Ondanks het feit dat ik na mijn onlinebestelling ook heb gebeld met plus Rheden, werd ik vanmorgen weer gebeld dat de helft van het bestelde bier geleverd kon worden. Ik vind dit mateloos irritant omdat men een week de tijd had om een en ander te bestellen zodat de zending compleet bij mij kan worden afgeleverd. Dit is de tweede keer!
Erg foed
Zie boven.
Het zou heel fijn zijn als je met IDEALkan betalen. Dat maakt me minder afhankelijk van de mensen om me heen.
alles is altijd in orde
tot de volgende keer
toch goed opgelost na bellen
De boodschappen waren prima. Maar de bezorgtijd werd continu uitgesteld. Stond eerst tussen 10.00 en 10.20. daarna werd het ongeveer elke 5 tot 10 minuten opgeschoven en uiteindelijk was het al half 12 geweest voor ze er echt waren. Als het iets uitloopt geen probleem natuurlijk maar anderhalf vind ik echt niet leuk.. conclusie je zit elke keer te kijken hoelaat ze er zijn waardoor je tussendoor niet veel kunt doen of weg kunt.
En dan worden de boodschappen ook nog voor mij uit het krat op het aanrecht gezet. Altijd een gezellig praatje. Heel tevreden..klantvriendelijk personeel...
Verse spullen en heel vriendelijke bezorging, altijd op tijd.
Uitstekend, levering op tijd en klant vriendelijk.
Vriendelijke bezorging
Altijd goede service
prettige winkel
Ik had iets vergeten en na 1 telefoontje was het ,o opgelost. Ik ga zeker vaker van jullie dienst gebruik maken.
Bestelapp geïnstalleerd en ingevuld. Kan niet beter! Zeer bedankt!
Plus is een betrouwbare winkel met aardig en behulpzaam personeel. Ik kom er al jaren en maak sinds enige tijd gebruik van de boodschappen service. Ben er blij mee!
Het is heel gemakkelijk , je hoeft de deur niet uit . Dat scheelt weer tijd . Minpuntje was dat de rośe niet voldoende was ,jammer, was in de aanbieding. Verder prima geregeld.
Kgxitx
Perfecte bezorging. Zeer vriendelijke jongeman die het bier tot helemaal achter in de tuin onder de overkapping plaatste. Alle 6 de kratten.
Helemaal tevreden!
Het is fijn, als je door een operatie niet zelf om boodschappen kan het door een winkel thuis te laten bezorgen. Overzichtelijk welke boodschappen je kunt bestellen en wat er ook in de aanbieding is. Vrij snelle levering en een vriendelijke bezorger. Gewoon top.
ervaring is goed toevallig giseren een artikel niet geleverd word in orde gemaakt