Top vriendelijk kan niet bestaat daar niet
Ik heb een prima ervaring met plus. De prijzen zijn wat hoog, maar de kwaliteit is daarin tegen prima. Ook het bezorgen is van goede kwaliteit en zijn altijd keurig op tijdschema. Ik ben zeker tevreden.
Alles netjes en verzorgd afgeleverd op de aangegeven tijd. Gewoon top.
Het ophaalpunt zoals aangegeven op de parkeerplaats is niet in gebruik. Na lang wachten naar binnen gegaan. Uiteindelijk heen en weer gestuurd stonden mn boodschappen binnen klaar. De bestelde artikelen waren grotendeels niet leverbaarm. Uiteindelijk geen boodschappen meegenomen.
Ben tevreden
Voor de 1e x bij Plus besteld . Meerdere artikelen op voorraad, bestelling zou vanaf 12.00 klaar staan. Ik was er 12.45 uur. Bestelling moest nog bij elkaar gezocht worden.
De melk is deze week in de reklame 2voor 1euro.Als vaste klant elke ochtend vroeg naar de winkel,maar geen melk.Ik werd geadviseerd om dit te doen via een bestelling te plaatsen in de winkel.Voor deze service betaal je extra,maar helaas,weer geen melk van de reklame.Ik vind dit erg misleidend,ik heb maar 50 euro per week voor boodschappen,en om een bestelling te plaatsen moet je voor minimaal 25 euro bestellen.Helaas kreeg ik alles behalve mijn 10 pakken melk van de reklame. Het gaat om de Plus in Halsteren.Ik vind dit echt een slechte misleidend reklame
Eerste keer Plus bestelling thuis laten bezorgen en dit is prima verlopen. Of ik de volgende keer hier € 6,- voor wil betalen weet ik nog niet alleen bij hele zware boodschappen misschien.
Meer als de helft van mijn bestelling niet leverbaar en geen alternatief had even gebeld dan had het gewoon geannuleerd kunnen worden bezorger was wel heel vriendelijk vandaar de 2 sterren
Een voor beeldje, 9 zakken soep besteld. 5 goulash en 4 tomaten pasta van unox, wat krijg ik: 9 zakken tomaten pasta en geen goulash. Kijk ik op de bon, zijn 10 zakken in rekening gebracht terwijl er maar 9 waren. Zegeltjes had mevrouw geen tijd meer voor omdat ze bijna dicht ging. Alles zat in een krat waar ook nog eens 5 euri voor betaald moest worden, en dan voor de service 2,50. Terwijl we het zelf opgehaald hebben. Service is hier dan ook niet de correcte benaming. Al met al een slechte ervaring.
Als er producten niet leverbaar zijn ga je er vanuit dat het wordt gemeld of dat er eventueel vervangen product is... kan door ziekte van m'n kind het huis niet uit dus dacht hey fijn plus bezorgd hier dus snel daar bestellen want konden sneller leveren dan de picnic,maar dan bij de deur krijg je te horen dat er producten niet zijn en wordt er gezegd sorry had even moeten bellen,maar daar was het niet mee opgelost... dus proberen wat te regelen of eland voor me na winkel kon,,niet dus. Dus nu nog geen hagelslag en vlokjes in huis voor m'n kind ip brood... En dan hoor je vervolgens van je ouders die ook hadden besteld voor bij 90 euro dat bezorger er savonds komt met voor nog geen 40 euro boodschappen want dit was er niet dat was er niet... dikke drama dus!!! Alleen maar lekkertjes de aanbieding, want vader was maandagochtend al om half 10 in de winkel en was er geen aanbieding al haast te krijgen,,beetje vreemd
Veelste veel manco's. 3 avondmaaltijden niet compleet.
Goede ervaring
Heel tevreden
Voor het eerst een bestelling gedaan . Bij ophalen op afgesproken tijd was t pakket niet beschikbaar in de winkel. Kilometers er voor omgereden.
Ik had het tijdslot tussen 10 en 12 voor bezorging Vervolgens is het bezorgd tussen 14 en 14:30 En jammergenoeg was niet alles op voorraad dus zijn er minder producten geleverd dat was ook jammer
Ik heb de aanbiedingen besteld en werd die ochtend gebeld ze hadden niks meer op voorraad. Mijn moeder is later voor mij naar die winkel geweest en het lag er bijna allemaal nog !!
Had melk besteld bij mijn bestelling hadden ze het niet, niet eens bellen dat er niet is slechte service de medewerker ook!!!
Goede service alleen veel was niet op voorraad en daar werden ook geen alternatieven op gegeven dus ik kon alsnog naar de winkel om de rest van me boodschappen te doen
Ze hadden de melk niet mooie aanbieding
Bezorger was vriendelijk.
Ook al was de bezorger te laat, hij was vriendelijk en voorkomend en bood aan om het krat weer mee te nemen ivm onnodig statiegeld. Heel attent.
App werkt prima, bezorging altijd stipt op tijd en vriendelijk. Wat me tegenstaat is dat niet altijd alles geleverd wordt. Dat het niet meer op voorraad is, snap k. Maar lever dan een alternatief. Dat is in mijn geval handiger dan niets. Verder ben k zeker tevreden.
Geweldig attente behulpzame bezorger. Helaas veel artikelen (16st) niet leverbaar. Dit werd pas bij bezorgen gemeld, dus geen keuze om bestelling aan te passen. Geen alternatief geboden, wat ik wel aanvinkte. Betere online inventarisatie is noodzakelijk, artikelen blijven online als leverbaar staan. Tip: in overleg naleveren bij klanten als voorraad aangevuld is? Uiteraard niet voor 1 artikel, maar er miste bij mij veel. Mijn moeder ervaarde deze week hetzelfde. Aktie gratis bezorging is Top en beetje troost, wel liever met alle bestelde artikelen :-) Hopelijk gaat het een eventuele volgende keer beter. Daar vertrouw ik wel op. Niet dat anderen nadien alsnog voor mij boodschappen doen
Je bestelt bv aanbieding 2 sauseizen voor €1 Je krijgt 1 geleverd en betaalt €0.95 Het gaat dus altijd naar dezelfde kant, de kant van leverancier n.l. Plus