Niks op voorraad en geven je veel duurdere vervanging producten en na 1 dag reclame op de radio terwijl ze niks hebben slecht hoor.
Aardige bezorger. Je wordt gebeld als een artikel niet op voorraad is en krijgt een alternatief aangeboden Goed binnen het afgesproken tijdsbestek
Mijn bestelling klopt altijd. De artikelen zijn bijna altijd voorradig en als dat niet het geval is, is er een prima alternatief. Ook de houdbaarheidsdatum is altijd ruim voldoende.
leuke bezorger was erg vriendelijk en bracht netjes de boodschappen bij de voordeur bood zijn excuus aan dat hij wat later was en dat depin het niet deed dat ik het mocht overmaken . ik kon alleen nergens een rekening nummer vinden
Alles was goed. Tijd van chauffeur was warrig over aankomst. Maar was alsnog op tijd. Ik had 2 kruiden in potjes besteld. Deze vielen erg tegen. Heel klein en leek gehalveerd. Dit had ik in de winkel niet gekozen. Kreeg het idee dat de slechtste bij mij zijn bezorgd. Dat is niet leuk.
Veel producten waren er niet, ook geen berichtje of alternatief. Melk, dr oetker, unox soep, allemaal niet aanwezig. Bestelling weer retour gedaan. Hierover gebeld met filiaal. Was eerste keer dat ik niet bij Jumbo maar jullie online bestelling had geplaatst. Meteen een zeer slechte ervaring.
Deze medewerkers van de Plus `t Lam, Bieshof, zijn zeer attent op de houdbaarheidsdatum; zorgzaam en overleggen altijd telefonisch bij eventuele afwijkingen of vervanging, Ik ben er zeer tevreden over.
een fijne winkel lfijne medewerkers en bezorgers
Helaas veel actieproducten niet geleverd..
Veel alternatieve leveringen. Aanbiedingen niet leverbaar
Alles goed
De boodschappen worden altijd op tijd gebracht en de chauffeur altijd klantvriendelijk
Zeer tevreden. Optijd. En makkelijk online te bestellen.
Ik bestel al jaren bij de Plus. Nooit problemen en zeer vriendelijke mensen.
Van de gehele bestelling was er bijna niets voorradig van de acties.
Duidelijke levertijden, app is even wennen, aardige bezorgers die altijd vragen waar ze de boodschappen neer moeten zetten.
Snel bezorgd. Jammer genoeg niet alles op voorraad. Maar netjes in kratten en de bezorger was ontzettend vriendelijk. Ik ben vanaf nu vaste bestelklant
Bezorging was te laat geen belletje vooraf 80 % van de producten kon niet worden geleverd als ik dat van te voren had geweten had ik niet besteld. Ook producten niet geleverd waar ik wel voor betaald heb
zeker deze euroweek. zo kon plus de hamsters eens terugpakken echt prima en zeer behulpzame medewerkers.
Zo'n snelle en goede professionele service heb ik nog nóóit meegemaakt. Meedenken en uitvoeren. En geen énkele "maar"! Hartstikke GOED! Guusvanluffelen
zeer tevreden
Super handig. Fijne medewerkers aan de deur. Dus top.
Hulpvaardige, aardige bezorger. Super. Site is even wennen.
Het was de eerste keer heb erwel een halve middag aanbesteed om een beetje weg wijs te worden. Alleen ik zelf kon niet bestellen op mijn laptop wel mijn man op de pc. hij gaf aan dat ik niet kon bestellen. Dus wat het is geweest weet ik niet.
Producten niet op voorraad. Achteraf zaten er een aantal dingen niet bij wel op de bon.