mijn ervaring is altijd prima en goede service.

alleen werd mij gisteren medegedeeld dat er niet meer door hun wordt bezorgd wat ik heel jammer vind. zal dus een andere plus moeten zoeken.

Eerste keer tegenvaller

Een aantal (vers)produkten waren niet op voorraad en daarom moest ik alsnog zelf boodschappen doen. De volgende keer ga ik maar weer alle boodschappen zelf halen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Nog lang geen dikke tien

Ik heb nog niet één keer gehad , dat de boodschappen die ik besteld heb klopte

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Verkeerde plus.

In de omgeving blijkbaar geen plus die bezorgd of ophaalpunt heeft. Mijn bestelling kwam in Limburg terecht. 2 dagen voor aflevering nog na gebeld over niet kloppende factuur. Zou goed komen. Om de dag ervoor gebeld te worden dat mijn bestelling geannuleerd wordt vanwege de afstand; ddddd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zeer nette en sympathieke bezorgers!!

Bezorging zonder uitzondering op tijd. Alleen de laatste tijd veel producten niet aanwezig.

Vaak.produkten uit.aanbieding niet.aanwezig

Soms aan beidingen niet aanwezig en die loop je dan mis Nemen.toch.nog steeds alternatieven mee er staat.in me.account bieden geen alternatieven aan. En had deze week 500 tros tomaat aangeklkt 1x en dat het iets afwijkt oke maar was bijna dubbele dus bedrag voor tomaten ook. Heb het via facebook messinger.gemeld met foto maar geen reactie helaas!!!!! De bezorger zelf.was wel.vriendelijk en behulpzaam

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Alles goed gebracht op tijd

Jammer

Bezorging was goed maar jammer dat veel aanbiedingen niet geleverd waren. Maak er dan ook geen reclame voor

Vriendelijk goed correct

Heb alleen maar goeie ervaringen met jullie bestellers. Vriendelijk en correct, dus goed. Indien die niet zo was laat ik het jullie gelijk weten.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Miste de helft van de boodschappen

Van de 44 producten heb ik maar 26 producten ontvangen. Ook geen alternatief gekregen. Hebben voor het eerst en meteen voor het laatst besteld.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

veel produkten waren er niet en vervangende producten niet vegetarisch

helaas was veel niet leverbaar en de vervangproducten pasten niet niet in mijn eetpatroon

Gewoon Top

Erg klantvriendelijk!

Teleurstellend

Van de 28 bestelde producten slecht 21 geleverd (7 niet op voorraad) en 2x een alternatief artikel

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.

Perfecte service!

Mooi op tijd, evt vervangende producten, telefonisch overleg als iets niet op voorraad is, kortom fijne service!

De helft niet leverbaar

Slecht de acktie geld blijkbaar niet voor online bestellen de helft niet geleverd **********

Gewoon snel en goed

Zeer vriendelijke en behulpzame bediening

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Geweldig om zo je boodschappen thuis te ontvangen.

Had een bestelling gedaan en daarbij veel aanbiedingen, plus nam de volgende ochtend contact op om te vragen of ze de bestelling iets later mochten bezorgen omdat ze dan de bestelling completer konden uitleveren. Dit is keurig netjes verzorgd en op een paar kleine dingen na zat alles er keurig bij. Denk dat we vaker lekker gaan bestellen dat scheelt een hoop tijd en is gewoon super makkelijk.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zoals beloofd op de juiste tijd.

WAARDELOOS , ADVERTEREN MAAR NIET OP VOORRAAD

vele malen on-line besteld maar telkens wordt de helft niet geleverd . met nu de 1 euro actie is het helemaal een lachertje , wat een organisatie met een management die niet capabel is de planning op orde te krijgen en te hebben . in de winkels is het de etalage van dit geklungel . heb het helemaal gehad met de PLUS stap over naar PICKNIC

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Niet verwacht maar toch gekregen.

Wilde graag gebruik maken van de campina melk aanbieding maar was steeds te laat.ik moet ook werken. Ze konden ook niets voor mij achteruit zetten helaas. Maar toen bedacht ik mij dat ik het ook online kon bestellen en dan op een voor mij handige tijd kon ophalen. Dit werkte perfect en zodoende toch van deze mooie aanbieding gebruik kunnen maken Helemaal top!

super goed

Altijd vriendelijk en altijd op tijd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik ben tevreden over de boodschappen

Ik vind het assortiment goed en de prijzen goedkoop. Vooral de aanbiedingen kijk ik naar.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bestellijst weer niet compleet.

9 artikelen die in de aanbieding waren WEER niet voorradig...zoveelste keer dat er boodschappen ontbreken van mijn beztellijst.....

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik ben blij dat de boodschappen thuisbezorgd worden.

Gezien mijn fysieke conditie is het fijn dat deze dienst bestaat. De bezorgers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

Heel slecht

De bezorger was geweldig!!! Maar dat ik maar de helft van mijn bestelde boodschappen kreeg vond ik slecht. Jullie moeten eens eerst goed nadenken of het wel haalbaar is om artikelen voor 1 euro te verkopen? Jullie weten toch dat ZEKER in deze tijd mensen massaal op deze actie afkomen?

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht