Bestel je speciaal voor het wc-papier. Is het er weer niet. Altijd hetzelfde met die lokkertjes .
Prima verzorgt
Wij zijn een zeer tevreden klant .
iets simpels als kattenbakvulling....
Vriendelijke bezorgster, producten netjes afgeleverd. 1 product was niet leverbaar, gelukkig geen ramp. Bezorgtijd was netjes aangegeven
Heel goed, Niks mis mee
6 artikelen die ik besteld had waren niet op voorraad vind ik heel slecht
Het is mooi om thuis rustig je boodschappen te doen en bovendien wordt het altijd in een tijdslimiet gebracht, dus je weet wanneer je thuis moet zijn.
Slechte ervaring meerdere dingen niet leverbaar
Ik dacht dat de cookies €1,00 per twee cookies waren dat in de plus folder stond? Maar ik heb 2x €2,38=€ 4,76 betaald onderaan de bon ging er maar €2,76 af dan kom ik op €2,00 dus €1,00 te veel betaald als ik de folder mag geloven. Rest is goed. Ik wilde dit een keer proberen. Weet nog niet of ik in de toekomst nog een keer online bestel,maar heb van de bezorger begrepen dat ik dan het Kratje kan inleveren en €5,00 terug krijg?? Mvg C.Sauerbier
Taart was op de datum. Hier niks vantevoren over gehoord en geen korting op gehad oid. Taart niet kunnen gebruiken, omdat feest later was. Verder prima geregeld.
Van de gehele bestelling waren juist de echte aanbiedingen niet leverbaar dus moet nu als nog naar de winkel om de gemiste producten te kopen, zonder aanbieding. Van de 107 bestelde producten 82 ontvangen. Vandaar jammer. Was eerste keer dat ik dit heb uit uitgeprobeerd en laat het bij deze ene keer.
Ik heb 5 artikelen wat niet leverbaar is. Dit is regelmatig! Een tijd had ik niet besteld omdat dit al eerder het geval was, ik dacht ik probeer het weer maar helaas weer 5 artikelen niet leverbaar. En eigelijk meer want het waren artikelen die ik meerdere keren besteld had eigelijk dus 13 artikelen van de 30
Bezorging was op tijd. Bezorgster was erg vriendelijk en dacht met me mee. Helaas, wat producten niet op voorraad en een alternatief product zonder vermelding meegegeven. Ik stond hier niet bij stil aangezien het de eerste keer was.
Bestel nu al 2 jaar online bevalt prims
Slecht en de helft is niet geleverd
Wel een leuke bezorging
De bestelling kon heel snel geleverd worden. Echter waren heel veel aanbiedingen niet leverbaar en heb ik ook een aantal alternatieve producten gehad. Dat was jammer! De bezorger was heel vriendelijk en nam ook mijn lege flessen mee. Ideaal!
Zeer zwaar teleurgesteld in Plus Sprang Capelle. Herhaaldelijk zijn producten niet leverbaar. Inkopen van producten lijkt niet te lukken daar. Steeds wil ik opnieuw proberen om plaatsgenoten en ondernemers te steunen, maar dit gaat niet lukken op deze wijze. Deze keer heeft het voor mij de deur dicht gedaan en zal ik geen volgende bestellingen meer gaan doen. Halve lijst niet voorradig. Steeds opnieuw krijg ik de bestelde boodschappen niet binnen, en moet dan nog naar de winkel toe. Lijkt me niet de bedoeling van digitaal bestellen. Boos worden op de bezorgers is ook niet op zijn plaats, want die kunnen er niks aan doen. Leuke vragen hieronder, maar als je de lage prijzen producten nooit geleverd krijgt, heb je er niks aan. Bij AH/ Jumbo en Plus Waalwijk heb ik dit probleem nooit.. Jammer... maar ik ga het nu niet meer proberen, dus ons ben je nu echt kwijt. Ik ben weg!!!
Er waren veel producten niet. Heb zonder enig overleg andere producten gekregen en heb ook 2 producten ontvangen voor de normale prijs er was een aanbieding van 3 producten. Ook heb ik net de mail gekregen dat ik een nieuwe klant ben en nieuwe klanten 4 x gratis bezorging krijgen dus ik nog 3 x gratis bezorging krijg. Dat vind ik heel vreemd aangezien ik 8,50 euro voor de bezorging heb betaald.
Deze keer zijn de meeste aktie-artikelen wel geleverd. Prima !
E-Mail van de bestelling. Mogelijkheid om bestelling te wijzigen. Berichtje wanneer de bestelling ongeveer komt. De digitale kassabon. Een aardige bezorger.
Hallo, mijn ervaring is redelijk positief ,ik verbaas mij wel over het bedrag wat er berekend wordt voor het bezorgen . Als ik dit vergelijk met AH die variabele tijden & kosten heeft dan zou ik dit kunnen waarderen. Vooral voor degene met een mini inkomen en afhankelijk zijn van deze service, die een uitkomst is voor de persoon in kwestie. Per jaar is dit een groot bedrag.
geen bezorging