Bijna perfect

Gemakkelijk en goed.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel fijn en geen gesjouw, en je hoeft de deur niet uit.

Heel fijn! Ik doe het nu al een aantal jaar. Ze komen altijd netjes op tijd. Je hoeft zelf de deur niet uit. Alles wat ik nodig heb kan ik allemaal bij de Plus kopen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Mweh

Bezorger mag wel wat aan z'n klant vriendelijkheid gaan doen. Op moment dat je gesprek probeert te voeren sluit hij zich volledig af. En staat maar een beetje te staan ... en de straat in te koekeloeren....

Prima levering

Alles in orde en alternatieve artikelen daar waar het bestelde niet te leveren was

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Snel bezorgd en vriendelijke medewerkster

Prettig contact met zeer vriendelijke en vrolijke bezorgster! Heel behulpzaam en legt perfect uit wat als alternatief is ingepakt! Fijn contact

geen complete bestelling

3e keer bestelling gedaan en wederom geen volledige bestelling ontvangen, in elke bestelling zijn er een aantal zaken niet leverbaar. Ik wil geen alternatieven hebben.

was weer top

nette man de bezorger

Betrouwbaar en vriendelijk

Alleen had ik wat problemen met de app, kreeg steeds een foutmelding als ik artikelen wilde toevoegen. Dus het bleef bij deze kleine bestelling!

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Plus is gewoon geweldig

bestellen en thuis brengen doen we al een lange tijd en gaat heel goed altijd is nog nooit mis gegaan met de afgesproken tijd voor thuis brengen

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Kleine opmerking

Heb spa blauw besteld in 5l containers. Er waren er maar 4 beschikbaar. De bestelling werd aangevuld met 1,5 l flessen. De bezorger wilde de flessen terugnemen maar dat hebben we zo gelaten. Misschien verwittigen als iets niet voorradig is dan kunnen we in overleg kijken wat we doen.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Makkelijk en snel

Goede en snelle bezorging

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service producten die er niet waren werd ik voor gebeld . Min punt de app downloaden lukt niet waardoor bestellen moeizaam ging

Alles goed

Alles netjes afgeleverd En optijd Ben er heel tevreden over

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ben blij dat ik online kan bestellen tijdens werk Alleen buurvrouw is niet blij heeft foto genaakt omdat hij met de achterkant van zijn bus een gedeelte op hun grond stond en heeft het op facebook gezet

Geheel volgens afspraak

Positief

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Geweldige spullen en bezorging

Mijn ervaring met Plus is geweldig, ze hebben goede spullen en de bezorging is klasse

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd op tijd vriendelijk en hulpzaam personeel.

Zeer tevreden!

De bezorgers zijn altijd vriendelijk en behulpzaan en correct. Dus wij zijn zeerrr tevreden!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

op tijd besteld, helft niet op voorraad

Ik was op tijd, kwartier wachten (druk natuurlijk i.v.m. de vele aanbiedingen). Melk en soep op. Ben hierna naar Plus Zuid gegaan: daar wel melk en soep op voorraad.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Te laat en veel artikelen niet voorradig.

Alweer het punt bezorgen. 6,00 euro betaald voor tijdsblok van 12.00-14.00. In eerste instantie tussen 12,10 en 12.40 levertijd. Dit wordt de gehele tijd opgeschoven. Om 14.31 afgeleverd. Al die tijd dus niks kunnen doen( hond, douche, wat dan ook) omdat tijd telkens opgescoven wordt en dan toch die 6,00 betalen. Kan echt niet Daarbij actie artikel, deze keer soep in zak van Unox, niet geleverd. Vanwege vaker geen actie artikel, mijn kansen gespreid door 4 verschillende smaken te bestellen in de hoop dat er 1 of 2 wel aanwezig zijn. Maar niet dus, geeneen ontvangen.. Ik ben wederom genezen, dit al vaker gehad. Voorlopig geen Plus meer helaas..

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Als er iets niet is word je netjes gebeld. Zeer vriendelijke dame die dan contact opneemt. Bezorger ook zeer vriendelijk. Dik te vreden.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijn om thuis te kunnen shoppen.

Op mijn leeftijd (ik word in juni 85) is het moeilijk om te winkelen, maar zo kan ik toch mijn boodschappen doen.

Teleurstellend

Bewust gekozen voor thuisbezorging ivm aanbieding wijn. Hadden ze het niet op voorraad en uit de winkel mochten ze niet pakken want dan hadden andere klanten niets.Ben ik dan geen klant?Dus alsnog zelf naar de winkel. Belachelijk.

Aanbieding niet geleverd

Teleurstellend