Zelf afgehaald in Scharendijke, kwam later dan afgesproken maar geen probleem. Ook was ons bier op verzoek koud geleverd ! Super.
Keurig bezorgd.
Ik kan geen zware kratten meer dragen. Dus ben ik blij met de bezorging.
IK had eerst in de winkel moeten kijken want daar stonden er nog genoeg, scheelt wel 2.50 euro
Ik was verrast dat de bestelling al de volgende dag geleverd kon worden!
Ruime keuze en de aflevering was zeer klantvriendelijk.
Snel en goed geregeld
Heel veel artikelen zijn er vaak niet, niet alles wat in de folder staat kun je online bestellen. Opmerkingen bij de online bestelling worden niet gelezen of niks mee gedaan
Jammer dat niet alles leverbaar was,ook niet de actieartikelen.
Aan huis geleverd vriendelijke bezorgers en brengen het ook binnen
Bestellen was gemakkelijk. Hulp bij vragen uiterst vriendelijk. Aflevering correct en goed verzorgd. Betalen een fluitje van een cent. Top.
Prima service en personeel.
Zijn super lieve bezorgers altijd vriendelijk, beter dan winkel personeel
Ga zo door ben tevreden
Eerste keer vriendelijk attent
Gemakkelijk Tijdbesparend Overzichtelijk
Op tijd meestal bijna alles bezorgd.
Prijzen mogen meer aantrekkelijk worden. Ik bestel als alleenstaande eten voor een week, maar dan krijg ik producten die ik binnen 2 dagen moet gebruiken.
Donderdag opgegeven. Vrijdag bezorgd. Heel blij. Geen internet, maar met i pad toch besteld. Anders had ik niets in huis gehad. Ben invalide vrouw.
Bestel je iets en een bepaalde hoeveelheid en dan is dat er maar voor de helft. Dit is al de tweede keer.
Mijn boodschappen worden altijd keurig op bezorgd en is tot in de puntjes verzorgd door de medewerkers van plus langeweerdijk. De site om te bestellen daar in tegen klopt met sommige artikelen echt niet. Probeer maar eens planten of bloemen te bestellen dat gaat het echt niet worden.
Zie boven
Altijd tevreden geweest, omdat ik kon laten bezorgen als het mij uitkomt: de zaterdag morgen. Nu kan dat alleen nog maar op maandag, woensdag en vrijdag en dan heb ik andere verplichtingen.
Perfecte aflevering van de boodschappen,netjes verpakt en vriendelijk personeel