Gemakkelijk en goed.
Heel fijn! Ik doe het nu al een aantal jaar. Ze komen altijd netjes op tijd. Je hoeft zelf de deur niet uit. Alles wat ik nodig heb kan ik allemaal bij de Plus kopen.
Makkelijk bestellen en snel geleverd
Bezorger mag wel wat aan z'n klant vriendelijkheid gaan doen. Op moment dat je gesprek probeert te voeren sluit hij zich volledig af. En staat maar een beetje te staan ... en de straat in te koekeloeren....
Alles in orde en alternatieve artikelen daar waar het bestelde niet te leveren was
Prettig contact met zeer vriendelijke en vrolijke bezorgster! Heel behulpzaam en legt perfect uit wat als alternatief is ingepakt! Fijn contact
3e keer bestelling gedaan en wederom geen volledige bestelling ontvangen, in elke bestelling zijn er een aantal zaken niet leverbaar. Ik wil geen alternatieven hebben.
nette man de bezorger
Alleen had ik wat problemen met de app, kreeg steeds een foutmelding als ik artikelen wilde toevoegen. Dus het bleef bij deze kleine bestelling!
bestellen en thuis brengen doen we al een lange tijd en gaat heel goed altijd is nog nooit mis gegaan met de afgesproken tijd voor thuis brengen
Heb spa blauw besteld in 5l containers. Er waren er maar 4 beschikbaar. De bestelling werd aangevuld met 1,5 l flessen. De bezorger wilde de flessen terugnemen maar dat hebben we zo gelaten. Misschien verwittigen als iets niet voorradig is dan kunnen we in overleg kijken wat we doen.
Goede en snelle bezorging
Goede service producten die er niet waren werd ik voor gebeld . Min punt de app downloaden lukt niet waardoor bestellen moeizaam ging
Alles netjes afgeleverd En optijd Ben er heel tevreden over
Ben blij dat ik online kan bestellen tijdens werk Alleen buurvrouw is niet blij heeft foto genaakt omdat hij met de achterkant van zijn bus een gedeelte op hun grond stond en heeft het op facebook gezet
Positief
Mijn ervaring met Plus is geweldig, ze hebben goede spullen en de bezorging is klasse
Altijd op tijd vriendelijk en hulpzaam personeel.
De bezorgers zijn altijd vriendelijk en behulpzaan en correct. Dus wij zijn zeerrr tevreden!
Ik was op tijd, kwartier wachten (druk natuurlijk i.v.m. de vele aanbiedingen). Melk en soep op. Ben hierna naar Plus Zuid gegaan: daar wel melk en soep op voorraad.
Alweer het punt bezorgen. 6,00 euro betaald voor tijdsblok van 12.00-14.00. In eerste instantie tussen 12,10 en 12.40 levertijd. Dit wordt de gehele tijd opgeschoven. Om 14.31 afgeleverd. Al die tijd dus niks kunnen doen( hond, douche, wat dan ook) omdat tijd telkens opgescoven wordt en dan toch die 6,00 betalen. Kan echt niet Daarbij actie artikel, deze keer soep in zak van Unox, niet geleverd. Vanwege vaker geen actie artikel, mijn kansen gespreid door 4 verschillende smaken te bestellen in de hoop dat er 1 of 2 wel aanwezig zijn. Maar niet dus, geeneen ontvangen.. Ik ben wederom genezen, dit al vaker gehad. Voorlopig geen Plus meer helaas..
Als er iets niet is word je netjes gebeld. Zeer vriendelijke dame die dan contact opneemt. Bezorger ook zeer vriendelijk. Dik te vreden.
Op mijn leeftijd (ik word in juni 85) is het moeilijk om te winkelen, maar zo kan ik toch mijn boodschappen doen.
Bewust gekozen voor thuisbezorging ivm aanbieding wijn. Hadden ze het niet op voorraad en uit de winkel mochten ze niet pakken want dan hadden andere klanten niets.Ben ik dan geen klant?Dus alsnog zelf naar de winkel. Belachelijk.
Teleurstellend