'Vermiste artikelen'

Het gebeurt de laatste paar leveringen steeds vaker: artikelen die wel zijn betaald maar niet worden geleverd..ook niet worden ' genoemd' door de bezorger bij levering. Op de bon staan alle bestelde artikelen maar zeker 5 items worden niet geleverd. En i als je nagaat dat ik mijn maandelijkse boodschappen bestel bij PLUS ... ! Het volle bedrag betaald INCLUSIEF de vermiste artikelen !! Schandalig. Ik ben een trouwe klant maar dit is de tweede keer dat artikelen niet worden meegegeven maar WEL ooraf voor is betaald....en het gekke is: het zijn altijd de wat duurdere artikelen.. scholfilet en dergelijke. Een van mijn laatste keren bestellen bij PLUS!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Altijd op tijd, vriendelijke mensen en goede communicatie

Klantgericht, als er producten niet zijn wordt er altijd gebeld voor overleg over alternatieven. Heel tevreden!

Gewoon goed

Netjes afgeleverd. Probleem met producten die niet geleverd waren netjes opgelost. Fijne samenwerking.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Snelle bezorging en klantvriendelijk personeel

Superfijn dat ik meestal nog een dag van tevoren de boodschappen kan bestellen. En superfijn dat er meestal gebeld wordt als er bestelde producten niet voorradig zijn of om te overleggen over producten die bijna aan de houdbaarheidsdatum zijn.

datum van de dag

Al het vlees wat we besteld hadden voor ophalen bij de winkel op 3-1 was ook met de datum 3-1 dus vandaag wilde we het klaar maken en konden we opnieuw vlees gaan halen hier bij de slager. Het is dan wel opgelost en ik krijg mijn geld terug maar ik vind het niet kunnen dat diegene die de boodschappen klaar zet hier niet op let

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.

perfect

alles is altijd goed

Prima service, mooie producten

Een vriendelijke bezorger. Goede prijs kwaliteit verhouding

behulpzaam

De sympathieke bezorger bracht onmiddellijk de 4 kratten naar beneden de kelder in. Geweldige en zeer behulpzame service. Hartelijke dank

Goede service!!

De prijzen zijn niet voor iedereen aan te bevelen, maar ik waardeer het enorm dat de winkel niet op zondag open is. Ik doe mijn boodschappen bij deze winkel om de eigenaar te steunen in zijn besluit om op zondag gesloten te zijn. Daarnaast weet ik dat de eigenaar veel goede doelen steunt. Een ondernemer die zich daarvoor inzet, verdiend extra klanten. De service is ook heel goed.

keurige jongeman

gewoon goed geregeld

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima en op tijd geleverd.

Zoals gewoonlijk geen klachten

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bestelling altijd keurig op tijd dankzij track and trace. Prettige, correcte en erg vriendelijke bezorgers

Slecht

Onduidelijke app. Kan achteraf niks toevoegen. Veel niet op voorraad of niet geleverd. Zogenaamd wordt een alternatief artikel geleverd maar dit gebeurd ook maar 1 op de 10x. Ook geen mail vooraf dat iets niet leverbaar is.

Minder

Het gebeurt regelmatig.......(lees VAAK) Dat bestelde spullen NIET leverbaar zijn vooral als het om aanbiedingen gaat.

Prima bezorging

Iedere keer wordt mijn bestelling keurig aan huis geleverd. Bij een niet voorradig product wordt er een vervangend artikel toegevoegd.

Top Supermarkt!

Ik bestel altijd online en dat bevalt heel goed

Heel blij mee

Altijd vriendelijk en ondanks dat we buitenaf wonen echt tot aan de voordeur

klant vriendelijk

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima service, maar matige houdbaarheid

Dit was voor mij de eerste keer dat ik Plus heb laten bezorgen; op zich een prima service. Ik vond de bezorgkosten wel aan de hoge kant. Wat mij vooral tegen viel was de houdbaarheid van een aantal producten. Zo hadden we een pak zuivel die maar 2 of 3 dagen houdbaar was. Die zou ik in de winkel alleen pakken als ik weet of ik hem snel opmaak, of wellicht als ik korting krijg.

Zeer fijn

Heerlijk makkelijk mijn boodschappen thuis wanneer het mij uitkomt door een zeer aardige chauffeur.

Fijne, snelle goede service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Blij met mijn vaste bezorger

Jammer dat er zo af en toe mijn bestelde goederen niet leverbaar is, maar wel kan bestellen op de website

Plus Waardenburg is top!

Zowel in de winkel als de bezorging aan huis is het personeel vriendelijk en behulpzaam. Ze denken mee en er is niet snel iets teveel. Het voelt welkom en vertrouwd en wij komen hier al jaren.

geweldig

ik heb alleen maar goede ervaringen zowel met de bezorgers als in de winkel

100 % service

100 % service Goede produkten