Alle boodschappen in de keuken gebracht, toppy.
Ruime keuze van prijsvriendelijke producten
aardige medewerkers die mijn boodschappen netjes op mijn aanrechtblad afleveren, ik ben blij dat de plus deze service al biedt
De bestellingen via de app zijn niet gelijk qua artikelkeuze als in de winkel fysiek. Dit moet beter.
Veel producten die in de aanbieding zijn, zijn niet geleverd. Het alternatief , als dat aangeboden wordt, heeft geen aanbiedingsprijs en kan ook van een heel andere kwaliteit zijn. Geen één keer heeft de kassabon geklopt, kortom de service (met alle goeie bedoelingen) is nog niet klaar voor online bestellingen.
We zijn de volgende dag naar aldi geweest om de niet geleverde boodschappen voor het weekeind op te halen
De acktie producten waren niet op voorraad daar werden we heel laat over ingelicht
en naleveren wordt niet over gesproken. ik ben wel heel tevreden over de chauffeur die de incomplete bestelling komt leveren.
het enige wat minder is , is dat je van tevoren , als iets niet leverbaar is , dat niet weet. een korte melding per mail misschien ?
redelijk goed
De bezorgers zijn altijd zeer klantvriendelijk. Bezorging is tijdig, zoals afgesproken. Omdat de producten in de winkel worden geselecteerd zit er soms een te beperkt houdbaar product tussen. Bij het bestellen weet je niet of het product in de winkel wel voorradig is op het moment dat jouw bestelling wordt verzameld. Je kunt dan een alternatief product krijgen, maar alternatieven die geen actieproduct zijn kosten meer. Dan zijn de boodschappen direct een stuk duurder dan vooraf bekend was. Dit kan alleen voorkomen worden door hierover vooraf bij het bestellen een opmerking in te vullen. Daar moet je dan wel aan denken.
Prima boodschappen doen !!
De bezorging is goed behalve de alternatieve produkten vallen deze maal tegen
niet tevreden. Heel veel artikelen niet geleverd, zonder waarschuwing vooraf. Pas na ontvangst kwam ik zo te wetenn wat ik geleverd kreeg.
Aantal producten waren er niet maar dat had ik al wel verwacht (€ producten). Geen probleem.
het verdient eigenlijk nog geen halve ster, je word een half uur voordat ze komen gebeld, dat de er meer dan de helft niet geleverd kan worden, terwijl we 4 dagen eerder al besteld hadden het mooiste is dat mensen die later dan ons besteld hadden de zelfde spullen wel kregen, dus was de eerste maar ook gelijk de laatste keer dat ik daar besteld heb
Een beetje raar dat je hamburgers krijgt als de frikandellen op zijn. jammer dat de boodschappen een half uur te laat bezorgd worden. Lag aan het verzamelen zei de bezorger. hij was overigens heel behulpzaam
Zie hierboven beschreven
Aardige bezorger. Jammer dat ik geen vervangend product kreeg voor het alcohol vrij bier. Een telefoontje hierover was prettig geweest
Met sommige dingen wel duur, maar makkelijk als je door omstandigheden ( in mijn geval) niet naar de winkel kan.
Heerlijk dat de boodschappen thuis worden geleverd. Kwaliteit en houdbaarheid zijn ook meestal prima. Waar ik me wel enorm aan irriteer zijn de alternatieve producten als iets niet op voorraad is. Heb aangegeven GEEN alternatief te willen. En bijna wekelijks zijn er 3 tot 6 alternatieven die soms werkelijk nergens op slaan. Ook zitten ze gewoon onderin de kratten dus bijna niet op te duikelen als het wordt geleverd. Om mee retour te geven.
De aflevering was perfect, Een kleine opmerking over de plus app. Het is een paar keer voorgekomen dat een artikel niet te vinden is in de app. Bijv. PLUS voorgebakken brunch broodjes, dit artikel is altijd aanwezig in de winkel, maar niet te vinden in de APP. Ook het zoek algoritme zou aangepast moeten worden, bijv. Als ik zoek naar frisdrank appel rode vrucht krijg ik 168 gevonden produkten, zonder de drank die ik zoek. Pas de app aan en dan geef ik 5 sterren
Boodschappen besteld en die ochtend zelf nog gebeld omdat er producten niet op voorraad zijn. Ik met mevrouw besproken om dingen te vervangen. Snap niet hoe dit kan maar goed. Vervolgens wordt het bezorgd aan mijn deur en zijn en producten over de datum of maar uiterlijk 1/2 dagen goed? Als je boodschappen doet slaat dit toch nergens op dat een product die je besteld maar max 2 dagen tht heeft? Ik snap dat sommige producten een korte tht hebben maar dit slaat nergens op want als ik nu naar de winkel ga durf ik te wedden dat ik alle producten kan krijgen uit de schappen en een lange tht datum hebben. De reden dat in online bestel is dat ik ****ing 40 uur per week werk en in het weekend geen tijd heb om boodschappen te doen. Als jullie je werk goed deden had dit niet hoeven gebeuren. Vind dit echt nergens op slaan. Voor mij niet meer.
1e x besteld bij jullie. Helaas niet gebeld geworden voor de missende artikelen. Dit werd in Schinveld wel gedaan. Verder waren we tevreden. Kratten werden meteen mee terug genomen. Maar toen we de 2e week wilden bestellen konden we ineens een hele week niet laten bezorgen. De app gelijk weer omgezet naar plus muijs, want daar was bezorging wel gewoon mogelijk! Als je bezorgen aanbied, moet dit ook beschikbaar zijn.
Vriendelijk en behulpzaam