Keurig afgeleverd vriendelijke bezorgster alleen erg jammer dat de dr oetker baquettes er niet bij zaten en de melk, van de melk begrijp ik daar kreeg ik ook uitleg over maar van de de oetker artikelen niet
Vriendelijke bezorger en alles netjes in kratten , ik ben tevreden
Ondanks dat niet alles van mijn bestelling voorradig is toch zeer tevreden.
Helaas echt teveel producten niet op voorraad.
Helaas moest ik € 8.50 aan service kosten betalen omdat ik geen andere optie als express bestelling kon aanklikken. Terwijl ik recht had op kosteloos bezorgen en is er wel 1 maal kosteloos bezorgen afgeschreven.
Van de 31 bestelde artikelen maar liefst 5 niet geleverd. Voor 4 artikelen een alternatief geleverd. Van een kortingsartikel 2 stuks voor 3 euro maar één geleverd waardoor de geleverde dus niet onder aanbieding viel en dan 33% duurder is.
Waarom ik een voldoende geef is de bezorgster is heel vriendelijk en legde uit waarom sommige artikelen niet geleverd konden worden maar vond het wel slordig want er waren zoveel aanbiedingen van de euro. Jullie kunnen er niks aan doen hoor dat ligt weer bij de distributiecentra die niet leveren maar wilde het even kwijt.
Spelt brood besteld i.v.m. allergie het alternatieve brood is geen speltbrood waardoor ik hier niets aan heb, ook de pastasaus is geen goed alternatief kleine flesjes besteld en daarvoor 2 grote flessen ontvangen dit is teveel voor mij om in 1 keer te gebruiken waardoor ik een halve fles weg ka. Gooien.
Vriendelijke bezorger en winkelpersoneel. als er iets mis is gegaan word het altijd netjes opgelost zonder problemen. Top winkel 1 tip er mag wel wat beter op de houdbaarheidsdatum gelet worden bij het leveren van de vers producten,( sla krieltjes toetje) maar verder zeer tevreden.
Van de 92 boodschappen waren er 72 geleverd, en ongeveer 10 producten verkeerd geprijsd. Dit koste veel uitzoek werk.
Op mijn grote bestelling kon er geen klein pakje sigaretten bij !!! Gelijk laatste x dat ik bij de plus bestel
Stef, de bezorger, is erg vriendelijk. Ik kan niks verzinnen wat niet goed gaat, dus heel fijn zo!
De eerste keer echt stipt op tijd Super aardige jongen Chris De tweede keer verlaat, maar de arme jongen had het veel sterkte druk
Een deel van de bestelling was niet meer aanwezig in de grote opslag.
Al meerdere keren bij Spithoff besteld, en is altijd naar tevredenheid. Als er producten niet meer zijn, worden we netjes gebeld, of er iets anders voor in de plaats moet komen of niet. Laatst een keer geen zegeltjes gehad, opgebeld en de volgende keer dat ik bestelde aangegeven, waren de vorige zegeltjes er netjes bij. Vriendelijke mensen, zowel aan de telefoon als ook de bezorger. Kom ook vaak in de winkel zelf, ondanks dat we in een heel ander dorp wonen. Houden zo.
Er waren wat artikelen niet op voorraad..vervanende artikelen gekregen..artikelen voor me gepakt en geholpen met afrekenen. En dikke Plus
Er zijn regelmatig artikelen niet aanwezig. Dit wordt meestal opgelost maar dit keer was er veel niet bij. Als je online besteld staat er wel dat er bepaalde artikelen niet aanwezig zijn maar niet welke, als dat wel zo zou zijn kan je zelf bepalen wat je dan doet. Vorige keer had ik bijv. een groentenpakket besteld om iets met zalm te maken. De groenten waren er niet maar de zalm wel, dat schiet dan niet op. Ook waren er dit keer pakket zegels van mijn account afgeschreven ipv bij geschreven. De bezorgers zijn altijd wel erg vriendelijk en behulpzaam, pluspunt voor hen.
De boodschappen waren netjes op tijd en de bezorger was heel vriendelijk en behulpzaam!
Beste service en vriendelijke bezorgers
3/4 van de boodschappen niet geleverd en dan ook nog geld voor producten in rekening brengen die niet zijn geleverd. Morgen maar even bellen
Positief iets later dan was aangegeven maar dat is geen probleem. Het blijft mensenwerk.
Jammer dat de boodschappen een dag later kwamen, als er geen chauffeurs beschikbaar zijn, zet die tijden dan niet op de website.
Producten niet geleverd omdat ze niet op voorraad zouden zijn, terwijl ik had gekozen voor alternatief product. Dus alsnog de deur uit om boodschappen te doen. Gebeld naar Plus om dit aan te geven en kreeg een zeer onvriendelijke medewerkster aan de telefoon die kort door de bocht zei dat ik maar pech heb en ook nog loog door te zeggen dat retourneren niet mogelijk is. Helaas door de Plus heel anders behandeld dan ik gewend ben door andere supermarkten.
Top. fijn . Vriendelijk. Makkelijk
Medewerkers beleefd en behulpzaam:)