Alles netjes verpakt en geleverd, en de aangeleverde alternatieven getuigen van kundig en meedenk personeel. Alles helder en duidelijk, vriendelijke bezorger, zeer tevreden en voor herhaling vatbaar!
Dit is voor mij de laatste keer dat ik online besteld heb bij plus ! Ik had meer dan 1/3 van mijn bestelling niet compleet niet aanwezig staat op bon de gewone dingen als melk pannenkoekenmix chloor etc echt ik ben er klaar mee op deze manier . En ik geef aan geen alternatief wat krijg ik voor bepaald product toch alternatief ik vind dit echt een brie slechte service en ga nu voortaan wel elders boodschappen halen of bestellen !
Super kwaliteit, vriendelijke bezorger, en goede service. Ga dit vaker doen.
ik plaats mijn bestelling op 07-01-2024 en ben gisteren ook nog in de winkel geweest waar ik de Campina melk in een rek zie staan waar iedereen gewoon uit stond te halen, en nu krijg ik dus te horen dat alles al op was toen ik bestelde dit is dus een vreemd verhaal. Tevens zijn de meeste alternatieven 2 of zelfs 3x zo duur. Deze heb ik dan ook mee terug gegeven, dus van de 20 producten heb ik er helaas maar 5 die voldoen aan mijn bestelde producten.
Tijdens mijn bestelling maakte ik gebruik van de € 1 aanbiedingen. Toen ik de boodschappen op kwam halen bleek dat ongeveer de helft van mijn bestelling niet leverbaar was. Ik heb besteld op een maandag. Ik ga er dan wel vanuit dat de producten van de folder nog leverbaar zijn. Helaas. Het was de eerste keer dat ik bij plus bestelde Maar de ervaring was niet per se positief. Plus houdt echt enorm goede aanbiedingen. Daar heb je weinig aan als de helft niet leverbaar is
Goede en vrienselijke service. Alleen erg jammer dat meer dan de helft van mijn bestelling niet op voorraad was.
Was eerste keer en zijn super blij dat dit mogelijk is.
Helaas weer niet veel op voorraad. Gelukkig de eerste 4x geen bezorgkosten (€6,-) anders zou het nog zuurder zijn om voor de helft van de boodschappen bezorgkosten te betalen en eindstand alsnog de deur uit moeten. Voor mij helaas geen plus bezorging meer. Uit eigen ervaring zal ik dit ook niet aanraden. Wel lieve bezorgster.
Voordelen: - prima prijs-kwaliteit verhouding - je koopt lokaal - ook op korte termijn kan thuisbezorgd worden Nadeel: - geen actuele voorraad, dus soms krijg je iets niet, of een alternatief, en dat merk je pas bij aflevering van de boodschappen
Gebeld dat ik geen alternatief wil maar toch erbij gedaan. Dat is niet volgens afspraak. Helaas was soep uitverkocht waar ik van baal. Verder tevreden
Mijn boodschappen zaten helemaal onder met bier Er had een blik bier gelekt en de bezorger zei dat het alleen op de zakken chips zat En dat bier was niet van mij Ik ben beperkt dus ik vroeg bezorger om alles uit krat op stoel te leggen zodat de krat weer mee terug kon Nou ik ging boodschappen opruimen toen kwam ik erachter dat alles onder het bier zat Dus ik ben zeker niet blij
Mensen toch, een salade die al een dag over tijd is? Dat vind ik heel slordig. En dan ook nog volle prijs vragen? Dat kan echt niet.
Ik had mijn eerste bestelling gedaan tijdens de euroweken. Heb alleen 40 producten besteld met korting. Van 63 euro naar 30. Zeer mooie actie, en werdt ook op tijd geleverd. Maar dan begint het, het bedrag zou 30 euro zijn maar op de pinapparaat stond 40,52 euro. Gelijk gezegd dit klopt niet. Bezorger heeft 10 euro in mindering gebracht door middel van statiegeld bezorg kratten. Eigenlijk nog steeds 52 cent teveel. Het probleem met jonge medewerkers is, ze denken niet verder dan de neus lang is. Ik had 10 1 liter pakken langlekker melk besteld. Deze ware in actie van 2 stuks voor 1 euro. Maar er wordt geleverd de voordeelverpakking van 4 stuks. Deze 2 keer. Maar daar geld de actie niet, dus volle bedrag in rekening gebracht en ook nog een 2 liter pakken minder geleverd. Ik had ook 5 actie handpompjes van 1 euro bestel, maar werd maar 3 geleverd en ook nog de onjuiste. Heb 2 keer gebeld er zou iemand langs komen om het te corrigeren en juiste producten nog te leveren. Er komt niemand. Ben zelf maar naar de Plus gegaan om het te regelen. Mijn eerste ervaring met deze service dienst is me zeer slecht bevallen. Fouten kunnen gemaakt worden, dus geef nog een tweede kans, maar wel bij een andere Plus filial
Vriendelijke bediening, precies zoals de bestelling was, makkelijk via pin betaald en in het tijdvenster.
Helaas wel een Minollia moeten weggooien was helemaal open en al alle vruchtvlees eruit. En jammer dat er artikelen niet op voorraad waren
Zeer klantvriendelijk en servicegericht.
Prima producten en snelle levering.
Fijn dat de boodschappen afgeleverd kunnen worden en de lege flessen worden meegenomen. Ik doe het niet wekelijks maar regelmatig.
Online bestellen ging gemakkelijk en bij een fout in de bestelling keurig hersteld
mijn bestelling is gisteren niet gekomen , omdat een deel van de bestelling niet leverbaar was. dat is niet de eerste keer dat dat is gebeurd. ik bestel niks meer bij de PLUS.
Word prima afgelevert
De Plus in Serooskerke is een plus die altijd de aanbiedingen heeft! Je grijpt daar nooit mis.
Alles prima !goed verzorgd en precies
Naar volle tevredenheid zijn de boodschappen bezorgd
Als er niet bezorgt kan worden op zaterdag vervallen ook de aanbiedingen van dat weekend. Dan moet ik na het afronden van de bestelling deze wijzigen zodat ik de artikelen van de geldende aanbiedingen voor de nieuwe week kan kiezen en de vervallen kortingen eruit kan halen. Als de bezorgingsmogelijkheden eerst worden getoond kan er anders worden gekozen, als de verschillende kortingen getoond worden. Nu gratis bezorging. €6 voor bezorgen vind ik wel veel. Het is wel logisch.