Datgene wat ik besteld had was niet leverbaar,
fijn winkel en fijne leveringen aan huis
Met kerst grote bestelling gedaan toch 6 euro bezorgkosten.Nu stond bij plus bij Facebook gratis bezorging maar dat was niet voor hier jammer maar ik heb vaak wat besteld ben er klaar mee.
Altijd op tijd en wat je wilt komt aan de deur.
Bestel al 3 jaar mijn boodschappen bij de plus.bevalt goed
Boodschappen mooi optijd geleverd en heel goede vriendelijk bezorgers
Bezorgers zijn vriendelijk! Met betrekking tot houdbaarheidsdatum.... kan soms bezet. Ik snap dat ze niet de achterste verpakking voor mij gaan uitzoeken, maar dat iets net nog maar 1 dag goed is, of zelfs dezelfde dag, vind ik persoonlijk een "puntje", daar mag wat beter naar gekeken worden.
iedere week bezorgt Plus de boodschappen bij mij thuis omdat ik niet meer naar de winkel kan.
Wij bestellen nu bijna een jaar bij uw filiaal. Moet zeggen dat ik stukken minder enthousiast ben. De producten die we bestellen worden netjes aan de deur geleverd, daar geen probleem mee. Maar naar de houdbaarheidsdatum wordt weinig gekeken. Deze week 4 verse producten die verlopen. Vorige week zelfs 6 verse stuks. Doe geen boodschappen in verband met mijn gezondheid, maar ben nu veerplicht om toch te gaan. Ook bij de opmerkingen gezet, maar helaas. Kijk het nog een paar weken aan, anders ga ik naar een andere firma. Was echt heel blij met de plus, maar nu stukken minder.
Bestelde producten bij levering toch niet op voorraad
Ik ga meestal gewoon boodschappen doen bij de Plus, maar nu zag ik de 2=1 aanbieding en dacht: Toch wel handig om het thuis te laten bezorgen. Volgende dag 10 uur stond het op de stoep. Top. En aardige bezorger van de winkel hier in Utrecht.
Keurige levering....en wat een vriendelijke bezorger....
Klantvriendelijk goeie service prijsvriendelijk goed assortiment
Alles is goed geleverd, maar gratis levering bleek toch 8,50 te kosten. Op de website vond ik het niet makkelijk om producten te vinden.
wat je verwacht
Site/app werkt snel en overzichtelijk. Enige onduidelijke is hoe en tot wanneer je artikelen aan een bestaande bestelling kan toevoegen. Er wordt verwezen naar de app maar die geeft de mogelijkheid tot toevoegen aan bestelling mijn inziens niet. Verder netjes gebeld door PLUS voor alternatieve artikelen indien iets niet voorradig is en vriendelijke service van de bezorgers.
alles geleverd prima op tijd
zeer goed
Deze keer pas na betaling ontdekt dat er 2 alternatieve artikelen waren, die ik eigenlijk niet had willen hebben (de een was grove havermout ipv fijne en het tweede was een pakje champignons wat een 35% sticker had en dus gelijk op moest - niet gepland). Daarnaast (en dat is vaker) slordig (ver)pakt, zodat er bv deze keer beschadigde bananen waren. Een vorige keer de koekjes onderin, waardoor veel kapot, (liggende en lekkende) schoonmaakmiddelen bij etenswaren. Kortom graag meer aandacht voor het inpakken. Alternatieve artikelen zullen we niet meer doen.
Heel makkelijk en het kiezen van levering super.
Wekelijks bestel ik mijn boodschappen bij Plus van de Pol in Kesteren. Producten zijn goed, datum producten altijd correct en bezorging op tijd en vriendelijk personeel. Aanrader
Zeer tevreden over kwaliteit geleverde producten. Klantvriendelijke bezorgers. Tijd bezorging ideaal alleen vind ik de bezorgkosten hoog.
Als zakelijke cliënt zou ik het wel heel handig vinden, wanneer we altijd een vast tijdstip kunnen afspreken voor het bezorgen van de boodschappen en dat de bestelling niet minstens 48 uur van tevoren opgegeven moet worden. De website hapert soms.
Vriendelijk personeel