Uitstekend!!!

Aardige bezorger, optijd geleverd en alles mee terug genomen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik vind het een fijne service maar ik vind de bezorgkosten nogal aan de hoge kant!

Ik vind dat uitverkochte artikelen vervangen moeten worden voor artikelen van een ander merk, ook al is dit merk duurder! Dit gebeurt vaak niet en merk ik pas als de bezorger weg is. Terwijl ik altijd in het opmerkingen vakje zet dat ze mij moeten bellen als de producten zijn uitverkocht om een alternatief af te spreken. Dit gebeurt niet altijd en dat vind ik nogal slordig. Verder zijn ze klantvriendelijk en ben ik wel tevreden.

Veel artikelen niet leverbaar

Lijkt wel een lokkertje en dan bij levering zijn de zeer gewenste artikelen niet leverbaar. Terwijl men dat ook weet..... Kan ze nu nog bestellen maar blijkbaar worden ze al een poosje niet geleverd dus helaas waardeloos. Online kan je alles bestellen maar leveren is een ander verhaal..... Ook nog eens een keer wel de verzendkosten betaald terwijl het "gratis" zou zijn voor nieuwe bestellers.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bezorgers en altijd op tijd

Zeer goede ervaringen. Vriendelijke bezorgers en ze komen op het aangegeven tijdstip. Heel blij mee

Veel niet op voorraad

Helaas was het merendeel van mijn bestelling niet op voorraad toen ik deze volgens afspraak kwam afhalen. Op dat moment stond de nieuwe vracht nog in de vrachtwagen en stelde ik voor een uur later terug te komen. Helaas was toen nog niet alles aanwezig. Heeft voor mij dus niet veel meerwaarde om online te bestellen bij goede aanbiedingen!

Goede service.

De service is goed en de producten zijn van goede kwaliteit. Vriendelijk personeel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Leuke aanbiedingen, maar het wordt niet geleverd

Na 2x in de winkel lege schappen te hebben aangetroffen, kreeg ik van een medewerker het advies om te bestellen zodat mijn boodschappen achteruit gezet zouden worden. Niet dus! Van de bezorger kreeg ik te horen dat ook zij in de winkel de boodschappen moeten doen, en er niets achteruit gezet wordt. Leuk om zo de mooie aanbiedingen mis te lopen. De routeplanner om te zien wanneer de bezorging geleverd wordt is erg handig en de bezorger erg vriendelijk

niets geleverd

op de dag zelf gebeld worden dat de bestelde producten niet leverbaar zijn en de rest van de week ook niet meer geleverd gaan worden

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.

Goed ervaring

Goede levering van de leverancier en vriendelijk en goede betijd

prima, vriendelijk behulpzaam personeel

fijn zo"n boodschappendienst als het niet een keer zo uitkomt om zelf de boodschappen te halen

Redelijk

Op tijd en netjes geleverd maar er waren drie vervangende artikelen geleverd die ik niet besteld had.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bestellen was gemakkelijk en de levering mooi op tijd

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij Dennis van Moorsel PLus online bestelde. De app was duidelijk en de artikelen waren gemakkelijk te vinden. De klantvriendelijke levering was mooi op tijd.

niet goed

mijn ervaring met plus over de bezorger zeer tevreden maar de boodschappen niet iedere bestelling zijn er artikelen niet voorradig nu ook weer van de 40 artikelen 7 niet voorradig de keer ervoor 9 artikelen niet voorradig en dat stoort mij moet ik nog naar een andere winkel om boodschappen te halen gr nel offermans

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alleen jammer dat er van de reclame artikelen niet alles bij zat. Gelukkig geen vervangend product toegevoegd.

Niks aanwezig

Pas opbellen dat er niks is als ik er al bijna ben

Zeer tevreden.

Aanbiedingen niet op voorraad

De helft van mijn bestelde producten niet op voorraad. Vooraf geen melding dat iets niet mee komt. Echt niet handig. Dat doen andere supermarkten echt beter. Vriendelijke bezorger.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Super leuke winkel goed personeel

Alles oké... Online besteld en alles stond op afgesproken tijdstip klaar...

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Aanbiedingen/adverteren en nergens te leveren

Prima dat er aanbiedingen zijn, maar als je een half uur ná openingstijd (op de dag dat de aanbieding ingaat) de producten al niet meer heb dan vraag ik me af of je voldoende inkoopt. Alle dagen erna bij in totaal 3 verschillende Plus filialen niet geleverd gekregen. Koop je producten goed in bij aanbiedingen lf gooi ze niet in de aanbieding. Dit lijkt meer op een lokkertje in de hoop dat men andere dingen koopt omdat ze er toch zijn.

Vriendelijk en duidelijk.

Ik ben geen regelmatige klant van Plus omdat deze niet in mijn gemeente aanwezig is. Er was een e-mail van een spaar programma met een aanbieding van Plus en daar heb ik gebruik van gemaakt. Omdat ik op ongeveer 8 km van Plus Oudenbosch woon is de kans klein dat ik hier vaak zal winkelen tenzij er weer zo'n aktie voorbij komt.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Producten niet geleverd, medewerkers hebben geen oplossing

Producten kunnen niet geleverd worden ook de dagelijkse producten niet. Buiten de aanbiedingen om. Bezorger heel aardig

Teleurgesteld

Ik heb een bestelling geplaatst en ik was erg blij om deze te ontvangen. Maar het is jammer dat het op het laatste moment werd afgelast. Ik had meer verwacht als ik iets bestelde, ik had verwacht dat de supermarkt rekening zou houden met mensen die geen vervoer hebben of niet naar de winkel kunnen komen om iets te kopen, en dat het bestellen makkelijk zou zijn voor de persoon.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima geregeld boodschappen aan huis

Netjes alles tot aan de voordeur geleverd met pakbonnen erbij zoals het hoort . Top !! en voo ons geen geleur meer met al die boodschappen .

Goede ervaring

Goede service altijd optijd

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht