Wel opgelost door alsnog het bestelde product uit het magazijn te halen
Fijn dat de boodschappen dezelfde dag nog worden bezorgd. Medewerker is erg vriendelijk. Jammer dat de verse sap op de dag van bestellen (en dus leveren) al een week over de datum is. Direct de prullenbak in dus, zonde van het geld.
Voor de twee keer in korte tijd een doosje Plus vrije-uitloop eieren groot bezorgd op 30-12-2023 waarvan de houdbaarheidsdatum verstreken is. Tenminste houdbaar tot 28 - 12- 2023. Het gaat om ordernummer 09589155. Ondanks dat ik bij opmerking klant de volgende opmerking plaats: Aub. de zuivel en groente producten graag leveren met een langer houdbaarheidsdatum. Ik wilde afgelopen zondag een gerecht bereiden kwam ik er achter dat de eieren over datum waren. Moest naar Zwolle toe om bij een concurrent van u eieren te halen. Bij de volgende Plus bezorging as. zaterdag zal ik het doosje eieren meegeven. Ik neem aan dat bij deze bezorging een doosje eieren gratis zal worden meegeleverd met wel de juiste houdbaarheidsdatum.
Het bevalt heel goed.
Ik ben blij met deze service van plus om de door mij aangegeven boodschappen bij mijn moeder te bezorgen. Zij komt niet meer uit huis en ik woon te ver van haar vandaan om iedere week boodschappen te komen doen. En de service die geleverd wordt is prima.
Fijn dat de mogelijkheid er is dat boodschappen worden gebracht. Jullie zijn structureel later dan gepland. Alternatieven waren heel onlogisch. Medewerkers altijd vriendelijk.
Zeer tevreden klanten
Ben altijd blij als de plus de boodschappen weer komt brengen. Op tijd en goede service
Echt geweldig hoe makkelijk het is om te bestellen en dat het gewoon bij je bezorgt wordt!!
Altijd zeer tevreden.
Uitstekende service. Vrijwel altijd op tijd (binnen de door mij aangegeven voorkeur voor de bezorgtijd), vriendelijk personeel en een soepele omgang met de klant. Nooit een probleem geweest sedert ik er gebruik van maak (vanaf het begin van de coronapandemie).
Jammer dat er iets niet bij zat en dit niet was verteld. En THT tijd was ook wel kort bij wat producten
Al bij de plus van af de corona. Heel blij mee makkelijk te bestellen fijne service.
Prettige bezorger en goede kwaliteit van geleverde producten
Kon heel makkelijk bestellen. Bezorging op tijd en duidelijk wat niet leverbaar was en wat er voor in de plaats was.
Keurig volgens afspraak geleverd
Mijn ervaring is prima
Ondanks het begrip dat het erg druk was en de 2 medewerkers een pluim verdienen voor hun vriendelijkheid, vind ik onbegrijpelijk dat als je met een maximum aan bezorgingen in een tijdblok werkt de bezorging zoveel te laat was.
Netjes geleverd en fijn dat ze het lege fust meenemen.
Allround goede supermarkt.
Niet de artikelen gekregen die ik besteld had
heb geen commentaar
Op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorgers
Snel en duidelijk, goede service.
Lekker makkelijk