In alle rust bestellen

Aanbiedingen zijn overzichtelijk. Regelmatig gratis bezorgen. Producten in ruil voor gratis bezorging.Meestal zijn er voldoende producten. Bij niet aanwezig of met korte datum wordt ik opgebeld. Digitale acties.

Matig

Vriendelijke bezorger Puntjes van kritiek: * Voorkeurstijd voor bezorgen had ik op 12-14 uur gezet. De bezorger kwam pas om 16u. * Veel producten waren niet op voorraad. (Kan gebeurden hoor want op = op zeggen ze. Maarja wel jammer! * ik had aangegeven papieren koopzegels te willen maar deze waren niet berekend en zaten er dus niet bij * een vervangend product hoefde ik niet maar deze is toch berekend * er was statiegeld van 3 kratten berekend maar ik had er maar 2 gekregen. Vervelend dat ik door bovenstaande de dag erna alsnog naar de winkel moest gaan op het kenbaar te maken. Alles is daar netjes opgelost en ik kreeg uitleg (excuses); het was de dag ervoor blijkbaar een gekkenhuis en een zieke bezorger. Tip: reken altijd het bonnetje na.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Overal redelijk goed, aanbiedingen zijn wel de meeste keren al uitverkocht

Assortiment wat beperkt en vaak teleurstelling omdat niet alles op voorraad is (vooral aanbiedingen)

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bediening, goede service en kwaliteit.

Gemak

Nvt

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De helft niet “voorradig”.

Dag eerder bestelling geplaatst. Bij afhalen bleek meer dan de helft niet voorradig!

Vriendelijke bezorger

App is goed bruikbaar,prijzen redelijk,bezorgen op tijd,zeer vriendelijk personeel

Slechte bezorging

Miste veel producten geen vervanging

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service en vriendelijk personeel

Goed.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ideaal dat je de bezorger kunt volgen. Makkelijke service. Laagdrempelig en vriendelijk personeel

Bestelling niet geleverd

De bestelde producten waren niet leverbaar

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.

Uit stekent

bezorgkosten

deze vindt ik te veel, 6 euro voor dat kleine stukje van bergentheim naar marienberg en dat terwijl ik over de 100 euro bestel. dit moet goedkoper.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Veel gemak en vriendelijke bezorgers

Wij bestellen wekelijks onze boodschappen en zijn er erg tevreden over. Het enige nadeel is dat er vaak artikelen niet leverbaar zijn en de vers artikelen soms wat kort op de datum zijn. De bezorgers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn tevreden klanten.

Waardeloos

Incomplete bestelling, vegasoep vervangen door kippensoep? Niemand had een idee wat ze moesten doen. Moesten zelf door het magazijn weer de weg naar buiten vinden? Bizar!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Veel vervangen in spullen waar ik allergies voor ben

Zonder overleg zijn er veel boodschappen vervangen. Ik mag bijvoorbeeld. Geen tomaten en was o.a. mijn soep vervangen in tomatensoep. Niet handig. Dan kan de bezorger het geldbedrag van die spullen niet eraf halen. Conclusie alles retour en zelf de boodschappen gehaald. Wel 1x gratis bezorgen kwijt. Jammer.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Na denken of ik nog x bestel

Als er iets niet meer is deel of mail me dan nu vlak voor dat de vboodschappen komen dan bellen jullie Terwel dinsdag bekent was dat het niet meer geleverd zou worden zei die mw tegen mij. En daar baalde ik flink van verjaardag en ik moest nog wachten dat jullie kwam bezorgen dus geen tijd meer om weg te gaan naar de winkel. Dan vraag ik krijg ik dan soort bon dat zodra het er weer is nee zei ze

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Goed en gemakkelijk

Uit noodzaak moest ik er gebruik van maken. Was verdomd gemakkelijk

Bestelde artikelen niet voorradig

Online besteld voor zaterdag ochtend. Werd vrijdag gebeld dat de artikelen die ik op woensdag besteld had niet voorradig waren. Tenminste het grootste gedeelte ervan. Mijn bestelling dus maar laten annuleren door degene die me belde. Kreeg helaas geen compensatie.

Super slecht

Was van de 42 artikelen maar 10 in voorraad na week eerder bestelling gedaan. De recensie over deze eerste ervaring zal zeer zezeer. Zeker op Facebook met filiaal en al neergezet zijn. En 2 uur voor bestelling afgeleverd werd kreeg ik telefoontje wat een klant onvriendelijke ervaring bij SUPER SCHERE ROTTERDAM

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Teleurstellend

Een kleine bestelling gedaan met prodcuten die bij bestellen allemaal op voorraad zijn. Bij bezorgen blijkt dat 6 prodcten niet geleverd kunnen worden. Dat vind ik zeer teleurstellend. De bezorger erg vriendelijk, niks op aan te merken.

goed idee, slechte uitwerking

Bestelproces verliep soepel en duidelijke mails. Bij ophalen van de bestelling enorm teleurgesteld. Zonder te vertellen misten 1/3e van de producten. Daarnaast was er van een product een vervangend artikel in gedaan, deze wel was 3x duurder. Jammer dat dit niet wordt verteld bij het ophalen van de bestelling, kon nu alsnog naar de supermarkt gaan.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Kratten zijn goed ingepakt en de bezorger is te volgen zodra hij/zij onderweg is, ideaal dan weet je hoe laat ze komen.

Kwaliteit valt tegen

Sinds ik bij jullie bestel, zitten er altijd wel bedorven producten tussen Dit was de laatste keer. Kost me teveel op deze manier.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht