Altijd prima, met uitzondering van 28-29december 2023

Altijd prima, met uitzondering van 29 december 2023. Toen werden bij mij kratten gebracht met o.a. 3 stamppotten met als expiratiedatum diezelfde dag: 29 december. Ik woon alleen, bestel eens per week de stamppotten enz., dus pas 30 en 31 december zijn die aan de beurt. Graag beter op de expiratiedatum letten. Eleonora

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima artikelen en prettige bezorging

Waardeloos

Via website besteld, een account aangemaakt en de wijn besteld. We mogen onze tijd uitzoeken om het op te halen en het rondje wat al donker was gekleurd was dezelfde dag tussen 18.00 uur en 20.00 uur nou een prima tijd dus die gekozen. Geen waarschuwing NIETS dat die tijd om op te halen 5 euro koste. De factuur zoals in de mail was 20,96, 4 x rose Sandara sparkling van 4,99 totaal 19,96 totaal en daar kwam 5,00 euro bij voor ophaal en service kosten. Totaal 24,96 euro minus korting van 1,00 euro per fles totaal 20,96 euro. Bij plus Heerde ging er van alles fout op de computer bij het magazijn het meisje deed van alles maar het lukte niet om een goede betaling te doen....nu heb ik het zei ze dus ik pinnen en heb niet goed opgelet welk bedrag er stond. We kregen een papier mee moesten we bij de kassa afgeven om 5,00 euro voor de krat die we niet meenamen terug te krijgen. Bij het Wijn schap zien we niet de Sandara staan en vragen erna, een jong meisje zegt....als het er niet staat dan is het er niet op dat moment komt het meisje van het magazijn eraan lopen en vraagt of ik even mee kan komen er is iets raars met de betaling, ik liep met haar mee begreep er niets veel van en keek wat ik betaald had op onze rekening en dat was 0.28 euro cent, niet goed dus maar ze kon ook niet de rest invoeren en ook kon ik geen losse betaling van het restbedrag doen "19,68 euro" het was een wirwar van proberen een ander meisje kwam erbij en snapte het ook niet kreeg het ook niet voor elkaar zei alleen tegen dat eerste meisje dat ze het fout had gedaan en dat ze nu niets meer kon doen. Al snel ging het de verkeerde kant op .....ik had ook nog 5,00 euro extra moeten betalen dus had geen recht op 5,00 euro terug enz enz dus de rekening zou zijn 25,96 euro nou daar snapten we helemaal niets meer van waarom krijg ik dat niet op de mail nou dat was een fout van de mail op een gegeven moment zei mijn man....weet je wel gaan gewoon met deze 4 flessen betalen bij de kassa klaar ermee !!!

Wordt steeds minder fijn

Mijn ervaring met bezorgen door plus wordt steeds minder fijn: Je wordt niet altijd gebeld voor de alternatieve Steeds meer van onze vaste producten verdwijnen uit het online aanbod En we krijgen geen mail meer met link om de bezorger te volgen Heel vervelend Nu moet je echt 2u zitten wachten en kun je er moeilijk rekening meehouden tijdens thuiswerken en meetings De bezorgers zijn wel allemaal vriendelijk en bekwaam en behulpzaam

altijd geweldig

altijd vriendelijke bezorgers en als er wat is word het altijd netjes en goed opgelost

Goed verzorgd en netjes

Makkelijk te bestellen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Erg vriendelijk , alles compleet, tot volgend jaar, fijne jaarwisseling voor allemaal!! Plus Udenhout

gewoon goed

Ik vind het heel prettig dat er altijd een vervangend artikel wordt geleverd. Zo heb je dus altijd al je boodschappen.

Goed service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Op vrijdag altijd mijn boodschappen in huis, Heerlijk

Heel tevreden

Prima bezorgingen

Ben heel tevreden

Bezorging altijd binnen de afgesproken tijd. En altijd heel attent. Enige minpuntje is dat sommige artikelen niet altijd op ðe website staan

Blij en dankbaar.

Ik kan al heel lang zelf niet naar buiten boodschappen doen of iets dergelijks,daarom ben ik zo blij met de Plus en de bezorger, ik kan zelf zien wat er allemaal is en dan bestellen. Het wordt netjes binnen gebracht en de bezorger Sjoerd,houdt rekening met mijn kat,zodat die niet buiten komt.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service en vooral vriendelijke bezorgers

Gemakkelijk betrouwbaar

Ik ben eind 2020 begonnen met online bestellen omdat ik geen zin had in die Corona-flauwekul. Daarna blijven doen.

perfekt

gemakkelijk vanuit je stoel

Ben heel blij

Ik ben zeer tevreden met de bezorging altijd correct en netjes ook zijn de bezorgers even vriendelijk

Top bestelling

Bestellen gaat makkelijk online en op je telefoon. Als je op je telefoon start en op je computer verder gaat heb je wel ineens twee bestellingen. Prima producten. En veel keuze Minder... Je krijgt geen notificatie dat de bezorger onderweg is. Hij was iets te vroeg en dat was top, maar we hadden wel geluk dat we er net waren. Geen gedoe over een hele grote bestelling. Het leveren van alternatieve producten was heel goed opgelost. Maar het is wel even zoeken dat er een alternatief is geleverd. Wel prima oplossingen.

Excellent

Excellent

gewoon goed

altijd keurige bezorging nette behandeling van de artikelen

Klantvriendelijk

Goede producten, klantgericht en klantvriendelijk

Perfect net als altijd!

Als wij hier vakantie komen , doen we onze boodschappen laten bezorgd op het park! Dit jaar zelf opgehaald ! Ideale service!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede regeling via de lokale winkel in Herpen

Op eenvoudige wijze producten bestellen bij de centrale website en ter plaatse ophalen.

Plezierig

Plezierig met bestellen en het leveren

Dik tevreden

Al mag er met de alternatieve producten beter gelet worden dat de juiste aantallen berekend worden

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht