Zeer teleurstellend!

Had 10 blikken Illy koffiebonen besteld en kreeg 9 blikken gemalen koffie en 1 blik bonen. Vervolgens waren er niet meer genoeg blikken koffiebonen voorradig (heb bijna een half uur staan wachten) en zou ik gebeld worden als er weer voorraad is. Nog steeds niet gebeld!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Makkelijk

Meestal mooi op tijd helaas niet altijd alles op voorraad

geweldige service

Een geweldige service .

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

niet alle boodschappen zijn ook te krijgen ,

ik bestel online ,omdat ik rolstoel afhankelijk ben ,maar krijg telkens te horen ,ja, dat hebben we niet binnen gekregen ,en dan moet ik andere mensen sturen om mijn boodschappen te halen ,is zonde ,ik ben al vele jaren klant bij jullie ,en wil dat graag zo kunnen houden ,bij voorbaat dank ,als u daar iets aan kunt veranderen .

Meestal goed

Houdbaarheid van de artikelen word niet naar gekeken vaak ( bijna) over de datum of verkleurd bij groente.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Incomplete bezorging met een kapot produkt.

Beste lezer, Ik bestel regelmatig en al jaren online bij Plus Margraten zodat de boodschappen thuis worden bezorgd. Vandaag ook een levering ontvangen op ordernummer 09624887 . In deze levering ontbrak een 24 stuks verpakking toiletpapier (er is er 1 geleverd ipv de 2 verpakkingen die waren besteld en in rekening zijn gebracht). Bovendien was 1 pak Cristal Clear kapot waardoor de andere boodschappen in het krat nat zijn geworden. Dit ben ik niet gewend van Plus Margraten. Graag nalevering van een verpakking van 24 stuks 2 vels toiletpapier + een pak Cristal Clear. M vr groet, Bernard Verstegen Burgemeester Baron van Hovellstraat 34 6321DA Wijlre Tel. 0613777855

Slechte orderpicking

Ik bedoel van iets waar ik 3 van heb besteld ongevraagd 6 maken wat tientallen euro's kost. Verder oke als een product niet op voorraad is en er ene alternatief wordt gepakt maar geef dit aan bij de deur want dan had ik kunnen weigeren. Moet ik serieus waar de bezorger bij is mijn hele bestelling gaan nakijken? Nu moest ik alsnog naar de winkel met medicatie op waarbij ik eigenlijk niet mag rijden om alles terug te brengen en geld terug re krijgen van bijna 40€ Nee niet tevreden dit keer

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima service, vriendelijke bezorger en boodschappen goed geregeld

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Een uitkomst bij ouder worden.

Keurig binnen de geplande tijd komt de bestelling. De bezorging is binnen de planning te traceren. En de bezorgers zijn netjes en vriendelijk.

Wederom prima geregeld

Makkelijk bestellen vriendelijke bezorger weer prima geregeld. Maar iets meer biologische producten zou fijn zijn.

Vriendelijk

Zeer vriendelijke, attente dame! Chapeau!

Complete bestelling

Complete levering, netjes op tijd. Vriendelijke bezorger

Klopt niets van

Heb nu drie keer online besteld. Klopte nooit. Nu de derde bestelling was helemaal een ramp. Uiteindelijk drie artikelen gehouden. rest klopte niet. Zal nooit meer online bestellen.

Altijd goed en optijd

De bestellingen gaan altijd prima en ze zijn altijd op tijd om af te leveren

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijk maar geen correcte levering

Ik had een traybake pakket besteld en kreeg kipcurry geleverd. Had nochtans speciaal chipolata besteld omdat die bij de traybake hoorden en had dus geen kip in huis waardoor ik alsnog naar de winkel ben moeten gaan. De verkoper heeft dit ook niet gemeld, wel de pompoensoep ipv de knolseldersoep. Ik begrijp niet dat jullie bij akties niet voldoende voorraad bestellen , gebeurt wel iedere keer helaas dat er iets van een aktie ontbreekt

Keurig op tijd

Toppie

Alles perfect

Helemaal tevreden,en mooi op tijd.Alleen had één koffie gedaan eigenlijk 2de gratis die zat er dan niet bij dus moet je wel twee invullen.helaas

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Uitstekende klantenservice en uitstekende zorg/bezorging Plus winkel.

Plus - wees trots op uw klantenservice: vriendelijk, zeer behulpzaam, uitstekende uitleg/voorlichting.

Service minder

Ik had mijn bestelling voor de 2e keer gedaan bij de plus , nu hadden ze een aanbieding van 1+1 gratis op de manderijnen omdat ik niet precies wist of ik 2 stuks aan moest klikken i.p.v. 1 heb ik het bij een gehouden omdat ik anders bang was dat ik 4 zakken manderijnen kreeg i.p.v. 2. Bij levering alles netjes en keurig optijd bezorgd. De mandarijnen bleek alleen maar 1 netje te zijn omdat ik zelf er maar 1 aangeklikt had , ik belde het betreffende supermarkt op niet vanwege het ene netje maar de gene die ik ontvangen had waren grotendeels rot ik kreeg ook het tweede netje niet omdat dit niet meer geregeld kon worden m. Ik ging akkoord met het ene netje maar of ik wel het overgebleven fruit dat niet verrot was mee wilde geven wel te verstaan de 2 manderijnen die over waren , ik vond dit een apparte service , verder tevreden maar had vele andere manieren klantvriendelijker gevonden.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alleen jammer dat niet alles wat in de winkel te krijgen is, online niet terug te vinden is. Verder heel tevreden.

Erg top!

Fijne klantvriendelijke service. Ik bestel de boodschappen en laat ze bezorgen. Ruime keuze aan bestelmogelijkheden, met niet een groot tijdsvak, je hoeft dus niet uren lang thuis te wachten. Gebeurd wel vaak dat producten er niet zijn helaas, maar er word altijd gekeken naar een goede oplossing hiervoor, top! Ene keer krijg je producten met een lange houdbaarheidsdatum, dat is super, maar soms ook nog van de volgende dag, hier kijk ik altijd wel goed naar en pas mijn eetschema hierop aan. Zou fijn zijn als je producten krijgt die minimaal een aantal dagen houdbaar zijn.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Plus heeft goede service. De bestelling wordt netjes op tijd en goed geleverd door vriendelijke bezorgers geleverd tot in de keuken. En zet alles netjes op de aanrecht. En als ik veel pijn heb door mijn handicap omdat ik in een rolstoel zit. Dan helpt de bezorger mij ook nog met inruimen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zeer tevreden hoe de samenwerking gaat.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede keus, makkelijk, goede verse producten. Heel erg fijn personeel!

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht