan de helft van de boodschappen zat er niet bij, was ook niet vermeld, alleen gebeld over de wereldgerechten dat je er 5 mocht. Dus ik keek raar op!
Tijdens euroweken online bestellen slechts 9 artikelen geleverd ipv 26 stuks
altijd op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger.
Snelle service en vriendelijk personeel
Ik ontvang versproducten met lange tht; niet altijd alles voorradig, maar wel acceptabele vervangers. Vriendelijke bezorgers.
Alles naar wens geleverd en goed gegaan dank u
Keurig op tijd. Fijn dat je ze kunt volgen. Bezorgster. is altijd vriendelijk !!
Aangegeven dat ik de bestelling graag wilde tussen 4 en 6. Zie ik die dag dat het na 8 uur was. Zeer vervelend. Ik had tappas besteld, zat er de tsazikisaus niet bij, en ook geen alternatief. Moet dan wel de prijs voor 2 betalen ipv 3. Wat dus weer duurder was. En zo waren er nog enkele dingen. Al met al ga ik liever zelf naar de winkel. Jammer.
Ik vind het jammer dat als ik bestel, veel reclames niet heb. Heb expres in de nacht van zaterdag op zondag mijn bestelling geplaats en dan nog krijg ik op maandag behoorlijk wat artikelen niet geleverd.
Jammer er nergens duidelijk aangegeven word waar je het moet ophalen En jammer je niet van te voren te horen krijgt helft er niet bij zit En zat voor meer dan 20euro boodschappen niet bij Zaterdag besteld maandag tussen 14 en 16 uur gehaald was dus tijd zat om het te melden Maar personeel was vriendelijk en rest ging netjes
bestel ik op tijd mijn boodschappen en laat het ook vroeg bezorgen, zit het toiletpapier er niet bij. Ok dacht ik kan gebeuren. Kom ik in de winkel, was het zondag in de winkel en maandag was het er s'morgens ook alleen diegene die de order had gepakt had als laatste het wc papier willen pakken uit de winkel. TJA TOEN WAS HET AL WEG.
Bestelling vaak niet volledig
Vandaag bestelling opgehaald, vanmorgen werd er netjes contact opgenomen omdat er 1 artikel niet beschikbaar was ( thee). De dame noemde mijj gehele bestelling op om alles na te checken, perfect alles was er verder. Bij aankomst werd mijn bestelling gepakt, hierbij zag ik al direct dat het niet klopte. Ik gaf dit ook aan, maar volgens de dame klopte het want er waren niet meer artikelen meer. Vanmorgen is er door een dame gebeld die mijn gehele bestelling opnoem ter controle met de duidelijke woorden deze artikelen heb ik zojuist voor u in de laat gezet. Ik gaf aan dat dit niet klopte want nu miste ik 6 producten. De page toiletpapier waar ik naar vroeg door de telefoon waren volgens de dame ook ineens op want iemand had ze uit mijn bestelling (krat) gepakt. Achter de servicebalie lagen meerdere pakken page, ik vroeg hierom aangezien er dus niet eerlijk om word gegaan. De dame gaf aan nee die zijn voor iemand anders, oke maar hoe dan als er wel producten uit mijn bestelling weg zijn gehaald en er gewoon zakken met page toiletpapier staan die ik dan niet krijg ( terwijl ik donderdag al mijn bestelling heb geplaatst). Maar al snel kwam eruit dat collega's het een en ander hadden gepakt van meerdere bestellingen. Dit is natuurlijk te belachelijk voor woorden en niet de manier waarop dit hoor te gaan. Ben ook echt zwaar teleurgesteld in deze winkel. Vooral als je ziet hoe het geregeld is/word....
Lage score omdat veel boodschappen niet geleverd konden worden. 61 artikelen besteld 52 geleverd. Geen waarschuwing dat meerdere artikelen niet op voorraad waren .
Alle aanbiedingen zijn niet geleverd
Echt super ervaring
Als er artikelen er niet zijn, wordt er altijd even gebeld voor een alternatief
Had de boodschappen met de 1 euro aanbiedingen gelijk besteld op zo dag. Maandag werd het geleverd maar 3 artikelen zaten er niet bij. Dit is niet de 1e keer dat princess tonijn op olijfolie "niet leverbaar" is. Waarom dan in de aanbieding doen.! Ook werd de bezorgtijd 3 x gewisseld en miest ik uiteindelijk toch de hele middag thuis blijven.
Ondanks mijn bestel- en afhaalbevestiging zijn de bestelde producten niet geleverd en werd ik als klant koud gelaten. Mijn bestelling is door PLUS eenzijdig geannuleerd, zonder enige bevestiging hiervan. Ik ben dus voor nop naar de vestiging gereden.
Mijn eerste online bestelling. Voor heen altijd bij een ander besteld. Helaas geen melding vooraf over producten die niet geleverd kunnen worden en geen melding over alternatieve producten. Tussen 8-10 als bezorg tijd aangegeven en de bezorger kwam een kwartier na 10. Valt dus gelukkig nog mee maar ben ik niet gewend. Verder was alles goed, goede prijs en goede producten
nvt
Keurig en netjes bezorgd
Overzichtelijke website. Aanbiedingen leverbaar. Netjes optijd gebracht. Vriendelijke bezorging. Ik ben zeer tevreden.
spullen stonden klaar, aardig personeel
Nog niet eens de helft van mijn bestelling kon geleverd worden.