Ben heel blij met de bezorgdienst van Plus. Prima service!
- producten niet voorradig - komen veel te laat buiten de afgesproken tijd
Super geregeld. Alles klopt elke weer weer.
Was alles naar tevredenheid en versheid was goed
Ik hoef de deur niet uit. En hele vriendelijke bezorger!
Voor mijzelf en buren die slecht ter been zijn en geen vervoer hebben is Verbeeeten Tegelen manna uit de hemel! Bestel altijd iets meer dan nodig, verse groenten en vegan in de aanbieding vries ik in als dan toch alles er is, lang houdbare artikelen altijd een goede voorraad. Een zorg minder,bovendien leuk contact met de buren op die manier.
eerste keer stond niet klaar en mijn bestelling was zeker niet compleet daar had ik het voor gedaan dus eenmalig
Op tijd vriendelijke bezorger
Nvt
Auto dichtbij ophaal punt parkeren Vriendelijke jongen Behulpzaam Tijd besparend
Ben meestal erg tevreden met de service
De boodschappen zijn nooit bezorgd, de bedrijfsleider in de zaak zei dat 29.00 niet voldoende was om te bezorgen, mijn idee laat dat dan weten dan kan ik er meer boodschappen bij doen. Dit was mijn eerste ervaring, de reclame Campina melk was ook niet leverbaar en die stond ook op mijn bestelling, ben een beetje teleurgesteld.
zal zeker vaker bestellen.
Heel klantvriendelijk
Een keertje bij de Plus besteld. Een keer en dus geen volgend keer. Een 10-tal producten was niet leverbaar of vervangen door een ander product. Slechte real-time voorraadindicatie bij bestellen online; uit het jaar 2000? We leven nu ruim 20 jaar verder, met goede software om voorraden te monitoren. Is bij Plus onbekend? Groot DC neerzetten is één, maar feitelijke voorraad bijhouden ? Kortom eens, maar niet weer. Kritiek is dus niet voor de lokale winkel en bezorger die zijn goed maar voor het geheel wat er boven hangt (en dus niet goed functioneert). Als het nu al niet goed gaat, hoe moet het als COOP volledig is geïntegreerd?
Prima bezorg service. Prijzen zijn neutraal! Leuke aanbiedingen. Helaas vaak bestelde producten niet ontvangen of duurder alternatief. Hierdoor moet ik helaas regelmatig alsnog naar de supermarkt.
Zeer makkelijk om te bestellen en om de bezorging te regelen. Bezorging ook volgens de aangegeven tijd. Doen we dus vaker.
Als artiekelen niet voorradig zijn zou het fijn zijn dat deze dan als “niet voorradig” staan. Anders ga ik ervan uit dat ze er zijn.
Altijd super voor elkaar
Heel gemakkelijk online besteld en in de winkel afgehaald. Jammer dat niet alle producten er waren. Het zijn de euroweken, dus prijzen gelukkig laag, want normaal vrij hoge prijzen bij de Plus.. Voor sommigen wel een alternatief, maar ik had liever mijn keuze wel gehad, dat scheelt uiteindelijk ook naar een andere supermarkt gaan. Super fijn dat ik niet zelf de hele winkel door hoefde op zoek naar de artikelen. Medewerkster was echt heel vriendelijk en behulpzaam, dat is Plus zijn grootste pluspunt....de medewerkers.
Goede service en goede aanbieding, alleen jammer dat er al veel op was van onze bestelling
Goede ervaring
Bestelling gemaakt. Bevestiging gekregen om dan uiteindelijk teleurgesteld te worden Bestel bij andere supermarkten dan de PLUS
De boodschappen klopten en was lekker optijd.