Compleet en op tijd geleverd.
goed ervaring met sevice en prijs
Snelle levering, altijd genoeg opties!
Super , vlot personeel , groot assortiment
Dat men de spullen goed aflevert en vriendelijk is
Alternatief is geen optie, je krijgt meestal wat je niet wil hebben.
Het is altijd goed
Goede service en producten en altijd vriendelijke chauffer
beter op producten letten die bederven.
Alles netjes optijd gebracht en lekker vers en gezond. Bedankt voor de service en een fijn einde jaar en een goed begin en tot volgend jaar.
Wekelijk op tijd goede kwaliteit producten
Kassabon betaalbewijs snel via de mail ontvangen.
Heel de krat was een chaos, zak met soepgroente gescheurd. De vraag was "of ik nog iets miste"?!, en ja flesje wijn en de shampoo. "oh, die ga ik dan even halen uit de bus". Later bleek ook dat verpakking boterkoek gescheurd was, en de minikrieltjes er niet bij zaten. Dus ik weet niet wat hij met die bus gedaan heeft, maar volgens mij is ie met twee wielen ergens door de bocht heen gegaan!!
Prima service, bezorgster is erg vriendelijk.
Zó fijn. Als je ziek bent en in mijn geval een flinke griep dan weet je dat je over je boodschappen géén zorgen hoeft te maken. Dan staat Plus achter jou. Daarnaast een aardige bezorger. Net van spreken en neemt de tijd. Geen haastje repje. Dank je wel!
prima prroducten vlotte levering vriendelijke bezorgers
Boodschappen voor kerst gedaan hoop was maar tot de 24ste houdbaar
Gisteren besteld en nu al in huis, heerlijk dat de zware artikelen bezorgd kunnen worden, ipv op de fiets alles mee slepen.
Nvt
Prima bezorging
Makkelijk bestellen via de app en in de tijd die ik normaal kwijt zou zijn aan het boodschappen doen kan ik nu het huishouden doen en nog wat vrije tijd op mijn vrije dag overhouden.
Bezorging prima alleen 1 pak koekjes Zeeuwse rondjes zitten een hoop kapotte koekjes in
Super gegaan bij online bestellen en top bezorgd!