Ik heb 2x achter elkaar niet de boodschappen gehad die ik bestelde de aanbieding begon op zondag ik kreeg de aanbieding van de melk niet want t was erniet meer.gewoon .dit was de maandag daarna schandalig is dat. De bezorger heeft voor mij gebeld naar de winkel. De eerste keer was dat de dreftzeeppoeder erook niet meer was. Mvg l boker
Super snel ivm ongeluk geen boodschappen kunnen doen en dus snel boodschappen in huis met de plus. Jammer dat er een keuze voor je word gemaakt als er iets niet op voorraad is, belletje had beter geweest.
Veel artikelen niet leverbaar, en dan leveren jullie een alternatief dat meer dan 2,5x zoveel kost. Ik had graag vantevoren geweten als iets niet leverbaar is en wil niet automatisch een alternatief krijgen dat ook nog eens veel duurder is. Dit noem ik geen alternatief.
Alles prima geleverd, alleen twee pakken melk te weinig erbij helaas maar ik wil niet zeiken over 1 euro
Mijn ervaring was goed
Goede service en vriendelijke bezorger. Fijn als ze bellen of ik op tijdstip van geplande bezorging thuis ben.
Geleverd wat ik besteld heb. Keurig, ook precies op de aangegeven tijd.
Reeds 4 x besteld, keurig op tijd geleverd, en mooie service de gratis bezorging top!
Meestal goed, personeel bezorging uitstekend. Kwaliteit bezorging laat te wensen over. Vooral de aanbiedingen zijner regelmatig niet, terwijl we altijd op donderdag bestellen.
Bijna de helft van de bestelling is niet geleverd. Er zijn ook geen alternatieve producten aangeboden
Meer dan mijn helft van bestelling niet op voorraad. Ga het nig 1x bij jullie proberen, en anders terug naar oud en vertrouwd jumbo/albertheijn.
Ik bestel 2 PLUS sperziebonen a € 1,13 niet voorradig..... dat kan Ik krijg 3 HAK a € 2,69 Een super groot verschil in prijs zonder dat het word aangegeven dat er een alternatief is. Die bonen zijn voor mijn hondjes......
Altijd een goede ervaring
Mijn halve bestelling is niet geleverd en zonder overleg wordt er zonder mij daarover te informeren een vervenangd artikel in de plaats gedaan...nu betaal ik voor goedemorgen thee die ik niet hoef en ook niet besteld heb..
Diverse producten in actie tijd niet leverbaar . Jammer moet je alsnog na de winkel
Makkelijke app en nette bezorging
heel veel dingen niet gekregen en veel alternatief gekregen
Duidelijke bestellijst, snel geleverd en een vriendelijke bezorgster
voor de tweede keer alweer diverse artikelen er niet bij die ik besteld had, jammer
Kan alleen maar positieve beoordelingen uiten over de contacten, zowel telefonisch als de bezorging. Ik mis op sommige verpakte groenten wel de houdbaarheidsdatum. Maar voor de rest alleen maar lof!! Ga zeker vaker bestellen, dan hoef ik er met mijn 87 jaar niet zo veel meer uit.
Kreeg de betaling over krat die ik niet besteld had en 3 pakketzegels die ik normaal niet bestel in de winkel
Beste Plus, Ik heb zojuist mijn eerste online bestelling (09638982) ontvangen, maar het valt mij helaas erg tegen. Van de 45 bestelde producten, maar 27 producten geleverd, waarvan ook nog 2 alternatieve producten. En de producten in 2 statiegeld kratten, dit had gemakkelijk in 1 krat gepast. De kratten gaan zsm retour, want dit was voor mij eenmalig!
Top graag tot een volgende keer